- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
Sen bilirsin sence degilmiOlay gerçek değilse bu yöntem ile çıkıyor ortaya.
ağlıyor musunuz?ben tekrardan şokkkkYa ağlıyorum şuan ben başıma bela almak için yazmadım Allah rızası için kadın kadının halinden anlar diye yardım istedim siz şikayet diyorsunuz
Bari yalan söylerken destekli atın.
2019 yılında 1 yıllık evlisiniz ne ara 4 oldu
Bilmiyorum artık tiki kendi mi atmış kocası mitwitterda gördüm dün Müge anlı tarzı bi programa çıkmış tesettürlü bir kadın otobüste görsen yer verirsin hiç anlaşılmıyor kimin seks kraliçesi olduğu
Yazıyla “Sex and dirt”84 müü?sayıyla 84 yazıyla seksendört ha.ben şokkkk
Bilmiyorum. Çünkü herkesin yaşam tarzı farklı olmayacak bir durum değil. Çok uçuk da değil.Sen bilirsin sence degilmi
Kıllı kıllı adamlar ığyyyAyy Allah korusun birde ben ruyamda konusuyorum benim koca duyargrup felan tobee
Niye gerçek olmasın ki? Ben şu an burdaki kadınlara şaşırıyorum mesela. İnsan bu tip şeyleri eşiyle konuşmayacaksa kiminle konuşur ki? Bakkal amcayla mı konuşalım?Olay gerçek değilse bu yöntem ile çıkıyor ortaya. Gerçekse durum gerçekten kötü
Biz size nasıl yardım edebiliriz mesela? Şu durumda yapılacak 2 şey var, 1.si sapık eşinizi boşamak, 2.si gruba 3.yu aramak. Burada gruba 3.yü aramaya gelmediyseniz eğer sizin yapmaniz gereken şey belli değil mi zaten? Sadece dertlesmeye geldiyseniz o ayrıYa ağlıyorum şuan ben başıma bela almak için yazmadım Allah rızası için kadın kadının halinden anlar diye yardım istedim siz şikayet diyorsunuz
Oyle bile olsa, cimerlik bir durum yok ama anne gruba tamam dememiski. Esi sapkinsa kadin ne yapsin bosar giderOlay gerçek değilse bu yöntem ile çıkıyor ortaya. Gerçekse durum gerçekten kötü
evlerden ırakkkkkkBilmiyorum. Çünkü herkesin yaşam tarzı farklı olmayacak bir durum değil. Çok uçuk da değil.
Cimer böyle şeylere müdahale ediyor mu gerçekten?Olay gerçek değilse bu yöntem ile çıkıyor ortaya. Gerçekse durum gerçekten kötü
Kimse şikayet etmez, etseler de bişey çıkmaz korkmayın. Devletin güvenlik güçlerinin sizin seks hayatınızla ilgileneceğini sanmıyorum.Ya ağlıyorum şuan ben başıma bela almak için yazmadım Allah rızası için kadın kadının halinden anlar diye yardım istedim siz şikayet diyorsunuz
benim kafa 84 sayısında takılı kaldı.84 tane başka adam yahuuu tövbe tövbeee.teyzemdeki libidoya bakkk hey maşallahhhKıllı kıllı adamlar ığyyyBende rüyama girer diye tırsıyorum arınmam lazım. Psikolojim bozuldu resmen.
Hahahahha benim zaten bozuk sen kendini koru tobe esimle bozulur o koti olur olmayan adamlar yuzundenKıllı kıllı adamlar ığyyyBende rüyama girer diye tırsıyorum arınmam lazım. Psikolojim bozuldu resmen.
Sonraki mesajımda da dedim. Ütopik bir durum değil. Herkes bir düzlükte değil. Yaşamları farklı olabilir yani. Yargılamak bana düşmüyorNiye gerçek olmasın ki? Ben şu an burdaki kadınlara şaşırıyorum mesela. İnsan bu tip şeyleri eşiyle konuşmayacaksa kiminle konuşur ki? Bakkal amcayla mı konuşalım?
Yoo biskolata reklamlari geldi aklima.mesela :)Kıllı kıllı adamlar ığyyyBende rüyama girer diye tırsıyorum arınmam lazım. Psikolojim bozuldu resmen.
Tamam sakin olun sıkıntı yok şikayet edilse de bir şey çıkmaz merak etmeyin. Ben yazdığım mesaj için özür dilerim.Yalan değil 1 yıldır girmiyorum buraya geçen sene ağustosta dogum yaptım o zaman üye olmuştum daha sonra bebek uygulaması forumundan yazıyordum burayı kullanmadım hiç ama orda tanıdıklarım var diye bu konuyu açmadım yalan söylemiyorum yemin ederim bebeğim duymadığı içi herkese yazamıyorum lütfen kusura bakmayın