E o zaman neden sakın dedim eşime onlar teneke parçası sen benim can parçamsın dedim diyo sanki adam yapalım demiş arabayı bende mi sıkıntı var anlayamadımKazalı aracın yapılması için altınları kullanmayı teklif etmiş eşine.
Yok düğünde gördüm şükürniye hic mi bilezik görmedin:) pijamalarla gidecen. konu sahibi hakli almicakti ztn trip attigi icin yumusadi
Müge aynı kafadayız yemin ederim
Bende yazdım yazdım sonra kafana göre takıl dedim
Eşim bana ne bilezik aldı, ne yüzük aldı. Hatta tektaş alcaktı boşver borca girme dedim, sonrada ayrıldık zaten öyle kaldıAdamı hiç zora sokmadım, borçları bi an önce kapamak istedim. Ama şuan onun gözünde paracıyım. Yaranamazsın yani asla.
çok akıllıca cevap tebrikler.Kadın kadının kurdudur derdi annannem bu kadınlar kulübün de bazı kadınlar da kadın düşmanı resmen 4 bileziğin bir beştaşın nesi abartı ya burda bulunan çoğu insanın bir yurtdışı tatil parası eni topu sanki kadın kaşıkçı elmasını istemiş kocasından tövbe tövbePardon ama bu ne işiymiş de siz bilezikleri isteyince haberiniz oluyor ancak?
Serbest iş mi yapıyor eşiniz?
Benim anladığım hayır
Zaten bir işi varken bu yapacağı iş konusunda, özellikle de sizin bileziklerinize ait olan parayı kullanacaksa, sizden de görüş alması gerekmez miydi?
Bana kalırsa bu ne işiymiş onu öğrenin. Aklınıza yatarsa bilezik almayın, 10 gün sonra zararına bozarsınız çok büyük ihtimalle.
Ama iş garanti değilse yaptırın bence, geri adım atmayın.
Hem size haber vermeyecek yapacağı iş konusunda, hem sizin bileziklerinizi kullanacak, oohhh ne ala. Böyle alıştırmayın. Ayağını yorganına göre uzatsın.
Çok fedakarlık yapan kadının tepesine biniyorlar. Aklınızda olsun.
kötü olmus ...Yok düğünde gördüm şükür13 tane burma eşimin kredi borçlarına, ev eşyalarına,balayına,eşimin öğrenim kredisine Velhasıl gitti de gitti
sen teneke tak ozamanAllahım bu ne paragözlük,nasıl bir vizyonsuzluk bilezik yapıp napcaksınız onla.İnşallah konu fake dir böyle bi kafanın varolduğunu düşünmek bile kahretti beni
O yüzden eşim hadi hazırlan altın alalım dese ben hazırım böyle gidelim derim. Yeter ki alsın :)kötü olmus ...
herkesin zevki hevesi başkadır ben de bu sene tatile gitmedim yerine 3 lü ufak bir zümrüt set aldım ben de mi paragözüm şimdi eşime tatil yerine aldırdım diyeKonu sahibini paragözlükle suçlayanlar, siz hiç mi bir şey almıyorsunuz evinize?
Kadın bileziğe heves etmiş, onu istiyor, bize ne?
Bazı kadın pembe koltuğa heves ediyor, bazısı markalı çantaya, bazısı beyaz eşyaya, herkesin hevesi farklı. Sizinki bilezik değil diye konu sahibine saygısızlık yapmaya gerek yok.
Ayrıca kiminiz eşinize gönül rızası ile herşeyinizi vermiş olabilirsiniz, sizin seçiminiz. Vermeyenleri yerden yere vurmaya gerek yok. Sonuçta kadına takılıyorsa kadınındır.
Lütfen saygı çerçevesinde, haddimizi bilerek yorum yapalım.
vermeseydin keske. altinlar hep benim üzerimde acilan kasada aksine üstüne aldik hep.O yüzden eşim hadi hazırlan altın alalım dese ben hazırım böyle gidelim derim. Yeter ki alsın :)
kaca aldinherkesin zevki hevesi başkadır ben de bu sene tatile gitmedim yerine 3 lü ufak bir zümrüt set aldım ben de mi paragözüm şimdi eşime tatil yerine aldırdım diye
3600 tl zen den tatilden ucuz vallakaca aldin
uygunmus tatilde yapsaydin madem3600 tl zen den tatilden ucuz valla
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Eşim bu dünyadaki servetim. Evdeki huzurumu hiçbir altına değişmem.vermeseydin keske. altinlar hep benim üzerimde acilan kasada aksine üstüne aldik hep.
uygunmus tatilde yapsaydin mademher ıkısıde ıyı olurdu:))[/Qtatile düşkün değilim pek olmasa da olur reklamdaki gibi
tabıkı aıle servet. şunaltınları ama hemen düğünden sonra bozduranları anlamıyorum ben. bır dursunAllah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Eşim bu dünyadaki servetim. Evdeki huzurumu hiçbir altına değişmem.