Evlilik ve grup sex

Açık evlilik yasası mı olur komik misiniz?

Daha önce de söyledim fanteziler doğuştan gelmez, sonradan da ortaya çıkabilirler. İki insan evlendikten sonra başkalarıyla da sevişmeyi uygun buluyorsa, bu konuda bir sıkıntıları yoksa bize ne?

Neden olmasın ki? Olsun bence. Düşünsene sen yaparken kocan kayıt alıyor ama sen almıyorsun. Adam bi şeye kafası atıyor, ve gidip zinadan dava açıyor. İyi olmaz ki bu.

Neden olmasın ki? Olsun bence. Düşünsene sen yaparken kocan kayıt alıyor ama sen almıyorsun. Adam bi şeye kafası atıyor, ve gidip zinadan dava açıyor. İyi olmaz ki bu.
Onu da yapan düşünsün. Ama bu tarz şeyler gizli yaşanır, çevremizde bir sürü insan vardır eminim bunları yaşayıp çaktırmayan. Hatta burda nefret kusanlardan bazıları bile olabilir O yüzden açık açık yasal belge imzalayacaklarını sanmıyorum.

Bir taraf yan çizip dava neyim açarsa bi telefon ya da bilgisayar incelemesiyle çıkar ortaya zaten her şey. Zina davası düşer böylece. Ya da karşı dava açılır.

Bir arkadaşım aldatılmıştı. Kız bunu yakalayınca sevgilisinin savunması şöyle olmuş: “ ya ben o kıza grup seks teklif ettim. Benim için o kadar değersiz ve önemsizdi. Sana hiç öyle bir şey söyledim mi?”

Diyeceklerim bu kadar.

Çok zorlama olacak belki ama kadın bunun teklif edilmesini hakaret olarak görüp hakaret davası açmak da isteyebilir. Bu yüzden hakaret suçu işlendiğini düşünerek emniyet demiştim

Benim koca müsfetesi bana grup seks yaptinmi dicek veya istiyorum dicek ben son bondon sokoldon. Oldu beynini duvara yapistiririm valla

Oofff çok ağır oldu bu ama yani konu sahibi insallah basar tekmeyi

Eşim bana bunu bu şekil sorsa hemen kabul ederdim ama tek şart ilk denemede 2 erkek+ ben olucam ve ben sadece izleyici olarak katilicamkabul ederse ertesi gün de , ilk grup hatıralarını dosyaya ekleyip adliyeye koşardım
tam tazminat + velayet + yüksek nafaka
Win win

Son düzenleme:
Herkez yapamaya bilir ama kimisi Üst üste 2 kez yapar ama 2 kadına da yetmez diye tahmin ediyorum
Önce evdekini eşini mutlu etsin gerizakili zavallı elindekinin kıymetini insanoğlu neden bilmez anlamış degilim

Ve tek celse

Valla cnm benim eşim böyle bir cümle kuramaz böyle bir tekliftele de gelemez lütfen kişisel olanı genelleme yapma
Komik olan sizsiniz açık evlilik diyen sizsiniz ben değilim güzelim kendi söylediğinizi kendiniz bilmiyorsunuz bu kadarda tutarsız olmayın cnm cinselligin ne olduğunu biliyorum sapkınlık boyuntunda yaşamadım yasamakta istemem ok

Son düzenleme:
Çok zorlama olacak belki ama kadın bunun teklif edilmesini hakaret olarak görüp hakaret davası açmak da isteyebilir. Bu yüzden hakaret suçu işlendiğini düşünerek emniyet demiştim
Hakaret davalarının şartları bellidir. Ben bunu hakaret olarak görüyorum deyip dava açamayız.

Komik olan sizsiniz açık evlilik diyen sizsiniz ben değilim güzelim kendi söylediğinizi kendiniz bilmiyorsunuz bu kadarda tutarsız olmayın cnm cinselligin ne olduğunu biliyorum ok
Yasası olmaz diyorum. Sosyal alanlarda her şey yasalarla belirlenmez. Okuduğunuzu anlamıyor musunuz yoksa anlamak mı istemiyorsunuz?

Ek olarak ben sizin güzeliniz değilim, üslubunuzu koruyun rica ederim.

Benim sorduğumu çok net anladığınızdan eminim... komiklik yaparak gecistirmenizi de anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…