Evlilik ve grup sex

Fantezi deyince hep uç şeyler geliyor akıllarına diyeceğim de birkaç ay önce haftalarca vücut çorabı, incili tanga falan konuştular burada

Evet bir daha okudum. Hiç mi grup seks konuşmadınız? Demişsin. Böyle şeylerin konuşulmamasını garip buluyorsun. Onlar da konuşulmasını garip bulmuş. Aslında birbirinizin aynı şeyleri yapmışsınız. Kendi ağzınla evet biz böyle şeyleri eşimle konuşuyoruz demişsin bu mesajında. Ama benim konuştuğumu nerden biliyorsun diye bana kızıyosun aynı mesajın içinde. Baştan aşağı çelişki.

Fantezi deyince hep uç şeyler geliyor akıllarına diyeceğim de birkaç ay önce haftalarca vücut çorabı, incili tanga falan konuştular burada

Bırah ya Kudra, kadının biri ev yapımı yaprak döner tarifi verir gibi, salatalık fazla sert, patlıcanın formu uygun değil, denemelerim sonucunda karar verdim ki en ideali muz, muzu şöyle de duvara sürtün, şurasından da bantlayın diyerek evde dildo nasıl yapılır tarifi verdi buralarda. Travmam oldu la unutamıyorum, nimete her baktığımda aklıma geliyor "Tövbest" çekiyorum.
Sonra da "Ayy bunnar fantezilerini gocalarıynan gonuşmuşlağr" diye bize şey ediyorlar.
Ben de mi zerzavatlara karşı duruşumu bozayım ha?!111!!1 Seks şop muamelesi mi yapayım manavlara?!!
Kocamla konuşamayayım da buralara mı yazayım ha bunu mu istiyorsunuz?!!1111!111

Son düzenleme:
Ohaa diyorum gerçekten şeref yoksunu insan. Amacı sizi denemek değil size isteğini bildirmek. İğrenç adam ya nasıl böyle bir şey düşünebilir çocuğunun annesine

Aman tamamen buraların en namuslu, en temiz gadını benim yarışı o bana göre. Sanki kocamızla fantezi konuşunca kaçan çorap gibi namus kaçıyor, nikah düşüyor, ruhumuz kirleniyor

Bekarlar için fantezi ve heyecan verici bir durum bana göre grup sex. “Asla” gibi bir durum söz konusu olmaz benim için.

Ancak evli çiftler için sapkınlık olduğunu düşünüyorum. Bu konuya normalleştirerek yorum yapan üyeleri de şaşkınlıkla okudum. Sitenin marjinali olucam diye yırtınan üyeler sırıtmadı bu konuda da…Eşi bir başkasıyla olurken, bundan zevk alan insanların da psikolojik problemleri vardır net.

Aman tamamen buraların en namuslu, en temiz gadını benim yarışı o bana göre. Sanki kocamızla fantezi konuşunca kaçan çorap gibi namus kaçıyor, nikah düşüyor, ruhumuz kirleniyor
Eşini başka kadınla paylaşmak istememek namusluluk yarışı olmuş. Kimse fantezi konuşmuyoruz demedi üçüncü kişilerin olduğu fantezileri konuşmuyoruz dedi. Ben hiç fantezi konuşmuyorum diye bir tane üye bile yazmadı. Nerden hangi mesajdan bu sonuç çıkmış olabilir çok merak ediyorum.

Delinin biri kuyuya taş attı gitti, geriye kalanlar çıkarmaya çalışıyor. Salın gitsin hanımlar, tartışmayın, benim gibi deli olun. Hayat bize güzel.

Ben sadece ağız aramak icin sorduğunu düşünmüyorum. Normalde yaptigi bir şeydir kesin daha da siradanlastirmak icin senide katmak istemiş demekki.

Adam ağzıni aramış işte sen tepki gösterince de hemen geri adım atmış zorla yapacak hali yok ya bende kabul etmem ama kabul eden var ki böyle şeyler var yani bu kadar olay olacak ne var.

arkadaşlar ne cimeri cia, kgb, fbi falan çağırın.
ne kadar abarttınız ayrıca hayatınızda ilk kez mi grup seks fantazisi duydunuz hiç mi eşinizle böyle şeyleri konuşmuyosunuz
Arkadaşlar gerçekten abartmış ama siz de aşağı kalmamışsınız abartma konusunda. “Böyle şeyler” demişsiniz de grup seks sıradan bir dirty talk değil. Hangi dünyada yaşıyorsunuz bilmiyorum, eşle rahat rahat grup seks muhabbeti yapılan bir ülkede, öyle bir kültürde yaşadığımızı düşünmüyorum ben. Cinsellik konusunda gayet inovatif bir bakış açım var bence ama bu muhabbeti bizimki yapsa çüş derim adama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…