EVLİLİK YILDÖNÜMÜM HÜSRANA DÖNDÜ

E o zaman neden sakın dedim eşime onlar teneke parçası sen benim can parçamsın dedim diyo sanki adam yapalım demiş arabayı bende mi sıkıntı var anlayamadım
:)) gözleri dolmuş eşinin sakın gözlerin dolmasın ağlama senden kıymetli değil demiş yani :)) bazen bende Bi çok kez okuyorum anlamak için hele kafam çok doluysa :))

Bileziklere nasıl doyulur lütfen anlatın:) Ben de ev alırken bir küçük altın bile ayırmadan eşime verdim hatta bilezikler gitti diye sevindim yemin ederim. Çünkü kayinvalidem takmam için zorluyordu özel günlerde kusura bakmayın bana çok görgüsüzlük olarak geliyor ama sizin zevkiniz bir şey diyemem ama sadece şunu söyleyebilirim bu kadar maddeci olmayın :)

Hayatımda hiç bilezik takmadim. Türlü iskencelere maruz kaldım :))) ama yine de yapmadım. Yine olsa yine takmam yani.
Allah agzinizin tadını bozmasin böyle minik dertleriniz olsun inşallah hep

Böyle bir ağırlığı var (!) Ben 10000 liralık gelinim :)

10 tane bilezigimi verdim hemde bir hafta sonra borclari kapatsin diye daha sonrasi 10 bin nakitim vardi onuda verdim ve tek bir gün lafını yapmadım. Bileziklerini yapacam diyor esim ama ben istemiyorum araba al yerine diyorum. Bilezigim olsada zaten takmam koluma. Yani bu işler güvene ve sevgiye dayalı tabi birazda para severlige dünya mali için değmez üzülmeye canım.

Ya hanfendi kb ama yani ediniz belki zor durumda yani nedn ısrar ettiniz ki beş taş neyinize yetmio sonrada bilenzik lerinizi yaptirirdinizz bnce bu çok yanlış Eşinizin gözünden dusersiniz ole derseniz tabikide para gözder yani bn olsam bnde ole tepki verirdim

Bestas ne bilmiyordum meger yani 5 tasli yuzukmus. Mantikli tabi gerci ben bilezik felan sandim. Takiyla hic alakamin olmadigi nasil da belli

o bilezikleri alıp kendiniz mi yiyeceksiniz sanki hem yatırım amaçlı para çarçur olmasın hemde takayım hevesim var diye istemişsiniz paragözlükle ne ilgisi var.KK daki "bazı" kadınların ısrarla hemcinslerini anlamamak için diretmesi çok tuhaf

Siz altın sevmiyor olabilirsiniz ama seven insana da saçma yorumlar yapmayın lütfen demek ki seviyor bayan ne yapsın. Bende hiç sevmiyorum. Düğün alışverişine çıktığımda zorla aldırdilar bilezikleri ve düğünden sonra sadece 2 kere taktım onu da yeni gelin olduğum için. Biz ev için sattık. Hic düşünmedim bile verirken. Şimdi yapsa yine de kullanmam. Sizin yaptığınız biraz abartılı. Evet takmamis olabilirsiniz çok seviyor olabilirsiniz ama bu sevgi eşinizin önüne geçmemeli

Bileziklerle ayrı eve çıksaymışsın nikahlansaymışsın keşke.
Bileziğim de bileziğim neyin kafası bu ya,adam kaçarsa şaşırma çok itici duruyo kusura bakma.
Adam sana almış yapmış sonra evinize kullanılmış dışarda ona buna harcamamış neden sen ben yapıysun ki,bu kadar önemli mi altınlar beştaşlar.

Sen bileziklerim diyosun o da zamanında ben aldım ben sattım harcadım desin o zaman,olur mu hiç.

Makul değilsin.

Bestas ne bilmiyordum meger yani 5 tasli yuzukmus. Mantikli tabi gerci ben bilezik felan sandim. Takiyla hic alakamin olmadigi nasil da belli

Benim aklıma da beşi bi yerde geldi ilk okuduğumda sonradan anladım yüzük olduğunu Ben tektaşta kaldım hala ki tektaşım bile olmadı hayatta. Tek taşımı kendim alırım artık napim

hepsini okumadim ama kimse artık orjinal beştaş takmiyor instagramda bi adres var herkes ordan alıyor emin ol , ne gerek var o kadar para vermeye ben cok guzel bi tane aldım kuyumcudan beyaz altın kimse anlamıyor bile :)

Senin benim olmaz ki evlilikte.. ben alyansıma kadar vermiştim eşime saçmalama o kadar da değil dedi.. sonra aldığından fazlasını yaptı ki ben zaten sevmem altını.. aldıklarına hep yatırım gözüyle baktım.. sonra onları da bozdurduk.. ev aldık araba aldık iş kurdu eşim.. hiçbi şey de esirgemedi sağolsun.. adamı bezdirmişsiniz.. param da param bileziğim de bileziğim demeniz çok itici gerçekten.. eşim bana böyle yapsa soğurdum herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…