Evlilik ve grup sex

Yok artık adam karısına bekarken grup sex yaptın mı diye soruyor
Bu kadar saçma bişey hiç duymamıştım fake

Tek malzemeyle iki kadına gücün nasıl yetecek açıklasana bana diye sorar üzerinden de bir kadının iki erkekği rahatça haklayacağı muhabbetine bağlar yerin dibine sokardım. Büyük ihtimalle cinnet geçirirdi ama fazlasıyla haketmiş

Hayrerle okudum, cesarete bak, tam boğmalık model, soğumakta haklısınız ama ciddi midir acaba, sadece hayal olduğuna eminseniz yukarıdaki laflar onu gömmeye yeyer

Yok yahu size katıldığım için alıntı yaptım. Hani kendi aramızda konuşabiliyoruz ya burda.
Çıkışmadım ki. Cümleyi anlayamadım. Yani bana sorulsa soğuk kanlı kalıp bu cümleyi söylerim. Siz de bana yönelik “soğuk kanlısın” dediniz sandım

Ben hiç birşey sormazdım. Fevri bi yapım var. Duyduğum an bilemiyorum yani. Şakası bile söz konusu olamaz yaa
Ben emin olmak için konuştururdum çünkü fevri tepki verince diyeceği şey belli "şaka yaptım aşkım deli misin sen" tepki vermesine karşılık hazırlamıştır cevabıni kimbilir ne zamandır düşünüyor bu konuyu açmak için. İnşallah konu faketir diycem ama böyle şeyler gerçek dışı olsa twitter'da yatağa 3. 4. Kişi arayan evli çiftler ne?

Eşiyle peş peşe iki ilişki oluyorsa iki kadın da olur bence. Çok merakından grup yapmak isteyenler de destek ilaç kullanıyor

Çok medeni düzgün adamsa karısına da aynı hakkı tanımalı. İğrençlik ya cidden iğrençlik.

Ağzını aramış. Boşan bu ahlaksızdan. Sapık herif. Evet bence bu sapıklık! Özgürlük modernlik falan değil. Dip not boşan lafını çok az kişiye yazıyorum. Pis sapık sapkın ruh hastası manyak tatminsiz ıyyy

Bari yalan söylerken destekli atın.
2019 yılında 1 yıllık evlisiniz ne ara 4 oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…