- 9 Şubat 2010
- 17.834
- 39.761
Lise mezunu olduğunu yeni mi öğrendin daha bu basit bir saklama işinin çok dışına çıkmış yalnız. Uzak mesafe ilişkisi mi?Yanıtınız için teşekkür ederim. Aileme doğruyu söyleyemedim çünkü gerçeği ben de ilişkimizin 3. yılında öğrendim. Şuanda staj yapıyorum ve yazılım sektöründeyim. Tamamen düzenli bir kazancım olana kadar evlenmeyi düşünmüyorum. Fakat evliliğe doğru giden bir ilişki olduğu için burada konu açıp büyüklerime danışmak istedim. Dediğiniz gibi her hareketi gözlemliyorum fakat tık yok maddi ve manevi sorunlara rağmen kendini iyi yetiştirmiş diyebilirim. Tabii bu görünen kısmı ilerde ne olur bilemiyorum
Bak yazılım sektöründe tutunursan çok iyi para var, bu adam seni rahat yaşamanın kapısı olarak görüyor olabilir. Bu yüzden de gerçek yüzünü son ana kadar saklayabilir. Çok dikkatli ol, iyi incele, hele uzak mesafe ilişkisiyse arkana bakmadan kaç. Eğitim durumunu saklaması zaten kötüydü ama 3 5 ay hadi neyse diyelim 3 yıl aleni dolandırıcılık. Biraz şüpheci yaklaşmayı denersen bence çok daha fazla falsosunu bulursun