Evlilik ve grup sex

Bana da fake gibi gelmedi çok değişik hayatlar var aklımız almaz. Geçen kocasını 84 kişiyle aldatan bir abla vardı mesela tvde beterin de beteri var başımıza taş yağacak valla bebek emzirirken grup seks muhabbeti. Millet çocuk olunca karı koca birbirine zor zaman ayırıyor on parçaya bölündükleri için zaman kalmıyor bunlar grup seks peşinde

84.
Sayı o derece net yani😅
Telefonun notlarına kaydedip yanına tik mi atmış😄
Yoklama alır gibi😁

Sevgili konu sahibi,
Bu konu nereye varır boşanır mısınız sulh mu yaparsınız bilmem ama lütfen hakkınızı yedirmeyin grup yapmaya karar verirseniz dediğim gibi kadın ve erkek sayısı eşit olsun.
Ya koptum ama bende sonunu hic boyle bagliycagini düşünmemiştim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Bu konuyu cimere şikayet edecegim yalnız.
Kucağında çocuğu varken sorduğu soru eğer konu gerçekse bir ciddi sorgulanma içerir benim açımdan.
Kafayı mı yediniz ne şikayeti ben zaten çocuğum icim ayrılacağım diyorum gelmiş kucağında çocuk varken konuşulur mi diuo. Kızım daha 1 yaşına yeni girdi. Zaten sinirlerim tepemde bana destek olmanız gereken yerde şikayet diyorsunuz et kardeşim nereye edersen anlamadan etmeden yorum yapıyor herkes

84.
Sayı o derece net yani😅
Telefonun notlarına kaydedip yanına tik mi atmış😄
Yoklama alır gibi😁
Bilmiyorum artık tiki kendi mi atmış kocası mi 🤭 twitterda gördüm dün Müge anlı tarzı bi programa çıkmış tesettürlü bir kadın otobüste görsen yer verirsin hiç anlaşılmıyor kimin seks kraliçesi olduğu :KK53:

Kafayı mı yediniz ne şikayeti ben zaten çocuğum icim ayrılacağım diyorum gelmiş kucağında çocuk varken konuşulur mi diuo. Kızım daha 1 yaşına yeni girdi. Zaten sinirlerim tepemde bana destek olmanız gereken yerde şikayet diyorsunuz et kardeşim nereye edersen anlamadan etmeden yorum yapıyor herkes
Bi titrediniz sanki. Polise ihbar mı etsek acaba

Kızlar merhaba. Dün bana eşim çay suyu koyarken bazı şeylerin de suyunu çıkardı. Durduk yere kucağında Bi yaşında kızımız varken bana daha önce grup seks yaptın mı diye sordu. Hayır sen dedim hayır ama isterdim dedi. Niye bana bunları soruyorsun dedim oda birbirimizi artık tanıyoruz merak ettim bekarken yaptın mı diye dedi hayır ama isterdim dedim . Asla istemem sadece ağzını aradım. Oda bende isterim ama tek erkek ben olucam başka erkek olmayacak dedi. Bende sinirlendim ve sen ben sıkıldın başka kadınları istiyorsun demek ki bu nasıl Bi soru utanmıyor musun dedim sadece merak ettim dedi ama bence sadece Bi merak değil. Ayrıca neden sadece tek erkek o , aşırı derecede soğudum ondan. Konuşmaya çalıştım ama konuyu kapatıyor merak sadece öyle Bi niyetim yok diyo. İlişkimiz bozulur öyle biseu olur ise diyor. Bana pek merak gibi gelmedi. İlişkimiz güzel gidiyor bu arada 4 yıllık evliyiz. İhanet yok olsa muhakkak anlardım. Sizde sadece merak mı? Fena patladım ayrılığa kafar getirdim konuyu çünkü aklıma onun grup yaparken başka kadınla sevismesi ve benim onları izlediğim an geliyor. Çıldıracağım:KK43:
Evet istiyor gibi geldi bana da... En kötüsü de erkek olmayacak demesi. Sadece kendisini düşünüyor sizi kıskanıyor başka erkekten. Grup yapan evli çiftler çok varmış. Erkek arkadaşım söyledi. Sivinger eşli kadınlı erkekli ve tek kadın alma tek erkek alma da vardır. Fantazisini kurmayan yoktur zaten ve eşler araaında mutlaka fantazisini yapan da çok. Ve her erkek iki kadının hayalini kurarmış. Hepsinin hayalinde var yani. Sadece söyleyemeyenler çok çünkü tepki göreceğini biliyor. Yada sadecw fantazide bırakan. Benim erkek arkadaşım da yapar ben kabul etsem istesem. Aldatılmadığından kimse emin olamaz ki. Ben de çok güveniyodum eski kocama ama neler yapmış neler. Bu erkekler böyle nalesef. Neden onlar bu kadar cinselliğe düşkünken biz daha az istekli oluyoruz. Eğer karısında istediği gibi yaşayamazsa cinselliği acımıyorlar erkekler. Aldatma yoluna gidebiliyorlar. Uyanık olun. Cinselliği doya doya eşinize yaşatın çünkü aç kalıyolar doymuyolar fantazi arıyolar cilve arıyolar. Hadi işimizi halledelim de bitsin tavrında olmayın sakın. Benim artık ne erkeklere ne de hemcinslerime güvenim kalmadı paranoyak oldum kuşkucu kontrolcü oldum. Benim gibi olan varsa yazsın dertleşelim.

Kızlar merhaba. Dün bana eşim çay suyu koyarken bazı şeylerin de suyunu çıkardı. Durduk yere kucağında Bi yaşında kızımız varken bana daha önce grup seks yaptın mı diye sordu. Hayır sen dedim hayır ama isterdim dedi. Niye bana bunları soruyorsun dedim oda birbirimizi artık tanıyoruz merak ettim bekarken yaptın mı diye dedi hayır ama isterdim dedim . Asla istemem sadece ağzını aradım. Oda bende isterim ama tek erkek ben olucam başka erkek olmayacak dedi. Bende sinirlendim ve sen ben sıkıldın başka kadınları istiyorsun demek ki bu nasıl Bi soru utanmıyor musun dedim sadece merak ettim dedi ama bence sadece Bi merak değil. Ayrıca neden sadece tek erkek o , aşırı derecede soğudum ondan. Konuşmaya çalıştım ama konuyu kapatıyor merak sadece öyle Bi niyetim yok diyo. İlişkimiz bozulur öyle biseu olur ise diyor. Bana pek merak gibi gelmedi. İlişkimiz güzel gidiyor bu arada 4 yıllık evliyiz. İhanet yok olsa muhakkak anlardım. Sizde sadece merak mı? Fena patladım ayrılığa kafar getirdim konuyu çünkü aklıma onun grup yaparken başka kadınla sevismesi ve benim onları izlediğim an geliyor. Çıldıracağım:KK43:
Farzedelim gerçekten şaka yapmış. Şakası bile kötü, hiç normal değil.

Hanımlar kucağında çocukla bu soruyu eşine sorması durumunda Cimer bu konuda bir girişimde bulunur mu ?
Ya ağlıyorum şuan ben başıma bela almak için yazmadım Allah rızası için kadın kadının halinden anlar diye yardım istedim siz şikayet diyorsunuz

Ahahah ne cimeri ne polisi ya komik misiniz acaba? Sanki çocuğu istismar etmiş adam. Tamam uygun bulmamış olabilirsiniz de abartmasanız mı acaba?
Olay gerçek değilse bu yöntem ile çıkıyor ortaya. Gerçekse durum gerçekten kötü 😑

X