- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.872
Bu cümledeki bayan ben miyim, konu sahibi mi ?Yalnız bayanı tebrik etmek lazım. Soğuk kanlılığına ağzım açık kaldı.
Okey de varmiPisti oynuyorlar :))
Ne demek istedigi inan umrumda değilBence konu sahibi bunu demek istememiş. Adam hem böyle bir teklifi sunmaya cesaret edebiliyor hem de karısını kıskanma hakkını kendinde görüyor, başka erkeği egosuna yediremiyor. Yani teklif ettiği şey aslına “Ben başka kadınlarla da birlikte olayım ama senden gizli olmasın.” gibi bir şey. Bundan bahsetmiş diye düşünüyorum.
Ben hiç birşey sormazdım. Fevri bi yapım var. Duyduğum an bilemiyorum yani. Şakası bile söz konusu olamaz yaaBenim de. Niyeti ciddi mi değil mi diye ben de başta olabilirmis gibi konuşurdum ve ciddi ciddi istediğini duyunca kapının önüne koyardım muhtemelen bir de baba olacak
Demekki bende dümdüz koyuyorum diye eski koca bosadi bende niye diyordumBiz öyle dümdüz koyuyoz. Çayın suyunu
birkaç yıl sonra hiç böyle bir tepkiyi hak etmeyecekSadece kıskandığınız için mi öfkelendiniz? Çünkü bu teklif kıskanmaktan öte bir tepkiyi hak ediyor
Sen önce karına yette grubu kusur kalsın derim alaşa ederim zındıgı..;dKızlar merhaba. Dün bana eşim çay suyu koyarken bazı şeylerin de suyunu çıkardı. Durduk yere kucağında Bi yaşında kızımız varken bana daha önce grup seks yaptın mı diye sordu. Hayır sen dedim hayır ama isterdim dedi. Niye bana bunları soruyorsun dedim oda birbirimizi artık tanıyoruz merak ettim bekarken yaptın mı diye dedi hayır ama isterdim dedim . Asla istemem sadece ağzını aradım. Oda bende isterim ama tek erkek ben olucam başka erkek olmayacak dedi. Bende sinirlendim ve sen ben sıkıldın başka kadınları istiyorsun demek ki bu nasıl Bi soru utanmıyor musun dedim sadece merak ettim dedi ama bence sadece Bi merak değil. Ayrıca neden sadece tek erkek o , aşırı derecede soğudum ondan. Konuşmaya çalıştım ama konuyu kapatıyor merak sadece öyle Bi niyetim yok diyo. İlişkimiz bozulur öyle biseu olur ise diyor. Bana pek merak gibi gelmedi. İlişkimiz güzel gidiyor bu arada 4 yıllık evliyiz. İhanet yok olsa muhakkak anlardım. Sizde sadece merak mı? Fena patladım ayrılığa kafar getirdim konuyu çünkü aklıma onun grup yaparken başka kadınla sevismesi ve benim onları izlediğim an geliyor. Çıldıracağım
tövbe bismillah.başımıza daş yağacak daşşş3 te olabilir, 4 te.. erkek rakamını belirtmiş, diger ucu açık
Geç değil feyz alın birazDemekki bende dümdüz koyuyorum diye eski koca bosadi bende niye diyordum
Hetero olan hiçbir erkek grupta başka erkeğin olmasını istemez. Adamın kişiliğiyle ilgili değil durum. Erkeklerin hepsiyle ilgiliBence konu sahibi bunu demek istememiş. Adam hem böyle bir teklifi sunmaya cesaret edebiliyor hem de karısını kıskanma hakkını kendinde görüyor, başka erkeği egosuna yediremiyor. Yani teklif ettiği şey aslında “Ben başka kadınlarla da birlikte olayım ama senden gizli olmasın.” gibi bir şey. Bundan bahsetmiş diye düşünüyorum.
Yok yahu size katıldığım için alıntı yaptım. Tabiki konu sahibinden söz ediyorum.Hani kendi aramızda konuşabiliyoruz ya burda.Bu cümledeki bayan ben miyim, konu sahibi mi ?
Tek şart tek erkek , kadın olabildiğince fazla olabilir . Adam belkide kendini haremde hayal ediyordur3 te olabilir, 4 te.. erkek rakamını belirtmiş, diger ucu açık
Vallah sorcam ama bilmedigimdenBoy boy