Açık evlilik yasası mı olur komik misiniz?Açık evlilik çoklu eşlilikmi yani eşlerin bir birinden bağımlı yada bağımsız olarak istediği ilişkiyi yaşaya bilir anlamınami geliyor ozaman neden bu tarz cinsel durtuleri olanlar medeni kanunun ile evlilik yapıyorlar peki bizim bdigimiz medeni kanunumuzda Açık evlilik diye bir kanun yasa yok resmiyette illegallikte varsa onu bilemem
Neden olmasın ki? Olsun bence. Düşünsene sen yaparken kocan kayıt alıyor ama sen almıyorsun. Adam bi şeye kafası atıyor, ve gidip zinadan dava açıyor. İyi olmaz ki bu.Açık evlilik yasası mı olur komik misiniz?
Daha önce de söyledim fanteziler doğuştan gelmez, sonradan da ortaya çıkabilirler. İki insan evlendikten sonra başkalarıyla da sevişmeyi uygun buluyorsa, bu konuda bir sıkıntıları yoksa bize ne?
Onu da yapan düşünsün.Neden olmasın ki? Olsun bence. Düşünsene sen yaparken kocan kayıt alıyor ama sen almıyorsun. Adam bi şeye kafası atıyor, ve gidip zinadan dava açıyor. İyi olmaz ki bu.
Bir arkadaşım aldatılmıştı. Kız bunu yakalayınca sevgilisinin savunması şöyle olmuş: “ ya ben o kıza grup seks teklif ettim. Benim için o kadar değersiz ve önemsizdi. Sana hiç öyle bir şey söyledim mi?”Kızlar merhaba. Dün bana eşim çay suyu koyarken bazı şeylerin de suyunu çıkardı. Durduk yere kucağında Bi yaşında kızımız varken bana daha önce grup seks yaptın mı diye sordu. Hayır sen dedim hayır ama isterdim dedi. Niye bana bunları soruyorsun dedim oda birbirimizi artık tanıyoruz merak ettim bekarken yaptın mı diye dedi hayır ama isterdim dedim . Asla istemem sadece ağzını aradım. Oda bende isterim ama tek erkek ben olucam başka erkek olmayacak dedi. Bende sinirlendim ve sen ben sıkıldın başka kadınları istiyorsun demek ki bu nasıl Bi soru utanmıyor musun dedim sadece merak ettim dedi ama bence sadece Bi merak değil. Ayrıca neden sadece tek erkek o , aşırı derecede soğudum ondan. Konuşmaya çalıştım ama konuyu kapatıyor merak sadece öyle Bi niyetim yok diyo. İlişkimiz bozulur öyle biseu olur ise diyor. Bana pek merak gibi gelmedi. İlişkimiz güzel gidiyor bu arada 4 yıllık evliyiz. İhanet yok olsa muhakkak anlardım. Sizde sadece merak mı? Fena patladım ayrılığa kafar getirdim konuyu çünkü aklıma onun grup yaparken başka kadınla sevismesi ve benim onları izlediğim an geliyor. Çıldıracağım
Çok zorlama olacak belki ama kadın bunun teklif edilmesini hakaret olarak görüp hakaret davası açmak da isteyebilir. Bu yüzden hakaret suçu işlendiğini düşünerek emniyet demiştimEmniyet de bakmaz ki, neden baksın? Bunun için eylemin suç olması yahut taraflardan birinin eyleme zorlanmış olması gerekmez mi? İkisi de söz konusu değil gördüğüm kadarıyla. Bu işe yarasa yarasa boşanma davasında işe yarar. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Benim koca müsfetesi bana grup seks yaptinmi dicek veya istiyorum dicek ben son bondon sokoldon. Oldu beynini duvara yapistiririm vallaKızlar merhaba. Dün bana eşim çay suyu koyarken bazı şeylerin de suyunu çıkardı. Durduk yere kucağında Bi yaşında kızımız varken bana daha önce grup seks yaptın mı diye sordu. Hayır sen dedim hayır ama isterdim dedi. Niye bana bunları soruyorsun dedim oda birbirimizi artık tanıyoruz merak ettim bekarken yaptın mı diye dedi hayır ama isterdim dedim . Asla istemem sadece ağzını aradım. Oda bende isterim ama tek erkek ben olucam başka erkek olmayacak dedi. Bende sinirlendim ve sen ben sıkıldın başka kadınları istiyorsun demek ki bu nasıl Bi soru utanmıyor musun dedim sadece merak ettim dedi ama bence sadece Bi merak değil. Ayrıca neden sadece tek erkek o , aşırı derecede soğudum ondan. Konuşmaya çalıştım ama konuyu kapatıyor merak sadece öyle Bi niyetim yok diyo. İlişkimiz bozulur öyle biseu olur ise diyor. Bana pek merak gibi gelmedi. İlişkimiz güzel gidiyor bu arada 4 yıllık evliyiz. İhanet yok olsa muhakkak anlardım. Sizde sadece merak mı? Fena patladım ayrılığa kafar getirdim konuyu çünkü aklıma onun grup yaparken başka kadınla sevismesi ve benim onları izlediğim an geliyor. Çıldıracağım
Oofff çok ağır oldu bu ama yani konu sahibi insallah basar tekmeyiBir arkadaşım aldatılmıştı. Kız bunu yakalayınca sevgilisinin savunması şöyle olmuş: “ ya ben o kıza grup seks teklif ettim. Benim için o kadar değersiz ve önemsizdi. Sana hiç öyle bir şey söyledim mi?”
Diyeceklerim bu kadar.
Önce evdekini eşini mutlu etsin gerizakili zavallı elindekinin kıymetini insanoğlu neden bilmez anlamış degilimHerkez yapamaya bilir ama kimisi Üst üste 2 kez yapar ama 2 kadına da yetmez diye tahmin ediyorum
Eşim bana bunu bu şekil sorsa hemen kabul ederdim ama tek şart ilk denemede 2 erkek+ ben olucam ve ben sadece izleyici olarak katilicamkabul ederse ertesi gün de , ilk grup hatıralarını dosyaya ekleyip adliyeye koşardım
tam tazminat + velayet + yüksek nafaka
Win win
Rabbim böyle zihinlerden çocuklarımızı kizlarmizi korsunKucağında çocuğun varken aklına grup seks de gelmesin artık ya.Konu gerçek ise çocuğunuzu o adamla çok yalnız bırakmayın,gözlemleyin.
Valla cnm benim eşim böyle bir cümle kuramaz böyle bir tekliftele de gelemez lütfen kişisel olanı genelleme yapmaBana mesela burda eşim bana asla böyle bir soru soramaz diyenler garip geldi. Yani insan eşine sormayacaksa, aklındakileri eşiyle paylaşmayacaksa kiminle paylaşır diye düşünüyorum, bulamıyorum. Her dile getirilen şeyin uygulanması gerektiğini de düşünmüyorum açıkçası. İnsanız ve dürtülerimizi kontrol edebiliyoruz. Fanteziler mi evlilik mi diye düşünüp hangisi ağır basıyorsa onu tercih edebilir insan isteklerinin tatmin edilemediği durumlarda.
Konuda bana garip gelen tek şey adamın çok alakasız bir zamanda konuya girmiş olması ki bunu da üyenin hayal gücünün zayıflığına bağlıyorum. Böyle konular yatak odası sohbetleridir, çay demlerken
Komik olan sizsinizAçık evlilik yasası mı olur komik misiniz?
Daha önce de söyledim fanteziler doğuştan gelmez, sonradan da ortaya çıkabilirler. İki insan evlendikten sonra başkalarıyla da sevişmeyi uygun buluyorsa, bu konuda bir sıkıntıları yoksa bize ne?
Hakaret davalarının şartları bellidir. Ben bunu hakaret olarak görüyorum deyip dava açamayız.Çok zorlama olacak belki ama kadın bunun teklif edilmesini hakaret olarak görüp hakaret davası açmak da isteyebilir. Bu yüzden hakaret suçu işlendiğini düşünerek emniyet demiştim
Yasası olmaz diyorum. Sosyal alanlarda her şey yasalarla belirlenmez. Okuduğunuzu anlamıyor musunuz yoksa anlamak mı istemiyorsunuz?Komik olan sizsinizaçık evlilik diyen sizsiniz ben değilim güzelim kendi söylediğinizi kendiniz bilmiyorsunuz bu kadarda tutarsız olmayın cnm cinselligin ne olduğunu biliyorum ok
Aynen , çekişmeliye de giremez , grup yapan yerleri yemezVe tek celse
Benim sorduğumu çok net anladığınızdan eminim... komiklik yaparak gecistirmenizi de anlamadımAçık evlilik yasası mı olur komik misiniz?
Gayet net cevap verdim size. Uzatmanın anlamı yok.Benim sorduğumu çok net anladığınızdan eminim... komiklik yaparak gecistirmenizi de anlamadım