EVLİLİK YILDÖNÜMÜM HÜSRANA DÖNDÜ

niye hic mi bilezik görmedin:) pijamalarla gidecen. konu sahibi hakli almicakti ztn trip attigi icin yumusadi
Yok düğünde gördüm şükür :KK48: 13 tane burma eşimin kredi borçlarına, ev eşyalarına,balayına,eşimin öğrenim kredisine Velhasıl gitti de gitti
:ukala:

Müge aynı kafadayız yemin ederim :KK70:
Bende yazdım yazdım sonra kafana göre takıl dedim :KK70:
Eşim bana ne bilezik aldı, ne yüzük aldı. Hatta tektaş alcaktı boşver borca girme dedim, sonrada ayrıldık zaten öyle kaldı :KK70: Adamı hiç zora sokmadım, borçları bi an önce kapamak istedim. Ama şuan onun gözünde paracıyım. Yaranamazsın yani asla.

Ayyynen kuzum nolursa olsun yaranılmıyo zaten en ıyısı kendı kafamıza gore takılmak :KK70: Bır daha bole bısey yasarsam ole yapcam ahaha :KK70:

Pardon ama bu ne işiymiş de siz bilezikleri isteyince haberiniz oluyor ancak?
Serbest iş mi yapıyor eşiniz?
Benim anladığım hayır

Zaten bir işi varken bu yapacağı iş konusunda, özellikle de sizin bileziklerinize ait olan parayı kullanacaksa, sizden de görüş alması gerekmez miydi?

Bana kalırsa bu ne işiymiş onu öğrenin. Aklınıza yatarsa bilezik almayın, 10 gün sonra zararına bozarsınız çok büyük ihtimalle.

Ama iş garanti değilse yaptırın bence, geri adım atmayın.

Hem size haber vermeyecek yapacağı iş konusunda, hem sizin bileziklerinizi kullanacak, oohhh ne ala. Böyle alıştırmayın. Ayağını yorganına göre uzatsın.

Çok fedakarlık yapan kadının tepesine biniyorlar. Aklınızda olsun.
çok akıllıca cevap tebrikler.Kadın kadının kurdudur derdi annannem bu kadınlar kulübün de bazı kadınlar da kadın düşmanı resmen 4 bileziğin bir beştaşın nesi abartı ya burda bulunan çoğu insanın bir yurtdışı tatil parası eni topu sanki kadın kaşıkçı elmasını istemiş kocasından tövbe tövbe

Bileziklerimi evlendiğim gece çıkardım, haftasına da gittik bozdurduk mobilya borcumuza harcadık. 8 senedir hiç de hevesim olmadı altına, yalvarsalar takmam bilezik falan. Evlendikten sonra kuyumcuya hemen hemen hiç uğramadık bile. O yüzden de bilmem, beştaş falan ne ola ki?

Evlilik yıldönümünüzü altına feda ettiyseniz madem, bari hakkını verin gidin alın bileziklerinizi de boşa gitmesin rezil olan gününüz. En azından teselli bulacak birşey olur elinizde

Konu sahibini paragözlükle suçlayanlar, siz hiç mi bir şey almıyorsunuz evinize?
Kadın bileziğe heves etmiş, onu istiyor, bize ne?

Bazı kadın pembe koltuğa heves ediyor, bazısı markalı çantaya, bazısı beyaz eşyaya, herkesin hevesi farklı. Sizinki bilezik değil diye konu sahibine saygısızlık yapmaya gerek yok.

Ayrıca kiminiz eşinize gönül rızası ile herşeyinizi vermiş olabilirsiniz, sizin seçiminiz. Vermeyenleri yerden yere vurmaya gerek yok. Sonuçta kadına takılıyorsa kadınındır.

Lütfen saygı çerçevesinde, haddimizi bilerek yorum yapalım.
herkesin zevki hevesi başkadır ben de bu sene tatile gitmedim yerine 3 lü ufak bir zümrüt set aldım ben de mi paragözüm şimdi eşime tatil yerine aldırdım diye

Bence haklısın.
Paragöz olan insan o bilezikleri baştan saklar. Vermezdi. Şimdi istemek en doğal Hakkı'n onlar zaten senin. Evlilikte benim senin yok diye de bir şey yok bence, böyle düşünenlerin sonu hüsran oluyor
Tabi şimdi mi sonra mı kısmını pek bilmedim. Eşinin yapacağı işle alakalı bilgi alsan? Sonuçta kullanırsa senin bilezikler bu sefer de Oraya gitmiş olacak

eşim bu dünyada ki herşeyim de falan da filan da yazmış bazı hamımlarımız.Bizim de eşimiz kıymetli hasta olsa zor da olsa önüne her imkanımızı sereriz.Ama ben altınlarımı paramı malımı eşim de dahil kimseye al ben yiyemedim sen ye diyerek asla vermem .İnsan önce kendine değer vermeli ve verdirmeli ki karşısındaki de ona saygı duysun ezemesin

Icim sisti konunun 99% bilezik, para, maadiyat .. sizin evliliginiz parayla isliyor arada hic bir maneviyat goremedim ben.. ne bilezikmis arkadas.. bestasda vardi bi tane tektas neyinize yetmiyo ayollll aaaaa sistimmmm

konu sahibi bileziğini de al beştaşını da gençken tak parmağına koluna tadını çıkar yaşlanınca takası gelmez insanın annem 68 yaşında hiç bir takısını takmaz rahatsız ediyor takılar beni diye .Fazla fedakarlığın adı eneyiliktir bu devirde hele geliri ya da maaşı olan bayansanız hiç taviz vermeyin sizin almadığınız takmadığınız takı kendi ailesine koltuk olur sigara parası olur mutfak dolabı olur olur da olur hem de ihtiyaçları yokken

X