Onu kabul etmeyeceğini söylemiş zaten kocasıkonu sahibi 3 kişi olalım tek kadın ben olursam kabul ederim de bakalım eşin ne kadar paylaşımcı imiş
Genellemenizi doğru bulmadım. Grup olayı her zaman tek erkek birden fazla kadından oluşmuyor ve o erkeklerin cinsel yönelimleri de her zaman biseksüellik olmuyor. Böyle bir cinsel aktiviteye onay vermek için partnerinizin sizden başka kişilerle cinsel ilişkiye girmesinden rahatsızlık duymuyor olmanız gerekir, konu sahibinin eşi ise hem bunu teklif ediyor hem de kendi egosundan taviz vermiyor. Konu sahibine “Tek erkek o olmasa kabul ederdin demek.” gibi gereksiz yüklenildiğini düşündüğüm için böyle yazdım aslında ben. Bana denilse kabul etmezdim fakat ben de “Bir de tek erkek diyor akıllıya bak sen.” diye düşünürdüm. Demek istediğim şey buydu.Hetero olan hiçbir erkek grupta başka erkeğin olmasını istemez. Adamın kişiliğiyle ilgili değil durum. Erkeklerin hepsiyle ilgili
Aynen oyle inek misali kac inek ve kac giren oldugu önemli degilInege girer gibi ne kadar olursa he
Yapıda olunca elde değil işte. Kan beynime sıçrayınca pek planlı gidemem ben. Konu fake değil gibi geliyor. Memlekette her türlüsü var. Ülkede kaynanasına yürüyen adamlar varken bunlardan da vardır yani.Ben emin olmak için konuştururdum çünkü fevri tepki verince diyeceği şey belli "şaka yaptım aşkım deli misin sen" tepki vermesine karşılık hazırlamıştır cevabıni kimbilir ne zamandır düşünüyor bu konuyu açmak için. İnşallah konu faketir diycem ama böyle şeyler gerçek dışı olsa twitter'da yatağa 3. 4. Kişi arayan evli çiftler ne?
Kesinlikle dev bir ahlaksızlık ama suç sayılır mı ki bilemedimBu konuyu cimere şikayet edecegim yalnız.
Kucağında çocuğu varken sorduğu soru eğer konu gerçekse bir ciddi sorgulanma içerir benim açımdan.
Her gece bir konu beni sok ediyor valllahAynen oyle inek misali kac inek ve kac giren oldugu önemli degil
Ben öyle düşünüyorum. Adam hetero ise ve başka erkeklerin de grupta olmasını kabul ettiyse onu ikna eden daha kuvvetli şeyler vardır.Genellemenizi doğru bulmadım. Grup olayı her zaman tek erkek birden fazla kadından oluşmuyor ve o erkeklerin cinsel yönelimleri de her zaman biseksüellik olmuyor. Böyle bir cinsel aktiviteye onay vermek için partnerinizin sizden başka kişilerle cinsel ilişkiye girmesinden rahatsızlık duymuyor olmanız gerekir, konu sahibinin eşi ise hem bunu teklif ediyor hem de kendi egosundan taviz vermiyor. Konu sahibine “Tek erkek o olmasa kabul ederdin demek.” gibi gereksiz yüklenildiğini düşündüğüm için böyle yazdım aslında ben. Bana denilse kabul etmezdim fakat ben de “Bir de tek erkek diyor akıllıya bak sen.” diye düşünürdüm. Demek istediğim şey buydu.
Bana da fake gibi gelmedi çok değişik hayatlar var aklımız almaz. Geçen kocasını 84 kişiyle aldatan bir abla vardı mesela tvde beterin de beteri var başımıza taş yağacak valla bebek emzirirken grup seks muhabbeti. Millet çocuk olunca karı koca birbirine zor zaman ayırıyor on parçaya bölündükleri için zaman kalmıyor bunlar grup seks peşindeYapıda olunca elde değil işte. Kan beynime sıçrayınca pek planlı gidemem ben. Konu fake değil gibi geliyor. Memlekette her türlüsü var. Ülkede aynanasına yürüyen adamlar varken bunlardan da vardır yani.
Adam karısını başka erkekler paylaşmak istemiyor ne var bunda işte böyle de namuslu bir erkekOda bende isterim ama tek erkek ben olucam başka erkek olmayacak dedi.
Bence gariban kamaya devam et. Duyduklarını hayal bile edemeyebilirsinAynen bende buna takildim
Grup sexde neler yasaniyorgariban kaldim
Mide meselesi işkembe geniş olunca böyle oluyor zağar.Bana da fake gibi gelmedi çok değişik hayatlar var aklımız almaz. Geçen kocasını 84 kişiyle aldatan bir abla vardı mesela tvde beterin de beteri var başımıza taş yağacak valla bebek emzirirken grup seks muhabbeti. Millet çocuk olunca karı koca birbirine zor zaman ayırıyor on parçaya bölündükleri için zaman kalmıyor bunlar grup seks peşinde
Ne hayatlar var ben uyuyorumBence gariban kamaya devam et. Duyduklarını hayal bile edemeyebilirsin
Sormayı geçtim seven aklından bile geçiremez böyle bir şeyi, sevdiği evli olduğu kadını düşündüğü şekle bak. Aklından geçse insanı deli edecek bir ihtimali bir de sormuş utanmadan.Adamdaki cesaret tuhaf ,size soruyor ki "daha önceden grup yaptın mı ?" Bunu diyen dışarıdan sex muhabbeti yapıp takıldığınız bir adam değil eşiniz ve gerçekten sizin bu soru karşısında bu kadar sakın cevap vermeniz de tuhaf değil mi ? Benim eşim bana böyle bir soru sorma cesaretine giremez ki
Ben bile kadın olmayabilirimKonu sahibinin kadın olduğundan emin miyiz ?