Ama evlilikte benim bileziğim senin paran senin evin benim arabam vs vs. Diye şeyler olmamalı
Ama iste arkadaşın asıl taktığı konu bu değil ki sadece bileziklerinin yaptırılması üzerinde durmus o yuzden bu gibi konular evlilikte üzücü yaniTabiki de olmamalı. Ama adam kendi kendine iş kurma planı yapmış ve eşinin sonradan haberi olmuş. En başta güzelce açıklasa böyle olmazdı. Tamam kredi kaparm demiş yok, bilezik demiş yok. Bari söyle o parayla ne gibi bi planın var.
Ama iste arkadaşın asıl taktığı konu bu değil ki sadece bileziklerinin yaptırılması üzerinde durmus o yuzden bu gibi konular evlilikte üzücü yani
Oy beterin beteri varmış, ne ne yapalım canım sağlık olsun inşallah nasibimiz varsa o bilezikler olur :)Senin yine 4 ay durmus ben evliligin besinci gunu cikarip verdim, bak 1 hafta bile dolmamisti
Ya bilezik isteyebilirsin, beştaş isteyebilirsin bunlar abes değil ama tutturmak, güzel gününüzü bu yüzden mahvetmek kötü. Kocan neden yapmak istemiyor ne gibi planları var adam senle bunu paylaşmıyor farkındaysan. Çünkü sen kavga çıkartıyosun. Bak böyle yapma daha sakin ol derim ben.
ayyy belki de senin yaptığın doğrudur. Ben çok anlayışlıydım da noldu.
Nasıl mutlu olcaksan öyle yaşa
Yemişim bilenziği
Like like like...Derde bak! Böyle insanlar yaşıyor bu ülkede işte. İnsanlar patır patır ölürken, açlık sefalet diz boyuyken siz bilezik beştaş diye tutturmuşsunuz. Ki ne kadar düşünceli ve iyi huylu bir insanla evlisiniz. O adama o kadar acıdımki. Yazık..
niye hic mi bilezik görmedin:) pijamalarla gidecen. konu sahibi hakli almicakti ztn trip attigi icin yumusadiAlabildiğiniz kadar alın. Emin olun yaranmayacaksınız. Eşim bana hadi kalk alacağız bilezikleri hazırlan dese pijamayla giderim o derece :)
bana altinla araba almak cok sacma geliyor.calisin alin 4 araba aldik sattik ama bileziklerime asla dokunmadim.Biz de altınlarımızı araba almak için kullandık. Fakat ayı dolmadan kaza yaptık ve şuan eşimin ameliyat olması gerekiyor. Geri kalan altınları da ameliyat masrafları, arabanın toparlanması için kullanmayı teklif ettim eşime. Gözleri doldu. Sakın dedim, onlar teneke parçası sense benim canımın parçasısın.
Biliyordum ama şimdi çok daha iyi anladım; bu dünyada asıl servet ailedir. Siz de bu takıntıyla eşinizi yıpratmayın. Ailenizle mutlu olmaya bakın.
Arabanın toparlanması için kullanmayı teklif ettim eşime burayı anlayamadım?Biz de altınlarımızı araba almak için kullandık. Fakat ayı dolmadan kaza yaptık ve şuan eşimin ameliyat olması gerekiyor. Geri kalan altınları da ameliyat masrafları, arabanın toparlanması için kullanmayı teklif ettim eşime. Gözleri doldu. Sakın dedim, onlar teneke parçası sense benim canımın parçasısın.
Biliyordum ama şimdi çok daha iyi anladım; bu dünyada asıl servet ailedir. Siz de bu takıntıyla eşinizi yıpratmayın. Ailenizle mutlu olmaya bakın.
Biz de altınlarımızı araba almak için kullandık. Fakat ayı dolmadan kaza yaptık ve şuan eşimin ameliyat olması gerekiyor. Geri kalan altınları da ameliyat masrafları, arabanın toparlanması için kullanmayı teklif ettim eşime. Gözleri doldu. Sakın dedim, onlar teneke parçası sense benim canımın parçasısın.
o niye o hem çalışır hem borca girmeden arabasını alır. Gayet mantıklı bir durum.bana altinla araba almak cok sacma geliyor.calisin alin 4 araba aldik sattik ama bileziklerime asla dokunmadim.
Kesinlikle katiliyorym cok haklisinizBiz de altınlarımızı araba almak için kullandık. Fakat ayı dolmadan kaza yaptık ve şuan eşimin ameliyat olması gerekiyor. Geri kalan altınları da ameliyat masrafları, arabanın toparlanması için kullanmayı teklif ettim eşime. Gözleri doldu. Sakın dedim, onlar teneke parçası sense benim canımın parçasısın.
Kazalı aracın yapılması için altınları kullanmayı teklif etmiş eşine.Arabanın toparlanması için kullanmayı teklif ettim eşime burayı anlayamadım?