- 16 Kasım 2013
- 132
- 10
- 38
- Konu Sahibi magrur_prenses
-
programlı yaşamak çok önemli bence..ben biara baktım istediklerimi yapamıyorum zaman yok içimden gelmiyor diye diye...ama kendinde öyle mutlu değilsin..Merhaba kızlar,,
Ben açıkçası öyle kendine çok bakan biri değilim. Hatta baya bakımsızım da denilebilir. Bunun yanında kilo sorunum var ve bu sorunu çözmeye çalışıyorum.
Ama benim esas sorunum, evet her zaman bakımlı olmalıyız ama ben ailemle yaşıyorum ve o kadar rahat saldım çayıra mevlam kayıra modundayım ki bazen düşünüyorum evlenmiş olsam ve eşim beni bu halimle görse boşar yeminlesarkık bir vücut, üzerimden çıkmayan pijama, eksik kişisel bakım vs vs. kusurum o kadar çok ki. Ne yapmalıyım nereden başlamalıyım bilmiyorum, biraz da üşengecim sanırım şimdiden bir düzen kurmaya çalışsam 1 yıla ancak kurarım gibi.
Bir de kıl-tüy işlerini nasıl hallediyorsunuz? Bekarken bir tık daha rahat olabiliyoruz,azcık çıksa da sorun olmuyor ama ilerde hep temiz gezmek nasıl mümkün olacak?
Desteğinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum,,
Siz istedikten sonra 1 yılda değil 1 haftada da kurarsınız o düzeni..
programlı yaşamak çok önemli bence..ben biara baktım istediklerimi yapamıyorum zaman yok içimden gelmiyor diye diye...ama kendinde öyle mutlu değilsin..
saç bakımı vücüt temizliği tırnak bakımı cilt bakımı hepsinde yapmam gerekenleri belirledim ve belli aralıklarla program hazırladım.
Kıyafetlere gelirsek düzenli nerde ne giyilir ayrımlar kendine göre kombinler....
birde en önemlisi evdeyim bekarım ailem var sadece ama günlük kıyafetlerinin bile şık olmasına dikkat etmeli bence...
Sırf bunlar yüzünden insanların bakış açısı değişiyor.
bakım deyince ilk kişisel temizlik geliyor aklıma..sir ağda süper..zamanla acımayacaktır..şu an kıl köklerin kalın olduğu için bir kaç uygulamada acısa bile daha sonra acımaz alıştıkça..3 haftada bir sirli ağda tüm vücuda yapıyorum..sesu ılık sir ağda kullanırım bir kutusu tüm vücuda yeter..her sabah duş alırım..eski bile olsa temiz giyerim duştan sonra komle..ayda bir dip boyamı yaparım..bukadar..tabii kılıçbalığı kadar bakım yapamıyorum ama öyle olmak iterdim..Merhaba kızlar,,
Ben açıkçası öyle kendine çok bakan biri değilim. Hatta baya bakımsızım da denilebilir. Bunun yanında kilo sorunum var ve bu sorunu çözmeye çalışıyorum.
Ama benim esas sorunum, evet her zaman bakımlı olmalıyız ama ben ailemle yaşıyorum ve o kadar rahat saldım çayıra mevlam kayıra modundayım ki bazen düşünüyorum evlenmiş olsam ve eşim beni bu halimle görse boşar yeminlesarkık bir vücut, üzerimden çıkmayan pijama, eksik kişisel bakım vs vs. kusurum o kadar çok ki. Ne yapmalıyım nereden başlamalıyım bilmiyorum, biraz da üşengecim sanırım şimdiden bir düzen kurmaya çalışsam 1 yıla ancak kurarım gibi.
Bir de kıl-tüy işlerini nasıl hallediyorsunuz? Bekarken bir tık daha rahat olabiliyoruz,azcık çıksa da sorun olmuyor ama ilerde hep temiz gezmek nasıl mümkün olacak?
kirpik kıvırmak günlük olarak yapıldığında çok yıprattığı için vargeçtim ben sonra toparladı biraz.eskiden çok dökülürdü.Mevzu sadece evlilik değil, kendine saygısı olan herkes kendine bakmalı...
Hasta bile olsam, yorgunluktan ölsemde asla kirli saçla dolaşmam ve her gün duş alırım
Evde kullandığım bir kaç özel giyimim var pijama ile oturmam
Ev kıyafetimle yatağa girmem
Yatağa girdiğim kıyafetle kahvaltı sofrasına oturmam
Ev için kullandığım bir kaç şirin saç modelim var, onları saç tokaları ile güzelleştiririm
Düzenli olarak cilt ve vucut bakımı yaparım her hafta
Manikür pedikürüme dikkat ederim asla soyulmuş ojeler, kırılmış tırnaklarla göremez kimse beni
Yataktan kalkar kalkmaz yüzümü yıkar, dişlerimi fırçalar,nemlendiricimi sürer kirpiklerimi kıvırır ve parlatıcımı sürerim
Moralim bozuksa veya hastaysam bazı günler evin içinde allık sürdüğümde olur
Sporumu yapar sağlıklı beslenirim
Aklıma gelmeyen şeyler vardır elbette... Şimdi silkelen ve diğer arkadaşlardan gelen tavsiyeleride göz önüne alarak uygulamaya başla bakalım, sandığın kadar zor değil...
Merhaba kızlar,,
kirpik kıvırmak günlük olarak yapıldığında çok yıprattığı için vargeçtim ben sonra toparladı biraz.eskiden çok dökülürdü.
Kirpik permasıyla ilgili bilginiz varmı acaba..
Bi keresindede kıvırırken gitti kirpiklerin yarısı koptu..Neyseki sonra yine çıktılar..
Ben anlamıyorum bakımın nesi zor ki?
Hergün duş almak,temiz kıyafetler giymek,hoş kokular sürmek bu kadar mı zor?
Kıl tüy işlerine de ister güzellik salonuna gidersiniz ister evde epilasyon aleti ile halledersiniz. En fazla yarım saatinizi alır.
Göze bir kalem,dudağa bir parlatıcı 1 dakikanızı almaz mı?
bakım deyince ilk kişisel temizlik geliyor aklıma..sir ağda süper..zamanla acımayacaktır..şu an kıl köklerin kalın olduğu için bir kaç uygulamada acısa bile daha sonra acımaz alıştıkça..3 haftada bir sirli ağda tüm vücuda yapıyorum..sesu ılık sir ağda kullanırım bir kutusu tüm vücuda yeter..her sabah duş alırım..eski bile olsa temiz giyerim duştan sonra komle..ayda bir dip boyamı yaparım..bukadar..tabii kılıçbalığı kadar bakım yapamıyorum ama öyle olmak iterdim..
Bazen insan depresyona giriyor ve hiç bir şey yapmak istemiyor Laale, arkadaşımızında canını sıkan üzüldüğü bir şeyden dolayı kendi salmış olabilir çevremde böyle çok insan var o yüzden kendimizle karşılaştırmayalım halini bilemeyiz.
Sende herşeyi bana bağla kızDaha ne olsun ki zaten gerekeni yapıyorsun...
Bazen insan depresyona giriyor ve hiç bir şey yapmak istemiyor Laale, arkadaşımızında canını sıkan üzüldüğü bir şeyden dolayı kendi salmış olabilir çevremde böyle çok insan var o yüzden kendimizle karşılaştırmayalım halini bilemeyiz.
Sende herşeyi bana bağla kızDaha ne olsun ki zaten gerekeni yapıyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?