- 8 Mart 2020
- 6.980
- 15.850
Adamdaki cesaret tuhaf ,size soruyor ki "daha önceden grup yaptın mı ?" Bunu diyen dışarıdan sex muhabbeti yapıp takıldığınız bir adam değil eşiniz ve gerçekten sizin bu soru karşısında bu kadar sakın cevap vermeniz de tuhaf değil mi ? Benim eşim bana böyle bir soru sorma cesaretine giremez kiArkadaşlar ben niye 2 erkek yok derken bunun o mantığını anlamadim. Yani ilk kez böyle Bi soru ile karşı karşıya geldim. Ayrılığın eşiğine gelmiş durumdayım. Ölürüm de yinede böyle bisey yapmam. Meraktan sorduğuna inanmıyorum ama yinede sizlere danışmak istedim
O cocugu nasil yetistirecekler onu dusunmeden duramadim Allah islah etsinAile olacak birde bunlar
2. Yeter gibi gelmedi bana harem kurmasinbacım gocanın gözleri göz değil bilesinn.azgın teke gibim fıldır fıldır 2. avrat arıyor .vaşşş
Şöyle ki erkekler iki kadını şey yapmayı sever. O kadınlar öpüşsün, yiyişsin, birbirlerini okşasınlar ister, bunu izlemekten zevk alır.Arkadaşlar ben niye 2 erkek yok derken bunun o mantığını anlamadim. Yani ilk kez böyle Bi soru ile karşı karşıya geldim. Ayrılığın eşiğine gelmiş durumdayım. Ölürüm de yinede böyle bisey yapmam. Meraktan sorduğuna inanmıyorum ama yinede sizlere danışmak istedim
Suyunu çıkarmış yaniEşiyle çay suyu koyarken şöyle muhabbetler yapmayan da ne bileyim..
Sen hiç grup yaptın mı? Yoo..
Sen yaptın mı? Yoo ben de yapmadım.
Çay demini daha iyi alıyor öyle olunca.Eşiyle çay suyu koyarken şöyle muhabbetler yapmayan da ne bileyim..
Sen hiç grup yaptın mı? Yoo..
Sen yaptın mı? Yoo ben de yapmadım.
Bence konu sahibi bunu demek istememiş. Adam hem böyle bir teklifi sunmaya cesaret edebiliyor hem de karısını kıskanma hakkını kendinde görüyor, başka erkeği egosuna yediremiyor. Yani teklif ettiği şey aslında “Ben başka kadınlarla da birlikte olayım ama senden gizli olmasın.” gibi bir şey. Bundan bahsetmiş diye düşünüyorum.Ha iki erkek olursa sıkıntı yok yani
Şurda yerimi alayım linç layklıcam
Benim de. Niyeti ciddi mi değil mi diye ben de başta olabilirmis gibi konuşurdum ve ciddi ciddi istediğini duyunca kapının önüne koyardım muhtemelen bir de baba olacakYalnız bayanı tebrik etmek lazım. Soğuk kanlılığına ağzım açık kaldı.
Biz öyle dümdüz koyuyoz. Çayın suyunuSuyunu çıkarmış yani
Pisti oynuyorlar :))Aynen bende buna takildim
Grup sexde neler yasaniyorgariban kaldim
Demek bizim çaylar ondan biraz yavanÇay demini daha iyi alıyor öyle olunca.
3 te olabilir, 4 te.. erkek rakamını belirtmiş, diger ucu açıkbacım gocanın gözleri göz değil bilesinn.azgın teke gibim fıldır fıldır 2. avrat arıyor .vaşşş