Evlilik ve grup sex

Ya ağlıyorum şuan ben başıma bela almak için yazmadım Allah rızası için kadın kadının halinden anlar diye yardım istedim siz şikayet diyorsunuz
Biz size nasıl yardım edebiliriz mesela? Şu durumda yapılacak 2 şey var, 1.si sapık eşinizi boşamak, 2.si gruba 3.yu aramak. Burada gruba 3.yü aramaya gelmediyseniz eğer sizin yapmaniz gereken şey belli değil mi zaten? Sadece dertlesmeye geldiyseniz o ayrı

Yalan değil 1 yıldır girmiyorum buraya geçen sene ağustosta dogum yaptım o zaman üye olmuştum daha sonra bebek uygulaması forumundan yazıyordum burayı kullanmadım hiç ama orda tanıdıklarım var diye bu konuyu açmadım yalan söylemiyorum yemin ederim bebeğim duymadığı içi herkese yazamıyorum lütfen kusura bakmayın

Ya ağlıyorum şuan ben başıma bela almak için yazmadım Allah rızası için kadın kadının halinden anlar diye yardım istedim siz şikayet diyorsunuz
Kimse şikayet etmez, etseler de bişey çıkmaz korkmayın. Devletin güvenlik güçlerinin sizin seks hayatınızla ilgileneceğini sanmıyorum.

Yok bende tek kadın olmak istiyorum, senin dışında başka erkek olsun deseydin... Bu muhabbetler ne ya?

Niye gerçek olmasın ki? Ben şu an burdaki kadınlara şaşırıyorum mesela. İnsan bu tip şeyleri eşiyle konuşmayacaksa kiminle konuşur ki? Bakkal amcayla mı konuşalım?
Sonraki mesajımda da dedim. Ütopik bir durum değil. Herkes bir düzlükte değil. Yaşamları farklı olabilir yani. Yargılamak bana düşmüyor

Tamam sakin olun sıkıntı yok şikayet edilse de bir şey çıkmaz merak etmeyin. Ben yazdığım mesaj için özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…