• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmiş ilişkisinden dolayı hpv taşıyıcısı olduğunu bildiğiniz biriyle evlilik düşünür müydünüz?

Geçmiş ilişkisinden dolayı hpv taşıyıcısı olduğunu bildiğiniz biriyle evlilik düşünür müydünüz?

• evet

OY: 15 7,8%
  • hayır

OY: 177 92,2%

• Ankete Katılan
    192
Gavur gibi yaşayıp önüne gelenle ilişkiye girmeyince sanki insan geri kafalı yobaz edenler en güzel cevap bu hastalıklar olduğunu düşünüyorum.. Sizin için önemi yok dediğiniz şey aksi olsa senin yüzüne bile bakmaksızın kaçardı emin ol..
Google baktım kansere neden ola bilirmiş intihar etmek mi istiyorsun bilemedim açıkçası
Kendini 30 una kadar sakladığı kocasından kapan kadınlar var bunu, onu napacağız?

Soru neden evlilik ki?
Geçmiş ilişkisinde hpv kapmış biriyle cinsel ilişkiye girer misiniz daha mantıklı soru?
Evlenmeyip sevişecekseniz ne anlamı kalacak?

Gavur gibi yaşayıp önüne gelenle ilişkiye girmeyince sanki insan geri kafalı yobaz edenler en güzel cevap bu hastalıklar olduğunu düşünüyorum.. Sizin için önemi yok dediğiniz şey aksi olsa senin yüzüne bile bakmaksızın kaçardı emin ol..
Google baktım kansere neden ola bilirmiş intihar etmek mi istiyorsun bilemedim açıkçası
Sen çok büyük konuşuyorsun hpv kaparsan kocandan gavur gibi olursun sonra

Sen çok büyük konuşuyorsun hpv kaparsan kocandan gavur gibi olursun sonra
Al mutatahurun Lil mutatahirat.. ağzından çıksın koynuna girsin ki gordugum kadariyle girmiş bile sende de varmiş.. bu arada Nike name tam uymuş peynirsiz cheese..

Birşeyi merak ettim nasıl anlamış peki hasta olduğunu ,, bir de birlıkte olmuşlar sanırm ona gecmemıs mi

Öncelikle lütfen, önyargısız ve objektif olmanızı rica ediyorum. 7,8 aydır güzel giden bir ilişkim var. Karşımdaki insanla her anlamda uyumluyuz ve birbirimizi seviyoruz. Yaşlarımız da küçük değil. Dolayısıyla evlilik düşünebileceğimiz bir noktadayız. Hayatımdaki insanın benden önce ilişkisi olmuş bunu zaten en başından beri biliyordum ve sorun etmedim ancak son birkaç hafta içerisinde erkek arkadaşımda hpv kaynaklı siğillerin çıktığını öğrendik. Gerekli operasyon yapıldı bu konuda, doktor tarafından da bilgilendirildik. Ama benim içim rahat değil. Araştırdığımda vücudun bu virüsü atmasının çok uzun sürebileceğini de öğrendim. Böyle bir durumda siz olsaydınız ne yapardınız?
Önyargılı değilim ama sakın evlenme çünkü emin ol tek bir kişiden bulaşmadı o hpv çoğu kadınla yattığı için geçti kesin çünkü benim eşimde varmış bana söylemedi ben hamile kaldım bende siğil çıkınca doktora gittik orda bulaştı ve sezeryan doğum yapmak zorunda kaldım onun dışında vajinama kamerayla bakıcaklardı vs bebeğim ölebilir riski vardı kabul etmedim doğumdan sonra tedavi oldum aşı oldum ve şu an pozitifim fakat erkeklerde bu hemen negatife dmnmeyebiliyor ve siz hamile kaldığınızda bu dediğim sıkıntıları yaşayabilirsiniz gerçekten çok zor bir süreç o yüzden evlenmeyin bende boşandım zaten

Her türden hastalık her yerde bizim için var. Maniküre gittiğim yerden ya da aldığım bir sağlık hizmetinden bana HIV bulaşmayacağının garantisi var mı? Ya da eşime? Bulaş olduğu versiyonda anında haberimizin olması mümkün değil, ancak birimizden biri bir belirti verecek, doktora gidecek de durum anlaşılacak.

Şimdi bunun ne farkı var? Eşimden bana, benden eşime, ne değiştirecek bu? E iyi gün, kötü gün diye çıktık yola?

Size ilginç gelen evlilik öncesi ilişkiler ve bunun sorun yaratmaması, hastalıklar filan değil.
İyi devam edin böyle o zaman içiniz alıyorsa hem iyi gün kötü günle de alakası yok bunun katlanılacak şey var katlanılamayacak şey var ayrıca manikürden yada sağlık hizmetinden kapma ihtimali çok düşük bir ihtimal neyse ya

Önyargılı değilim ama sakın evlenme çünkü emin ol tek bir kişiden bulaşmadı o hpv çoğu kadınla yattığı için geçti kesin çünkü benim eşimde varmış bana söylemedi ben hamile kaldım bende siğil çıkınca doktora gittik orda bulaştı ve sezeryan doğum yapmak zorunda kaldım onun dışında vajinama kamerayla bakıcaklardı vs bebeğim ölebilir riski vardı kabul etmedim doğumdan sonra tedavi oldum aşı oldum ve şu an pozitifim fakat erkeklerde bu hemen negatife dmnmeyebiliyor ve siz hamile kaldığınızda bu dediğim sıkıntıları yaşayabilirsiniz gerçekten çok zor bir süreç o yüzden evlenmeyin bende boşandım zaten
Evlenirken anlaşılmıyor mu bunların hasta olduğu sağlık raporu alınıyor tahliller de falan görünmüyor mu

Her türden hastalık her yerde bizim için var. Maniküre gittiğim yerden ya da aldığım bir sağlık hizmetinden bana HIV bulaşmayacağının garantisi var mı? Ya da eşime? Bulaş olduğu versiyonda anında haberimizin olması mümkün değil, ancak birimizden biri bir belirti verecek, doktora gidecek de durum anlaşılacak.

Şimdi bunun ne farkı var? Eşimden bana, benden eşime, ne değiştirecek bu? E iyi gün, kötü gün diye çıktık yola?

Size ilginç gelen evlilik öncesi ilişkiler ve bunun sorun yaratmaması, hastalıklar filan değil.
Ayrıca hastalık konusu tabi ki önemli benim için sağlığım kıymetli

Evet ilginç geldi kime kimden ne bulaştığı belirsiz ayrıca hpv yerine AIDS kapsaydınız o zaman ne yapacaktınız o zaman da normal mi görecektiniz bu durumu onun tedavisi de yok sonu ölümcül hamile kalsanız çocuğunuza da geçmişti ama gayet normal görebiliyorsunuz değişik
Aids olmamak için kondom kullandık Gerbera. Aids dediğin HIV galiba, ona aids kapmak değil HIV kapmak denir. HIV bulaş oranı ile HPV bulaş oranına bakarsan belki kafada bir ampül yanabilir diyeceğim ama zor, yanmaz sende.

hastanelerde HPV tedavisi gören başörtülü kadınlara gidip söylesene bu dediğini

Evlenirken anlaşılmıyor mu bunların hasta olduğu sağlık raporu alınıyor tahliller de falan görünmüyor mu
Hpv kadınlarda vajinaya bakılarak yapılan smear testinde çıkıyor yani kanda falan değil kadınların da test vermesi gerekiyor 6 ay da bir en azından o sebeple erkeklerin muayenesi de farklı diye biliyorum ben o yüzden çıkmaz evlilik raporun da falan bir de tipleri var bunların hafifse eğer o da çıkmaz ama sana bulaşırsa senin vücudun kaldıramayabşlir Allah korusun kanser riski taşıyabilirsin o yüzden hayatını karartma kızım hiç gerek yok hiç inan kı bunlara hiç gerek yok iyice düşün taşın sevgi her şeye çözüm olmuyor bazen.

50 kişiyle birlikte olanların yanında evli birinin kapma olasılığı çok düşük
Eğer kocan evlenmeden 50 kişiyle birlikte olmuşsa cinsel hayatı olmayan bi kadına bulaşması çok büyük bi olasılık ki başıma geldi 28 yaşında o ben 21 yaşında evlendim ondan kaptım hamilelikte bağışıklık düşünce ortaya çıkar genelde siğil olarak çıkar

Böyle bir durumda ne cinsel hayat olur ne öpüşme koklaşma ev arkadaşı gibi bir şey olunur. Bal olsa evlenmezdim sağlığımdan önemli değil

Back