Evlilik ve grup sex

neden insanların yaptıklarına etiket yapıştırmaya bu kadar ihtiyaç duyuyoruz acaba. o böyle demiş ruh sağlığı yerinde değil. bunun fantazisi var bu sapık. belli kalıplarla yaşayınca kendinizi daha güvende mi hissediyosunuz nedir. ama iki kişinin arasındaki rızaya dayalı her türlü fantazi onları ilgilendirir. kimsenin ruh sağlığına böyle yorum yapamazsınız. ( ensest, pedofili, zoofili, nekrofili vb hariç)

Ahahahah şuna beğenmedim atan var stobe yabma böğle şeğler

Kendileri gibi düşünmeyen herkes ruh hastası

iki kisi acik iliski yasamak isteyebilir okay bizi ilgilendiren en ufak bir sey yok ama bu adam oyle bir sey istemiyor. sizden sikilmis baska kadin ariyor ve bunu acikca soyleyecek kadar da suursuz. yoksa direkt erkek degil kadin istedigini soylemezdi.

dusuk iqlu erkeklerde var bu cidden, ne halt yerse yesin “delikanliligi” elden birakmamaya calisiyor. bana mide bulandirici gelen bu oldu.

Ortalığı karıştırmak istemiyorum ama neden herkes adamın ruh sağlığını sorgulayıp ahlaksızlıkla suçlamış ? İnsanların fantezileri olanilir bunu eşiyle de paylaşabilir, iki tarafta tamamsa gerçekleştirebilirler , bu bir toplumsal ahlak meselesi değil. Lafa gelince herkes özgürlük satıyor ama demediğinizi bırakmamışsınız maşallah. Bu olayda iğrenç bulduğum tek nıkta çocuğunuz kucağınızdayken bu konuşmayı yapmış olmanız, onun haricinde istemiyırsanız istemiyorum deyin ya da kend, isteklerinizi belirtin. Neden ortaljk bu kadar karışmış anlamış değilim.

Edit: 40 sayfayı da okumadım , aralardan okuyarak geldim.

Abimizi Ajdar’ın grup olalım grup şarkısıyla uğurluyoruz Şap şup şapşup. Ayrıca o grup işleri bize gelmez illa işin içine kıskançlık karıştırır bkunu çıkartırız. Onun çkü daha uzun, bunun memesi daha dik derken yalan olur o iş.

Başkasının ruh sağlığı sizi neden bukadar ilgilendirdi acaba yorum yapmak için mi yorum yapıyorsun ne yazdgin bile belli değil

Sen de siz sanki eşinizle grup seks konuşmadınız diye bir genelleme yaptın. Onlar kendilerinde olmayanın ruh hastalığı olduğunu düşünüyor sen de kendi yaptığını herkesin yaptığını düşünüyorsun. Sana bir sır vereyim: evlilerin çok büyük kısmı grup seksin g’sinden bile bahsetmez. Bunu konuşmak bile kavga sebebidir

Abdest bozuyorsun yapma kuzu.

Hee gelin dertleşelim diyorsa o belli zaten, fantezi avına çıkmış o. Bahsettiğiniz üyeyi bilmiyorum aslında ben konu sahibinden örnekle yorum yapmıştım ama gördüm sanki yorumlar arasında evet, doyurun moyurun diye yazmış biri. Ya sanki erkekler 7/24 sekse hazır ve istekli ve performansı gayet yerinde ama kadınlar bunu anlamıyor ve geri çeviriyorlar hahhaa. Bu resmen erkeklere çok eşliliğin hak görülmesinin yolunu yapmaktır. Ayrıca grup seksi bizim erkekler yine kendilerine göre yontuyorlar, tek erkek, eşinin midesinin alabildiği kadar da kadın, yok canım.

Evet ben de bana kızmışsınız sanmışım o üyeye erkek dedim diye. Zaten gitmiş o.
Tek erkekli grup mu olur zaten, harem olur o ancak. Ne kaa erkek o kaa kadın.

Allahım Yaşatmasın böyle bir olay... Rabbim büyük lokma yedirsin büyük konuşturmasın mevlam Ben çeker vururum...
İnsan karısına grup seks yaptın mı diye nasıl sorabilir nasıl bir adilik şerefsizlik haysiyetsizliktir bu....

grup seks konuşmaktan bahseden kim. illa tek tek açıklıcaz yani, peki.
grup seks olması şart değil genel anlamda fantazi. bakın mesajımda hiç mi grup seks konuşmadınız demişim gidin bir daha okuyun.
kendi yaptığın derken nerden çıkardınız benim yaptığımı anlamadım ama bana siz diye hitap ederseniz sevinirim.
ben eşimle fantazilerimiz hakkında konuşurum, o da fikrini söyler ikimizi de uyarsa gerçeğe dökeriz. kimseyi ilgilendirmez. başkalarının yapıp yapmadığı da benim umrumda değil. ama yapanlara öcü gözüyle bakmam ruh hastası demem. bunu hiç konuşmayanlara şaşırma hakkım vardır herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…