EVLİLİK YILDÖNÜMÜM HÜSRANA DÖNDÜ

bir aylık evliyim daha ama meğerse ben bilmiyormuş yeni gelin nasıl olunur diye. yarın gidip banka kasasından alıp bileziklerimi takacağım şıkır şıkır şaka bir yana da o bilezikler insanlar tarafından geline değil de yeni aileye hediye yapılıyor zaten. ortak hepsi. ne bileyim bana tuhaf geldi.

bu arada aşırı tepki göstermişsiniz ve cidden eşinizin gidip çiçek yaptırıp balonlarla falan gelmesi peygamber sabrı varmış dedirtti. bence eşiniz sizi gerçekten seviyor. bu sevgiyi böyle triplerle mahvetmeyin.

Ama evlilikte benim bileziğim senin paran senin evin benim arabam vs vs. Diye şeyler olmamalı

Tabiki de olmamalı. Ama adam kendi kendine iş kurma planı yapmış ve eşinin sonradan haberi olmuş. En başta güzelce açıklasa böyle olmazdı. Tamam kredi kaparm demiş yok, bilezik demiş yok. Bari söyle o parayla ne gibi bi planın var.

Ama iste arkadaşın asıl taktığı konu bu değil ki sadece bileziklerinin yaptırılması üzerinde durmus o yuzden bu gibi konular evlilikte üzücü yani

Ama iste arkadaşın asıl taktığı konu bu değil ki sadece bileziklerinin yaptırılması üzerinde durmus o yuzden bu gibi konular evlilikte üzücü yani

Aynen bileziklerime doyamadım bana da çok tuhaf geldi.
Ama işte eşininde kendi kendine iş planı kurup eşine danışmaması tuhaf geldi. Kendi parası değil ki eşinin de hakkı var. Beraber plan yapılmalı.

Ya bilezik isteyebilirsin, beştaş isteyebilirsin bunlar abes değil ama tutturmak, güzel gününüzü bu yüzden mahvetmek kötü. Kocan neden yapmak istemiyor ne gibi planları var adam senle bunu paylaşmıyor farkındaysan. Çünkü sen kavga çıkartıyosun. Bak böyle yapma daha sakin ol derim ben.
ayyy belki de senin yaptığın doğrudur. Ben çok anlayışlıydım da noldu.
Nasıl mutlu olcaksan öyle yaşa
Yemişim bilenziği

Müge aynı kafadayız yemin ederim
Bende yazdım yazdım sonra kafana göre takıl dedim
Eşim bana ne bilezik aldı, ne yüzük aldı. Hatta tektaş alcaktı boşver borca girme dedim, sonrada ayrıldık zaten öyle kaldı Adamı hiç zora sokmadım, borçları bi an önce kapamak istedim. Ama şuan onun gözünde paracıyım. Yaranamazsın yani asla.

Derde bak! Böyle insanlar yaşıyor bu ülkede işte. İnsanlar patır patır ölürken, açlık sefalet diz boyuyken siz bilezik beştaş diye tutturmuşsunuz. Ki ne kadar düşünceli ve iyi huylu bir insanla evlisiniz. O adama o kadar acıdımki. Yazık..

Yildonumunu bir hic ugruna rezil etmişsin; bu ne inat, bu ne laftan anlamazlik, bu ne bilezik aşkı?! Esinle 'aile' olduguna ve aranızda ayrı gayrı olmadığına emin misin? Nasil kıyıp heba edebiliyorsunuz bazi ozel/guzel anlari?

Like like like...

Biz de altınlarımızı araba almak için kullandık. Fakat ayı dolmadan kaza yaptık ve şuan eşimin ameliyat olması gerekiyor. Geri kalan altınları da ameliyat masrafları, arabanın toparlanması için kullanmayı teklif ettim eşime. Gözleri doldu. Sakın dedim, onlar teneke parçası sense benim canımın parçasısın.

Biliyordum ama şimdi çok daha iyi anladım; bu dünyada asıl servet ailedir. Siz de bu takıntıyla eşinizi yıpratmayın. Ailenizle mutlu olmaya bakın.

Adam yıldönümünü hatırlıyor, siz beştaş ve bilezik muhabbeti yapıyorsunuz.
Tebrik ederim
Yahu bu erkeklerin hediye ister misin diye soranı, ilk yıl olsa bile yıldönümünü hatırlayanı falan o kadar az ki...
Bırakın bilezik olmasın, taş maş olmasın. Huzur olsun.

bana altinla araba almak cok sacma geliyor.calisin alin 4 araba aldik sattik ama bileziklerime asla dokunmadim.

3-5bilezik icin evlilik yildonumunuzu zehir etmissiniz.ben olsaydim hicbir altin icin ozel gunumu bozmazdim.dunya mali dunyada kalir.bize sadece mutluluk iyilik ve kotulyk kalir.bosyere olay cikarmissiniz.ve gercektende paragozsunuz

Arabanın toparlanması için kullanmayı teklif ettim eşime burayı anlayamadım?

bana altinla araba almak cok sacma geliyor.calisin alin 4 araba aldik sattik ama bileziklerime asla dokunmadim.
o niye o hem çalışır hem borca girmeden arabasını alır. Gayet mantıklı bir durum.

Kesinlikle katiliyorym cok haklisiniz

Adam iyi cinnet geçirmemiş , bileziklerime doyamadım nedir ya, valla ben olsam suratına fırlatırdım senin. Yıldönümünü zehir etmişsin biz ne diyelim şimdi, adamın kanını em yar etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…