Merhaba, 8 senelik evliyim ve 1 çocuk annesiyim. Mesleğim var fakat çalışmıyorum, 2 yıldır evdeyim. İlkokul 1.sınıfta kızım var.
Sorunum eşimle alakalı, eşim çok yoğun çalışan birisi maalesef. Ekstra olarak, yurt dışından iş aldılar ve şu 3 4 aydır daha da yoğun çalışıyor. İşten geç çıkıyor ve genelde yorgun, uykusuz oluyor. Kariyer yapma odaklı. Bunca yoğunluğuna rağmen her ne olursa olsun, düzenli sayılabilecek bir cinsel hayatımız vardı. Fakat şu 2 aydır birliktelik yaşamadık. Onun yorgunluğu, benim yorgunluğum, ağır geçirilen bir grip, kızımın okula adaptasyonu, o bu, yarın birgün derken 2 ay oldu. Başlarda önemsemedim olabilir her evlilikte diye düşündüm. Sarılma öpme dokunma gibi durumlar elbette var. Ama sanki eşim hiç şikayetçi değil gibi bu durumdan. Ancak ben laf çarparsam, "ya özledim, yarın yapalım mı" vs diyor. Ben söylemezsem bahsini açmazsam, hiç sesi çıkmıyor, dile getirmiyor. Çok kafama takıldı ve kırgınım artık.
Herkesin aklına aldatma, kendini tatmin etme gibi durumlar gelecektir. Bunların olmadığına eminim, eşim şeffaf birisi. Hatta kendisine de sordum nasıl durabiliyorsan diye, çocuk muyum ergen miyim ben, yorgunluktan aklıma mı geliyor dedi.
Sonuç olarak çok kırgınım ve sinirliyim. Bu durum kendimi değersiz hissettirdi bana. Hiç dile getirmemesi, şikayet etmemesi, hayıflanmaması filan, üzdü beni. En son 2 3 gün önce biraz tartışarak, bana dokunma şu saatten sonra hiç umurunda değil bu durum dedim.
Sizlere danısmak istediğim; ben mi çok abartıyorum bu durumu yoksa evlilikte böyle dönemler olabilir mi? Normal mi? Başınıza geldi mi? Biraz gurur da yaptım açıkçası