Evlilik ve grup sex

Arkadaşlar ben niye 2 erkek yok derken bunun o mantığını anlamadim. Yani ilk kez böyle Bi soru ile karşı karşıya geldim. Ayrılığın eşiğine gelmiş durumdayım. Ölürüm de yinede böyle bisey yapmam. Meraktan sorduğuna inanmıyorum ama yinede sizlere danışmak istedim
Adamdaki cesaret tuhaf ,size soruyor ki "daha önceden grup yaptın mı ?" Bunu diyen dışarıdan sex muhabbeti yapıp takıldığınız bir adam değil eşiniz ve gerçekten sizin bu soru karşısında bu kadar sakın cevap vermeniz de tuhaf değil mi ? Benim eşim bana böyle bir soru sorma cesaretine giremez ki 😕

Arkadaşlar ben niye 2 erkek yok derken bunun o mantığını anlamadim. Yani ilk kez böyle Bi soru ile karşı karşıya geldim. Ayrılığın eşiğine gelmiş durumdayım. Ölürüm de yinede böyle bisey yapmam. Meraktan sorduğuna inanmıyorum ama yinede sizlere danışmak istedim
Şöyle ki erkekler iki kadını şey yapmayı sever. O kadınlar öpüşsün, yiyişsin, birbirlerini okşasınlar ister, bunu izlemekten zevk alır.
Ortama başka bir erkek girerse o adam iki kadının hakimi olmaz. Ayrıca kadınların yiyişmesini izlemekten zevk alan bu erkek müsvettesi asla ikinci adamla temas etmez

Ha iki erkek olursa sıkıntı yok yani😱
Şurda yerimi alayım linç layklıcam 😏
Bence konu sahibi bunu demek istememiş. Adam hem böyle bir teklifi sunmaya cesaret edebiliyor hem de karısını kıskanma hakkını kendinde görüyor, başka erkeği egosuna yediremiyor. Yani teklif ettiği şey aslında “Ben başka kadınlarla da birlikte olayım ama senden gizli olmasın.” gibi bir şey. Bundan bahsetmiş diye düşünüyorum.

X