Evlilikte aldatma ve 3 çocukla boşanma süreci

Bide bence şöyle bişey var o tanışma sitesinde ki adam başka kadınlarla da bu tarz da neden konuşmasın ki yani onların da dertlerini dinleyip gayet de yorum yapıyordur her ilişki ilk başta heyecanlı Güzel başlar zaten sonra insan sevdiğine bile alışmaya o heyecan yerini saygıya bağlılıga bırakmaya başlar bence de dediğiniz gibi eşinden daha beter olmayacağı ne malum

Neden üç çocuk. İnternette chat yapana kadar doğum kontrol yöntemi hakkında bilgi alınız ki bir daha 4. Çocuk sürpriz olmasın.

kendinize ve evlatlarınıza saygınız olsun en başta ,yani 3 çocuklu olgun bi kadının yapacağı işmi sitelerden erkek ayartmak , ilka bi erkek şartmı boşan sarıl evlatlarına bak o boşluk nasıl doluyo , sen boşlukta aşk meşk ararken o yavrucaklar sevgisiz ilgisiz büyüyük senin düştüğün durumlaramı düşsünler , aklını başına topla bırak ergen işlerini çocuklarına maneviyata sarıl lütfen ...

Metres olmussunuz bunu ask sanıyorsunuz. Karsı taraf ve size denilecek çok şey Var ama demicem.

Ayrıca size kullandığı su cümle "bana yapmayacağım seyleri yaptırdın(evli brisine yazmak)" ne iğreti bi cümle... Evli barklı adam bekara mı yazacakmısta sizin cazibenize kapılıp size yazmış!!!!! Bu adamın öyle sitede olması bile başlı başına güvensizlik.
Adamın cümleleri saçmalık dolu.

Kim bilir adamın karısı ne çok evin sorumluğu cocuk vs ile ıuğraşıyor ne kdr kendisini yıpratıyordur. Adamda gelmş size sevgiye açım diyor. O şeref engelli adam ilgi alaka sevgi verse karsılığını belki gani gani alacak. Ama kolaya kaçıp sorumsuzca elinde tel. ergen bebeler gbi aşk oyunları oynuyor.
¡!!!!!!!!!!!

Yargılamak değil ama üzgünüm yanlışa "bu yanlıştır" demekte insanlık vazifemiz. Sen şu an adam için harika bir yemsin. Farzedelim eşinden boşandın bu adamla birlikte çok muhteşem bir şey yaşayacağını mı sanıyosun? Evliyken onunla görüşmüş olman başlı başına bir koz hemde her fırsatta yüzüne vurulacak bir koz. Ben 2 yıl olmak üzere oğlumun babasından ayrılalı. Zaman zaman yaslanacak bir omuz arıyorum, sevgi istiyorum çünkü bu doğamızda var ama ben kadın olmaktan çok anneyim ve bunu düşünerek hareket ediyo hayatıma kimseyi sokmuyorum kimseye bir sadakat yükümlülüğüm olmamasına rağmen. Rica ederim kendine saygını yitirmeden önce topla kendini bir adamın karısı olmayı boş ver ama 3 çocuk anası olduğunu ve onlara karşı bir sorumluluğun olduğunu unutma. Büyüdüklerinde annelerinin babalarını aldattığını öğrendiklerinde onların yüzüne nasıl bakacaksın?

şöyle düşün kocanın sana davrandığına benzer seyleri konustugun adamda karisina yapiyor aramizda saygı var deyip arkadaslik sitelerinde geziyor bu nasil bi saygiymis belkide defalarca karisini aldatti bu adam belkide karisi ile oturup 2 laf etmiyordur belki o adamin karisida suan senin gibi seyler hissediyordur bosluktasin ve bu yalanci adamin guzel sözlerine aldaniyorsun bu adam kocandan daha aşağılık bi adam umarim bunu hersey cok daha gec olmadan anlar hatanin uzerine gitmekten vazgecersin

Siz tamamen yanlış anlamışsınız olayı. kı.ınızla mı okuyorsunuz napıyorsunuz anlamadım. Cismini sıfatını görmediğimi nereden biliyorsunuz?

Çok yanlış sularda yüzüyorsunuz, adam eşinden boşanmıcak sizi metres olarak düşünüyor ayda bir kac gün gönül eğlendirmeklik, eşiyle anlattığı durum da muhtemelen yalandan ibaret,
Ayrıca çocuklarınızı düşünün ,

BDV dışındaki konuları ekstrem bir durum olmadıkça konu sahibesi talep etse bile yorumlara kapatmıyoruz

annemin ameliyatında tanışmış arakadas olmuştuk. o zaman anlattı hayat hikayesini abla. babası ve uvey annesi evlilik dışı tanışıp, ... boşanıp evlenmişler. sonra annesi aile baskısı falan yasli bi adamla evlenmek zorunda kalmis. bu zavalli cocuklar 2 yada 3 kardes kalmislar uvey anne eline. kadinin yapamadığı işkence kalmamis.

"kötü kadın" gözüyle bakmaları benim dikkatimi çekmişti. ettiği zulümden başka bir aileyi dağıtmıştı.

bilmiyorum siz durumunuzun vehametini görmüyorsunuz. ateşe bile bile yurumeyin. hem dünya hem ahiretinizi yakiyorsunuz. kendinize sayginiz bari kalsin. cocuklariniz hep kucuk kalmayacak.
"evlilik kader mutluluk tercihtir" kitabini okuyun.

artık yazmayın rica ediyorum. Bu adamla görüşmeyi çoktan kestim. Yanlışımın da zaten farkındaydım aslında. Şuan normale döndüm çok şükür.

artık yazmayın rica ediyorum. Bu adamla görüşmeyi çoktan kestim. Yanlışımın da zaten farkındaydım aslında. Şuan normale döndüm çok şükür.
Baska isimlerle buralarda takıldıgınızı dusunuyorum. Demek ki esra erol da falan evliyken 3 cocugunu bırakıp baska adama kacan kadınlarda da hep böyle senin gibi saflık ediyormus. Hiç anlamam kınamakta istemem ama nette tanıstıgınz hele tanısma sitesinde tanıstıkları adamlara nasıl güvenip cocukları bırakıp gidiyolat aklım almıyor sınra da adam onu kullanmıs diye geri dönmek istiyolar. Valla sonunuZ böyle olmaz insallah ilgisiz esinzle bosanmıs veya tüm gecmişi kapstıp guzelce devam ediyprsunuzdur. İlgisiz esten ilgi göremeyip bunu baskasında aramak ve bahane olarak bosluktaydım demek sacmalık . Umarım aynı hataya devam etmiypsunuzdur.

İnsan beşer şaşardır elbet ama üç çocuk annesi bir kadına yakışan davranışlar değil bunlar. Seni bunu yapmaya itenin eşinin davranışları olduğunu söylüyorsun. Keşke o davranışlar boşanmaya itseydi, aldatmaya değil.

Eşiniz sizden ayrılmamış o da sizi idare ediyor görünüyor ,sevmekten aşktan sizi önemsemekten ziyade .Düzen bozulmasın çoluk çocuk var mantığı ,bir de sorumsuz biri belli ki; bi yükün altına girmektense aldatmış olsa da devam etsin gitsin çocuklarının başında iyi kötü dursun benim de hizmetimi görsün gibi gibi..

İlişkinize gelince ,çok büyük hayal kırıklığa uğrayacaksınız .Ve bunu da eminim ki siz bunu illa ki yaşayıp göreceksiniz başka ikna olabilecek gibi görünmüyorsunuz ,suan içinizde ki boşluktan bi insana ait olması gereken tüm değerlerinizi kaybetmişsiniz ..

Ve ne üzücü ki çoluk çocuğunuz da hiç yok hikayeniz de .

Offff yeter ama haaa aldatiyosunuz sonrada ben haklıyım şöyle böyle zırvaliyosunuz az edep yaa hakliysan git boşan
Ne ahlaksızlığını buraya yazıp kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun Aldatana kadar boşansaydin o üç cocuguna yazık olmazdı en azından alnı ak bir anne olarak bilirdi cocuklarin seni.

Ahlaksızlığınıza sebepler sıralayıp bunu normalleştiriyosunuz toplum sizin gibilerin sayesinde bozuldu.Aldatan aldatana

Ayrilabiliyorsaniz esinizden ayrilin, arada sevgi kalmamis, defalarca dolandirilmissiniz. Diger konu hakkinda, bence yalan soyluyor, gayet normal bir evliligi var, ona guvenip bir yola cikarsiniz ortada kalirsiniz, tekrar dolandirilma ihtimaliniz bile var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…