- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.344
Cayın demsizi insanin densizi iste nolcak adaletsizlik benceDimi ama haksızlık bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cayın demsizi insanin densizi iste nolcak adaletsizlik benceDimi ama haksızlık bu
Ac tavuk kendini darı ambarında sanirmis, o hesap herhaldeTek şart tek erkek , kadın olabildiğince fazla olabilir . Adam belkide kendini haremde hayal ediyordur
Oyle 3 kadina bir erkek olacak yigidi kutlarim ne icmis olabilir ki :)Vallah sorcam ama bilmedigimden gariban kaldim simdi
Illa uc kadin bir erkekmi olmali
Yoksa 2 erkek bes kadin olabilir mi ornegin
Tek malzemeyle iki kadına gücün nasıl yetecek açıklasana bana diye sorar üzerinden de bir kadının iki erkekği rahatça haklayacağı muhabbetine bağlar yerin dibine sokardım. Büyük ihtimalle cinnet geçirirdi ama fazlasıyla haketmişKızlar merhaba. Dün bana eşim çay suyu koyarken bazı şeylerin de suyunu çıkardı. Durduk yere kucağında Bi yaşında kızımız varken bana daha önce grup seks yaptın mı diye sordu. Hayır sen dedim hayır ama isterdim dedi. Niye bana bunları soruyorsun dedim oda birbirimizi artık tanıyoruz merak ettim bekarken yaptın mı diye dedi hayır ama isterdim dedim . Asla istemem sadece ağzını aradım. Oda bende isterim ama tek erkek ben olucam başka erkek olmayacak dedi. Bende sinirlendim ve sen ben sıkıldın başka kadınları istiyorsun demek ki bu nasıl Bi soru utanmıyor musun dedim sadece merak ettim dedi ama bence sadece Bi merak değil. Ayrıca neden sadece tek erkek o , aşırı derecede soğudum ondan. Konuşmaya çalıştım ama konuyu kapatıyor merak sadece öyle Bi niyetim yok diyo. İlişkimiz bozulur öyle biseu olur ise diyor. Bana pek merak gibi gelmedi. İlişkimiz güzel gidiyor bu arada 4 yıllık evliyiz. İhanet yok olsa muhakkak anlardım. Sizde sadece merak mı? Fena patladım ayrılığa kafar getirdim konuyu çünkü aklıma onun grup yaparken başka kadınla sevismesi ve benim onları izlediğim an geliyor. Çıldıracağım
Çıkışmadım ki. Cümleyi anlayamadım. Yani bana sorulsa soğuk kanlı kalıp bu cümleyi söylerim. Siz de bana yönelik “soğuk kanlısın” dediniz sandımYok yahu size katıldığım için alıntı yaptım. Hani kendi aramızda konuşabiliyoruz ya burda.
Nasil isterse hic farketmez her turlusu grupVallah sorcam ama bilmedigimden gariban kaldim simdi
Illa uc kadin bir erkekmi olmali
Yoksa 2 erkek bes kadin olabilir mi ornegin
Ben emin olmak için konuştururdum çünkü fevri tepki verince diyeceği şey belli "şaka yaptım aşkım deli misin sen" tepki vermesine karşılık hazırlamıştır cevabıni kimbilir ne zamandır düşünüyor bu konuyu açmak için. İnşallah konu faketir diycem ama böyle şeyler gerçek dışı olsa twitter'da yatağa 3. 4. Kişi arayan evli çiftler ne?Ben hiç birşey sormazdım. Fevri bi yapım var. Duyduğum an bilemiyorum yani. Şakası bile söz konusu olamaz yaa
Üyelik iptali de gelir birazdanYine konuyu açıp giden konu sahibelerinden biri
Yok yok konu sahibi için konuştum.Çıkışmadım ki. Cümleyi anlayamadım. Yani bana sorulsa soğuk kanlı kalıp bu cümleyi söylerim. Siz de bana yönelik “soğuk kanlısın” dediniz sandım
Inege girer gibi ne kadar olursa heNasil isterse hic farketmez her turlusu grup
Eşiyle peş peşe iki ilişki oluyorsa iki kadın da olur bence. Çok merakından grup yapmak isteyenler de destek ilaç kullanıyorTek malzemeyle iki kadına gücün nasıl yetecek açıklasana bana diye sorar üzerinden de daha bir kadının iki erkekği rahatça haklayacağına muhabbetine bağlar yerin dibine sokardım. Büyğk ihtimalle cinnet geçirirdi ama fazlasıyla haketmiş
Hayrerle okudum, cesarete bak, tam boğmalık model, soğumakta haklısınız ama ciddi midir acaba, sadece hayal olduğuna eminseniz yukarıdaki laflar onu gömmeye yeyer
Çok medeni düzgün adamsa karısına da aynı hakkı tanımalı. İğrençlik ya cidden iğrençlik.birkaç yıl sonra hiç böyle bir tepkiyi hak etmeyecek
Son derece doğal karşılanacak bunlar hem de tahmin etmeyeceğiniz kadar doğal
Hatta ve hatta sizin gibi düşünenler yobaz kabul edilecek
Konu sahibinin eşi gibiler “ çok medeni düzgün adam “ diye anılacak.
Ağzını aramış. Boşan bu ahlaksızdan. Sapık herif. Evet bence bu sapıklık! Özgürlük modernlik falan değil. Dip not boşan lafını çok az kişiye yazıyorum. Pis sapık sapkın ruh hastası manyak tatminsiz ıyyyArkadaşlar ben niye 2 erkek yok derken bunun o mantığını anlamadim. Yani ilk kez böyle Bi soru ile karşı karşıya geldim. Ayrılığın eşiğine gelmiş durumdayım. Ölürüm de yinede böyle bisey yapmam. Meraktan sorduğuna inanmıyorum ama yinede sizlere danışmak istedim
Bari yalan söylerken destekli atın.Kızlar merhaba. Dün bana eşim çay suyu koyarken bazı şeylerin de suyunu çıkardı. Durduk yere kucağında Bi yaşında kızımız varken bana daha önce grup seks yaptın mı diye sordu. Hayır sen dedim hayır ama isterdim dedi. Niye bana bunları soruyorsun dedim oda birbirimizi artık tanıyoruz merak ettim bekarken yaptın mı diye dedi hayır ama isterdim dedim . Asla istemem sadece ağzını aradım. Oda bende isterim ama tek erkek ben olucam başka erkek olmayacak dedi. Bende sinirlendim ve sen ben sıkıldın başka kadınları istiyorsun demek ki bu nasıl Bi soru utanmıyor musun dedim sadece merak ettim dedi ama bence sadece Bi merak değil. Ayrıca neden sadece tek erkek o , aşırı derecede soğudum ondan. Konuşmaya çalıştım ama konuyu kapatıyor merak sadece öyle Bi niyetim yok diyo. İlişkimiz bozulur öyle biseu olur ise diyor. Bana pek merak gibi gelmedi. İlişkimiz güzel gidiyor bu arada 4 yıllık evliyiz. İhanet yok olsa muhakkak anlardım. Sizde sadece merak mı? Fena patladım ayrılığa kafar getirdim konuyu çünkü aklıma onun grup yaparken başka kadınla sevismesi ve benim onları izlediğim an geliyor. Çıldıracağım