Evlilik ve grup sex

Ne demek istedigi inan umrumda değil

Benim de. Niyeti ciddi mi değil mi diye ben de başta olabilirmis gibi konuşurdum ve ciddi ciddi istediğini duyunca kapının önüne koyardım muhtemelen bir de baba olacak
Ben hiç birşey sormazdım. Fevri bi yapım var. Duyduğum an bilemiyorum yani. Şakası bile söz konusu olamaz yaa

Sadece kıskandığınız için mi öfkelendiniz? Çünkü bu teklif kıskanmaktan öte bir tepkiyi hak ediyor
birkaç yıl sonra hiç böyle bir tepkiyi hak etmeyecek

Son derece doğal karşılanacak bunlar hem de tahmin etmeyeceğiniz kadar doğal

Hatta ve hatta sizin gibi düşünenler yobaz kabul edilecek

Konu sahibinin eşi gibiler “ çok medeni düzgün adam “ diye anılacak.

Ne çok dindar biriyim ne çok muhafazakar ama bu nedir ya eş değişim kulüpleri falan da varmış epeydir. Ama cidden bu kadarı fazla. Ne iğrenç şeyler bunlar. Yeter artık ya cidden midem bulanıyor. Bi de neden tek erkek o oluyor demek ne demek başka erkek olsa sorun yok mu. Bi de kucakta çocuk varken konuşuluyor

Bence konuyu tekrar acın ve deneyin eşinizi.Ama inandirin gerçekten istediğinize.Bakalim ne yapacak.Ona gore siz de ne yapacağınıza karar verirsiniz.Bana kabul edecekmiş gibi geliyor.

Sen önce karına yette grubu kusur kalsın derim alaşa ederim zındıgı..;d
Ne meraği yahu kıvırmıs kör olmayası..

Hetero olan hiçbir erkek grupta başka erkeğin olmasını istemez. Adamın kişiliğiyle ilgili değil durum. Erkeklerin hepsiyle ilgili

konu sahibi 3 kişi olalım tek kadın ben olursam kabul ederim de bakalım eşin ne kadar paylaşımcı imiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…