• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik

Black Light

özgürlük, ama herkes için
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
13.897
51.413
548
26
Hanımlar, evliliğimin 4.ayına girdim ve eşimle aramda bir sorun var, telefonla çok ilgileniyor bazen, beni görmüyor tavsiyeleriniz varmı ne yapabilirim?

Güncel ::confused:
takmayın, kendi haline bırakın. Zamanla düzeliyor :KK70: :KK70:

Son düzenleme:
Bir kaç bir şey denediğimde hemen bırakır farkediyorum sorun biraz bende aslında, çok tembelim kendime dogru dürüst bakmıyorum bile

Naptın ablacım 😅
Niye ki?Neden şaşırdınız?
Normal olan bu değil mi?
Konusmamissiniz bile adamın telepati yolu ile mi anlamasını bekliyorsunuz sizi?
Oturun konuşun,ben şu şu sebeplerinden dolayı üzgünüm biraz daha özen göstermeni beklerdim vs..sizde ilgili olun.
Bütün bunlardan sonra da olmuyorsa boşanın mutsuz bir evlilik niye devam etsin ki?

telefonda ne yapıyor ona bak. birileriyle mi yazışıyor kimin fotolarına bakıyor.yeni evlendiği eşi dururken telefona bakıyorsa bir sebebi olabilir.

telefonda ne yapıyor ona bak. birileriyle mi yazışıyor kimin fotolarına bakıyor.yeni evlendiği eşi dururken telefona bakıyorsa bir sebebi olabilir.
Oyun oynuyor ya 😅neye baktığını görüyorum zaten şifresini falan biliyorum gizlii bir şey yok

Telefonu kır.

Şaka tabi. Konuşkan değil misin?
Hoşsohbet konular aç, güzel dizi-film açıp yanında meyve, çay vs ile hem izleyin hem konuşun. Sırnaş sürekli.
Baya konuskan biriyim 😅yapıyorum bunları düzeliyo zamanla galiba

Hanımlar, evliliğimin 4.ayına girdim ve eşimle aramda sorun var, telefonla çok ilgileniyor bazen beni görmüyor tavsiyeleriniz varmı ne yapabilirim
Evlilik her dakika birlikte olmak değildir. Eşinizin her anına müdahil olmaya kalkar ve ona özel bir alan bırakmazsanız daha da uzaklaşır sizden.

valla gunumuz insaninin sorunu bu bence..ekrana bagimliyiz bildigin. yani erkeklerin cogu evde pek is yapmadigi icin evde olan zamanlarda surekli oyun ekran..ama bizlerde onlar kadar olmasada ekrana bagimliyiz. ben gun icinde mesela herseyimi yapamay calisirim. telefona bakarim arada..iste corba karistirirken birsey beklerken vs. cocuklarin zamanindan pek calmamaya calisirim..ama o ekrana bak bildirim var mi vs vs vs..cok yorucu hakket ama maalesef cagimizin hastaligida bu. keske dumanla anlasmaya geri donsek diyesim geliyor bazen

valla gunumuz insaninin sorunu bu bence..ekrana bagimliyiz bildigin. yani erkeklerin cogu evde pek is yapmadigi icin evde olan zamanlarda surekli oyun ekran..ama bizlerde onlar kadar olmasada ekrana bagimliyiz. ben gun icinde mesela herseyimi yapamay calisirim. telefona bakarim arada..iste corba karistirirken birsey beklerken vs. cocuklarin zamanindan pek calmamaya calisirim..ama o ekrana bak bildirim var mi vs vs vs..cok yorucu hakket ama maalesef cagimizin hastaligida bu. keske dumanla anlasmaya geri donsek diyesim geliyor bazen
Haklısınız şu an bakıyorum da sorduğum soruya ne kadar tuhaf hissettim :)
Birbirine tam alısmadan öyle oluyor sanırım..
Şu an birbirimizi daha iyi tanıyoruz, herkes ne istediğini ne yapması gerektiğini iyi biliyor.
Erkeklere de ilgi ilgi diye tutturunca ters tepiyor sanırım :')
Şükür iyi geçiniyoruz.. Boşanmadık.. Çocuk istiyoruz 😅😅

Hanımlar, evliliğimin 4.ayına girdim ve eşimle aramda sorun var, telefonla çok ilgileniyor bazen beni görmüyor tavsiyeleriniz varmı ne yapabilirim
Belki bağımlıdır. Dopamin bağımlılığı deniyor buna. Çok açık ve net konuşun. Telefonla uğraşacak zaman pek bırakmayın.

Alisirsiniz , zamanla sizde yan koltuğa yerinizi ayarlar kimsenin size dokunmasını istemezsiniz 😊

Aileler birbirleriyle aile saati yapmalı. Belli bir saat ne telefon ne televizyon olmalı . Yürüyüş , kahve içme, bir yere gitme v.s

Alisirsiniz , zamanla sizde yan koltuğa yerinizi ayarlar kimsenin size dokunmasını istemezsiniz 😊

Aileler birbirleriyle aile saati yapmalı. Belli bir saat ne telefon ne televizyon olmalı . Yürüyüş , kahve içme, bir yere gitme v.s
Şu an öyle gerçekten..
Daha çok yalnız kalmak istiyorum artık..

Back