Evlilikte aldatma ve 3 çocukla boşanma süreci

Ben olayı anlamadım şimdi adam karısıyla evli kalacak size de haftada birkaç gün mü gelecek?

Edit: Ay tövbe estağfurullah ayda 1 gelecek kimse bilmeyecek diyor. Kral abimizmiş helal olsun. Bu devirde böyle erkeklik, böyle sahip çıkmak zor gerçekten. Sakın bırakmayın bu adamı, eşi benzeri yok.

Hayır sadece telefondan
Sadece telefonla irtibat kurduğunuz birinden ne kadar emin cümleler kurarak bahsetmişsiniz böyle çok komik.
Yok adam zorla evlenmişte bilmem ne. Eşinden boşanmak istemiyor sizi de metres olarak hayatında tutacak. İmam nikahı falan kıyacak yalandan ama o kimsenin bilmediği gizli nikahın zaten hükmü yok. Gerçi sizin umurunuzda değildir de bunlar. Siz üç çocuğunuza nasıl anlatacaksınız ayda 2-3 gün yanınıza gelen adamı?

Diğer tarafta hiçbirseyden habersiz günahsız bir kadın da var üstelik. Buradakileri Allah'a havale ediyorsunuz ama asıl sizsiniz havale edilecek olan.

Niye yaşayalım aciz miyiz biz.

Yaşamayız yaşamayız merak etmeyin. Evli kadınla görüşüp "Ben dine aykırı bişey yapmıyorum, kimse anlamıyor." diyen adamın karısını vicdan yüzünden boşamadığına inanacak kadar da olmayız. Gizliden belli aralıklarla gelecekmiş, imam nikahı kıyar heralde, kimsenin bilmediği. :) Adam Allah'ı kandırmaya kalkıyor, sen inanmaya devam et bunun ağzından çıkan her lafa.

Sadece telefonda kendini anlatan birine karsi bu kadar güven normal.mi sizce? Siz eşinizi sevmiyorsunuz ayrilin yoksa taş olsa taşa gideceksiniz. Birde nasil boyle kararlar alabiliyorsunuz yok giderse size ev tutacakmış ayda bir gelecekmiş ya siz 3 çocuğunuzn olduğu o eve elin adamını nasil alacaksınız. Sapik olabilir, sizi pazarlayacakta olabilir. Bari çocukları almayın kendiniz ne yaşarsanız yaşayın. Yaşınız küçükte değil şimdi ergenler bile sadece telefonda konuştuğu adamla gelecek plani kurmuyor. Bu adam neden sadece telefonda konuştuğu kadina ev açsın akliniz aliyor mu? Siz görüşemediniz ama emin olun o adam başkasıyla görüşüyordur.
Siz çocukları birakin da ne yaparsaniz yapin.
Bir anne çocuklarını bilinmezliğe sürüklemez

Off.. başkasına yem etmek istemiyor, yok aşkı tatmamış ailesi evlendirmiş, sevgi yok saygı var. Yedin mi sen de? Sen çocuklarını bırak herifle konuş sabah akşam, o da karısını bıraksın senle konuşsun. 3 çocukla nasıl vakit buluyorsun? İkiniz de inanılmaz sorumsuzsunuz ama adam seni kandırıyor bunu bil. Bu internet çakallarına inandığınıza inanamıyorum valla.. her söylediğine de inanmışsın. Bu adam eşinden daha aciz pislik biri çıkar söyliyim.

Ay bu hikayeden esra erola 5 bölümlük konu çıkarrr 3 çocuğumu bırakıp kaçtı karım diye . Kusura bakmayın yok o öyle iyi biri ben böyleyim diyerek kendinizi kandırırsınız. Adam olsa eşine sahip çıkar. Sizin gibi kaç karıyla konusuyordur. Hey gidim heeey Kocanızı sevmiyorsanız da boşanın ailenizi dinlemek zorunda değilsiniz

yakında esra erolda çocuklarını terk etmiş evli adamla kaçmış evli kadın hikayesi oluşmaya başladı sen iyimisin kınamak istemiyorum ama çocuklarının yüzüne nasıl bakıyosun illaki fiziksel aldatma mı gerek hiç mi çocuklarını düşünmüyosun sen sanıyomusunki o telefonda gevşek gevşek konuşan adam sana ve çocuklarına sahip çıkar mutlu olursun aslaaaa kimbilir onun eşi neler çekiyor evde o kadında belki aldatıldığının farkında kahroluyor yok boşluktayım boşluğun dibini ben yaşıyorum eşim demiyecem boşanacağım şahıs odasını bile kitleyip oturur 3 yıldır yanımda uyumaz evde huzur yok ikinci evliliğim diye defalarca gururumu arkada plana ittim bir kız evlat annesiyim ben artık bır anneyim benim yapacağım herşey ona örnek olacak sende aklını bi an önce başına topla o internetten bulduğun hödüğe kanma çok acı tecrübe yaşarsın çevrene ailene rezil olduğunla kalırsın

1. Ben evlatlarımı bırakıcam demedim. Asla böyle bir şey sözkonusu olamaz.
2. Ben ekonomik anlamda boşandıktan sonra bir sıkıntı yaşamayacağım. Çok şükür bunun için bir kocaya ya da çalışmaya ihtiyacım yok. Yani kafam rahat o konuda.
3. Çocuklarımla o adamın aynı evde yaşayacağını kim söyledi??? Asla
4. Ortada şuan bunların hiçbiri yok. sadece karşınızda depresyonda olan bir insan var ruh hali dipte olan bir hemcinsiniz... ama yorumlar çok acımasız. Kimse kınadığını yaşamadan ölmez bu da böyle biline..(Hakaret ve beddua eden şahıslar için söylüyorum)

Sizin evliliginizden hayır gelmez,ama karşı tarafta ofsayt ,ona da bel bağlamayın

adamla yaşıyacan ama çocuklar olmayacak sanırım anne babanın durumu iyi çocukları onlara gönderecen sende yeni sevgi pıtırcığı olarak ortalarda çok mutluyum nidaları atacaksın

Bir kere bence evliyken arkadaslik sitesinden biriyle tanisip o kisiyle mutlu mesut yasama diye bir sey yok olamaz da. Saglikli insanlar boyle yapmaz cunku.

Bu yazim dilini cok iyi biliyorum. Adami ove ove bitirememissiniz bize ne ya iliski sitesinden tanistiginiz bir evli erkegin size karsi tavrindan? Siz disinda bir tane bile insan buraya o adami degerlendirebileceginizi dusunmus mu? Hayir cunku cokkk sacma.

Saglikli insan ne yapar biliyor musunuz. Colugumu cocugumu madur etmeden bu evliligi nasil bitiririm / kurtaririm diye prof destek arar. Sizse hemen adamin ikinci evliligi ciddi ciddi dusundugunu yazmissiniz satir arasina. Muazzam ya asla erkeksiz evliliksiz kalamayan kadinlarimiz bana cok aci veriyor.

Bir bosanin, bir kendinizi ve cocuklari toparlayin duzene koyun. Ondan sonra ikinci evliligi dusunun ya.

Artık bu konuya bir şey yazıp kendinizi boşuna yormayın olur mu? Şuan eşimle çift terapisi görüyoruz. Her şey yolunda gidiyor. Eşim de ben de hatalarımızı düzeltme yolunu seçtik..Allah kimseyi böyle saçma durumlara sokacak kadar bunaltmasın.. Yaşayan bilir. Şuan her şey güzel gidiyor yorum yapmanıza gerek yok..

Bu mesajınızı direkt konunuzu okuyup mesaj yazan biri göremez. Bu mesajınızı gören de sizi ciddiye alıp yazacağından caymayabilir. Ama bunun da kolayı var. Konunuzu kapattırın, siz de dahil kimseler yazamasın daha.

"Eşiyle daha 17 yaşındayken zorla evlendirilmiş sinir krizleri geçirmiş.boşanmak istemiş ama büyükler baskı yapmışlar."

Işık hızı aşılabilir, bütün fizik kanunları değişebilir hatta 2+2'nin 5 ettiği paralel evrenler bile bulunabilir ama değişmeyen tek bir kavram kalır kainatta. "Eşimle aile baskısıyla zorla evlendirildim, çocuklar için katlanıyorum, yataklarımız ayrı asla birlikte olmuyoruz, büyükler baskı yapıyor"

Arkadaş yıllar geçti, ben çocukken bile çapkın eniştem kafaladığı kadınlara bu yalanları sıkıyordu. Geldim 46 yaşına hala erkekler bu numarayı kullanıyor ve işe de yarıyor. Size net birşey söyliycem. Bir kadın kocasını bir kez uyarmalı ikincide harekete geçmeli. İki senedir boşanıcam da boşanıcam derseniz adamın umrunda bile olmazsınız. Size boşanın boşanmayın demiyorum bana düşmez ama çok bağırdı ve çocuğum 4 aylıktı mecbur verdim paramı diyorsunuz. Toplu parayı bir kez kaptırınca ondan sonra gelen paralara aslan kaplan gibi el koysaydınız. Ailelerinizi devreye soksaydınız yardım edin para kaptırıp duruyor, çocuklarımın rızkını sağa sola saçıyor diye. Aman ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza Bey.

Düşe kalka giden evlilikte hadi ilk çocuk neyse ikinci hatta üçüncü çocuk? Başkalarına yem olmaymış! Yani önce ben buldum niye başkasına kaptırayım. Çocuklu evlilik niye olmasın gayet normal bana göre ama 3 çocuklu evli kadınla evlilik düşünen adam adam değildir ona göre. Yemin ederim niyetini açıkça belirten, ben eğlence heyecan arıyorum işine gelirse takılalım sonra herkes yoluna diyen erkeklere daha saygı duyuyorum. Niyet belli kandırmaca yok. Cismini sıfatını görmediğiniz, internette size olta sallayan bir adama nasıl her şeyinizi anlatırsınız? Evli -hatta bence çocukları da olan- adam karısından boşanacak yine evli hatta üç çocuğu olan kadını kocasından boşatıp onunla ikinci evliliği düşünecek. Büyük konuşmak istemiyorum hem kendim için hem de iki kızım için. Ben her zaman dürüst olunması taraftarıyım. Bir gün başkasına hisler duyarsam eşime bunu yapamam ayrılalım derim.

Kardeşim sakın ola fotoğraf, banka bilgisi hatta çoluk çocuğunuzla bile ilgili bilgi falan vermeyin göndermeyin böyle yaratıklara.

3 çocuk uğursuzluktur ve maddi külfeti ağır

İslam'dan bahsetmiş büyük kahkaha attım;
  • “Müminlerin iman yönünden en faziletlisi, ahlakça en iyi olanıdır.” (Tirmizi)
Ahlak: Halk arasında yapılması doğru ve zorunlu olan davranış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…