Evlilik ve grup sex

Yasası olmaz diyorum. Sosyal alanlarda her şey yasalarla belirlenmez. Okuduğunuzu anlamıyor musunuz yoksa anlamak mı istemiyorsunuz?

Ek olarak ben sizin güzeliniz değilim, üslubunuzu koruyun rica ederim.
Ben ne okudugumu biliyorum anlıyorum sizde bence biraz yazdiginizin ve savunduğunuzu anlayarak okuyarak yazarsanız çelişkiye düşmezsiniz

Biz kottan sperm geçer hamilesin konusunda bilgiler verirken mahallenin bu ucunda grup olunmus vay be

Yakinda bununla ilgili konu açılır grup taydık ben hamilemiyim hamileysem
Bunun babası kim diye

Artemissisipi Artemissisipi yetiş bununla da ilgili bir bölüm açalım 🤣🤣🤣 kot merkezin de
Dün buraya da bir uğramıştım. Babalık davalarıyla uğraşamam valla, herkes yagmurlugunu giysin öyle girsin gruba. 😂

Valla cnm benim eşim böyle bir cümle kuramaz böyle bir tekliftele de gelemez lütfen kişisel olanı genelleme yapma

Komik olan sizsiniz 🤣🤣 açık evlilik diyen sizsiniz ben değilim güzelim kendi söylediğinizi kendiniz bilmiyorsunuz bu kadarda tutarsız olmayın cnm cinselligin ne olduğunu biliyorum sapkınlık boyuntunda yaşamadım yasamakta istemem ok
Evet insan olabiriz ama hiçbir kadın arkadaşımız bu teklifi haketmiyor bu konu ne yatak odası konusu ne oturma odası konusu nede mutfak konusunu fantaziler ağır basıyor diye böyle bir konu konuslurmu ya arkadaşlar lütfen yapmayın ne yazdığımizin farkında olalım kendini bilen ruh sağlığı yerinde olan kimse böyle konuşmaz
Valla cnm benim eşim böyle bir cümle kuramaz böyle bir tekliftele de gelemez lütfen kişisel olanı genelleme yapma

Komik olan sizsiniz 🤣🤣 açık evlilik diyen sizsiniz ben değilim güzelim kendi söylediğinizi kendiniz bilmiyorsunuz bu kadarda tutarsız olmayın cnm cinselligin ne olduğunu biliyorum sapkınlık boyuntunda yaşamadım yasamakta istemem ok

Evet insan olabiriz ama hiçbir kadın arkadaşımız bu teklifi haketmiyor bu konu ne yatak odası konusu ne oturma odası konusu nede mutfak konusunu fantaziler ağır basıyor diye böyle bir konu konuslurmu ya arkadaşlar lütfen yapmayın ne yazdığımizin farkında olalım kendini bilen ruh sağlığı yerinde olan kimse böyle konuşmaz
Ahahah bir de ruh hastası teşhisi geldi 😂😂😂 çok eğlenceli konu valla. Size benzemeyen herkes ruh hastası 😂😂😂

Teklif kadın arkadaşımızdan geliyorsa ne olacak? Hiç bir erkek bu teklifi hak etmez mi mesela?

Ahahah bir de ruh hastası teşhisi geldi 😂😂😂 çok eğlenceli konu valla. Size benzemeyen herkes ruh hastası 😂😂😂

Teklif kadın arkadaşımızdan geliyorsa ne olacak? Hiç bir erkek bu teklifi hak etmez mi mesela?
Böyle teklif yapan kadında erkekte olmaz olsun tamamen midesizlik bakıyorum da siz bu konuda çok savunucsunuz siz olsaydiniz o kadının yerinde vereceğiniz tepkinin ne olacağı yazdığınız mesajlardan az çok anlaşılıyor zaten

Ya bu soruyu ciddi ciddi sadece fbudyne sorarsin cocugunun annesine degil. Grup yapılacaksa ben de tek kadin olmak isterim tüm ilgi bende olmali niye biraz da eziklikten. Tek erkek ben olayim derken zaten seni paylaşmak istemedigini soyluo bence tam tersini dese daha kötü. Beni paylaşmak isteyen adami ben bi daha sevemezdim. Ha belki fırsatı degerlendirirdim ama grup esnasinda da seninki daha küçük sen arkaya gec falan derdim heralde :) adam bos bulunmus bos konuşmuş bence. Hangi erkek ilişkisinin %100 bozulmayacagina emin olsa ayni anda birden fazla kadinla yapmak istemez ki? Illa gercekten yapmak istedigi anlamina gelmio. Misal benim de tecavüz fantezim var ama asla tecavüze uğramak istemem evlenden ırak. Velhasılı adam bana kötü gelmedi sadece karsisinda acik fikirli biri var sanarak konuşmuş. Ciddi ciddi sormamis yani. Zaten demis de reelde istemem iliskimiz bozulur diye.

Son düzenleme:
İki ya da ikiden fazla yetişkinin ne yapacağı beni ilgilendirmez. Kendi kararları.
Ama bana ters. İstemezdim asla. Gerçi benim neyime. Ben evlilik olmadan biriyle birlikte olmayı bile tercih etmiyorum. ( tabi ki benim için bu karar doğru olan bu demiyorum. Herkes istediğini yapabilir. )
Eşiniz de uyanıkmış. He oldu tek erkek o olacakmış. 😂

Hakaret davalarının şartları bellidir. Ben bunu hakaret olarak görüyorum deyip dava açamayız.
😂 Hakaret olarak şikayet edersin, soruşturma açılıp açılmayacağına savcılık karar verir polis değil. Avukatım sağ olun, ne ne değil biliyorum.

Evet istiyor gibi geldi bana da... En kötüsü de erkek olmayacak demesi. Sadece kendisini düşünüyor sizi kıskanıyor başka erkekten. Grup yapan evli çiftler çok varmış. Erkek arkadaşım söyledi. Sivinger eşli kadınlı erkekli ve tek kadın alma tek erkek alma da vardır. Fantazisini kurmayan yoktur zaten ve eşler araaında mutlaka fantazisini yapan da çok. Ve her erkek iki kadının hayalini kurarmış. Hepsinin hayalinde var yani. Sadece söyleyemeyenler çok çünkü tepki göreceğini biliyor. Yada sadecw fantazide bırakan. Benim erkek arkadaşım da yapar ben kabul etsem istesem. Aldatılmadığından kimse emin olamaz ki. Ben de çok güveniyodum eski kocama ama neler yapmış neler. Bu erkekler böyle nalesef. Neden onlar bu kadar cinselliğe düşkünken biz daha az istekli oluyoruz. Eğer karısında istediği gibi yaşayamazsa cinselliği acımıyorlar erkekler. Aldatma yoluna gidebiliyorlar. Uyanık olun. Cinselliği doya doya eşinize yaşatın çünkü aç kalıyolar doymuyolar fantazi arıyolar cilve arıyolar. Hadi işimizi halledelim de bitsin tavrında olmayın sakın. Benim artık ne erkeklere ne de hemcinslerime güvenim kalmadı paranoyak oldum kuşkucu kontrolcü oldum. Benim gibi olan varsa yazsın dertleşelim.
Hahahah ne kadar komik bir manolya :KK53: bak grup içimde yaradır evlendik kacırdık treni :KK70: ama bu erkeklerin hepsi öyle sex düşünmüyor be bacım üzgünüm sana mallar denk geliyorsa biz napalım 🤣

Vallahi ben değilim onaylayan kimsenin cinsel yaşamı ile ilgilenmiyorum.

Hahahah ne kadar komik bir manolya :KK53: bak grup içimde yaradır evlendik kacırdık treni :KK70: ama bu erkeklerin hepsi öyle sex düşünmüyor be bacım üzgünüm sana mallar denk geliyorsa biz napalım 🤣
Yani su lafın kendini kandirmaktan baska bisey degil. Saglikli erkek gunde 10 defa 10 ayri insanla sex düşünür sokakta yürürken bile 20 kadinin kicina bakar. Sana da libidosuzlar denk gelmiştir o zaman. Ancak cok asikken belki kisa sure baskasindan etkilenmeyebilir.

Yani su lafın kendini kandirmaktan baska bisey degil. Saglikli erkek gunde 10 defa 10 ayri insanla sex düşünür sokakta yürürken bile 20 kadinin kicina bakar. Sana da libidosuzlar denk gelmiştir o zaman. Ancak cok asikken belki kisa sure baskasindan etkilenmeyebilir.
O dediğin ben oluyorum günde 20 kere sex düşünûyorum ama eşim öyle değil sen mesela benim kadar düşünüyor musun o yüzden her erkekte 40 kere düsünmüyor böyle saçma salak bir kalıp olabilir mi ya o zaman her erkekte aldatıyor :KK70:

O dediğin ben oluyorum günde 20 kere sex düşünûyorum ama eşim öyle değil sen mesela benim kadar düşünüyor musun o yüzden her erkekte 40 kere düsünmüyor böyle saçma salak bir kalıp olabilir mi ya o zaman her erkekte aldatıyor :KK70:
Vala %100 yakalanmayacagine emin olan ya da karisinin sorun etmeyecegini bilen, fırsat önüne gelmiş çoğu erkek aldatır da. Canı istemiosa yapmaz zaten cani isteyenleri konusmuo muyuz :) insan degisedebilir bi de cok istekliyken bi yastan sonra libidosuz bile olabilir.

Ayrıca ben başkasından etkilenir etkilenmez ona hiç takmam ne oluyor evlenince duygularımız mı alınıyor hepimiz etkileniyoruz ama seri üretim gibi her erkek full libido olmuyor veya kadinlar daha libidosuz olmuyor

Evet istiyor gibi geldi bana da... En kötüsü de erkek olmayacak demesi. Sadece kendisini düşünüyor sizi kıskanıyor başka erkekten. Grup yapan evli çiftler çok varmış. Erkek arkadaşım söyledi. Sivinger eşli kadınlı erkekli ve tek kadın alma tek erkek alma da vardır. Fantazisini kurmayan yoktur zaten ve eşler araaında mutlaka fantazisini yapan da çok. Ve her erkek iki kadının hayalini kurarmış. Hepsinin hayalinde var yani. Sadece söyleyemeyenler çok çünkü tepki göreceğini biliyor. Yada sadecw fantazide bırakan. Benim erkek arkadaşım da yapar ben kabul etsem istesem. Aldatılmadığından kimse emin olamaz ki. Ben de çok güveniyodum eski kocama ama neler yapmış neler. Bu erkekler böyle nalesef. Neden onlar bu kadar cinselliğe düşkünken biz daha az istekli oluyoruz. Eğer karısında istediği gibi yaşayamazsa cinselliği acımıyorlar erkekler. Aldatma yoluna gidebiliyorlar. Uyanık olun. Cinselliği doya doya eşinize yaşatın çünkü aç kalıyolar doymuyolar fantazi arıyolar cilve arıyolar. Hadi işimizi halledelim de bitsin tavrında olmayın sakın. Benim artık ne erkeklere ne de hemcinslerime güvenim kalmadı paranoyak oldum kuşkucu kontrolcü oldum. Benim gibi olan varsa yazsın dertleşelim.

Elbeddesi bir gadın dediyin erkeyni cilvelerlen doyuracak ki errkeğn gözü dışarıya kaymayacak bacım çok haklısın hebsi böyle bunların. Şahsen bizzat kendim, beyim işden eve geldiyinde kapıda jartiyerlen karşılayıp "Oo yeea" diyerekten sürtünüyorum hemen ki evden gidemesin, heb evimize meşk yuvamıza gelmek istesin. Altıma don giymem meselağsı, maazallah canı o an çeker, heb hazır olmalıyımdır. Öyle dakik ve de seksili bir kadınım.

Hep uyanığımdır, aslağ hadi işimizi bitirelim tavrında olmam. Gün 24 saat, ben sevişirim 25 saat bacım, öyle doyururum. Siz bu kk gadınlarına anlatmayın, anlamaz onlar, ne bilsinler. Oysa ki her erkeyin içinde grub isteyen aç bir yön vardır ben de bizzat bilirim bunu. Ondan daima sevişmeye hazırımdır 4 gadın gücünde sebişirim, hiç başka sosyal hayatım, yorgunluğum, işim gücüm yokdur. Kadınlık görevidir bu, sebişmeye hayır denmez aslağ, erkek kısmısı aç kalıverir gözü oynar yoğsam. Beyim "Yeter git be kadın sevişmek istemiyorum yether" diye bağırsa da sürtünür sebişirim, hiç belli olmaz seks şekeri düşer, gizli seksi gelmiştir haberi yoktur. Ondan heb sebişmek lazım.

Son düzenleme:
Bizim gerizekali
Turk erkeklerimiz kadinla kadin iliskisine ilimli
Yaklasirken 2 erkekten tiksiniyor.. gruptada belki iki
Kadin daha cok birbriyle ilgilencek bu herifi dislayacaklar😂😂ya da hoslarina gidecek sonrasindada gorusecek kadinlar😐😂😂 cok merakliysa bekarken yapacakti insan bunu esine cocugu kucaginda birde sormamasi gerek😏🤮 bunlarin hepsi rahatliktan

X