- 11 Aralık 2018
- 39.652
- 245.700
Fantezi deyince hep uç şeyler geliyor akıllarına diyeceğim de birkaç ay önce haftalarca vücut çorabı, incili tanga falan konuştular buradagrup seks konuşmaktan bahseden kim. illa tek tek açıklıcaz yani, peki.
grup seks olması şart değil genel anlamda fantazi. bakın mesajımda hiç mi grup seks konuşmadınız demişim gidin bir daha okuyun.
kendi yaptığın derken nerden çıkardınız benim yaptığımı anlamadım ama bana siz diye hitap ederseniz sevinirim.
ben eşimle fantazilerimiz hakkında konuşurum, o da fikrini söyler ikimizi de uyarsa gerçeğe dökeriz. kimseyi ilgilendirmez. başkalarının yapıp yapmadığı da benim umrumda değil. ama yapanlara öcü gözüyle bakmam ruh hastası demem. bunu hiç konuşmayanlara şaşırma hakkım vardır herhalde.
Evet bir daha okudum. Hiç mi grup seks konuşmadınız? Demişsin. Böyle şeylerin konuşulmamasını garip buluyorsun. Onlar da konuşulmasını garip bulmuş. Aslında birbirinizin aynı şeyleri yapmışsınız. Kendi ağzınla evet biz böyle şeyleri eşimle konuşuyoruz demişsin bu mesajında. Ama benim konuştuğumu nerden biliyorsun diye bana kızıyosun aynı mesajın içinde. Baştan aşağı çelişki.grup seks konuşmaktan bahseden kim. illa tek tek açıklıcaz yani, peki.
grup seks olması şart değil genel anlamda fantazi. bakın mesajımda hiç mi grup seks konuşmadınız demişim gidin bir daha okuyun.
kendi yaptığın derken nerden çıkardınız benim yaptığımı anlamadım ama bana siz diye hitap ederseniz sevinirim.
ben eşimle fantazilerimiz hakkında konuşurum, o da fikrini söyler ikimizi de uyarsa gerçeğe dökeriz. kimseyi ilgilendirmez. başkalarının yapıp yapmadığı da benim umrumda değil. ama yapanlara öcü gözüyle bakmam ruh hastası demem. bunu hiç konuşmayanlara şaşırma hakkım vardır herhalde.
Fantezi deyince hep uç şeyler geliyor akıllarına diyeceğim de birkaç ay önce haftalarca vücut çorabı, incili tanga falan konuştular burada
Ohaa diyorum gerçekten şeref yoksunu insan. Amacı sizi denemek değil size isteğini bildirmek. İğrenç adam ya nasıl böyle bir şey düşünebilir çocuğunun annesineKızlar merhaba. Dün bana eşim çay suyu koyarken bazı şeylerin de suyunu çıkardı. Durduk yere kucağında Bi yaşında kızımız varken bana daha önce grup seks yaptın mı diye sordu. Hayır sen dedim hayır ama isterdim dedi. Niye bana bunları soruyorsun dedim oda birbirimizi artık tanıyoruz merak ettim bekarken yaptın mı diye dedi hayır ama isterdim dedim . Asla istemem sadece ağzını aradım. Oda bende isterim ama tek erkek ben olucam başka erkek olmayacak dedi. Bende sinirlendim ve sen ben sıkıldın başka kadınları istiyorsun demek ki bu nasıl Bi soru utanmıyor musun dedim sadece merak ettim dedi ama bence sadece Bi merak değil. Ayrıca neden sadece tek erkek o , aşırı derecede soğudum ondan. Konuşmaya çalıştım ama konuyu kapatıyor merak sadece öyle Bi niyetim yok diyo. İlişkimiz bozulur öyle biseu olur ise diyor. Bana pek merak gibi gelmedi. İlişkimiz güzel gidiyor bu arada 4 yıllık evliyiz. İhanet yok olsa muhakkak anlardım. Sizde sadece merak mı? Fena patladım ayrılığa kafar getirdim konuyu çünkü aklıma onun grup yaparken başka kadınla sevismesi ve benim onları izlediğim an geliyor. Çıldıracağım
Aman tamamen buraların en namuslu, en temiz gadını benim yarışı o bana göre. Sanki kocamızla fantezi konuşunca kaçan çorap gibi namus kaçıyor, nikah düşüyor, ruhumuz kirleniyorBırah ya Kudra, kadının biri ev yapımı yaprak döner tarifi verir gibi, salatalık fazla sert, patlıcanın formu uygun değil, denemelerim sonucunda karar verdim ki en ideali muz, muzu şöyle de duvara sürtün, şurasından da bantlayın diyerek evde dildo nasıl yapılır tarifi verdi buralarda. Travmam oldu la unutamıyorum, nimete her baktığımda aklıma geliyor "Tövbest" çekiyorum.
Sonra da "Ayy bunnar fantezilerini gocalarıynan gonuşmuşlağr" diye bize şey ediyorlar.
Ben de mi zerzavatlara karşı duruşumu bozayım ha?!111!!1 Seks şop muamelesi mi yapayım manavlara?!!
Kocamla konuşamayayım da buralara mı yazayım ha bunu mu istiyorsunuz?!!1111!111
Gırgır ve leopar desenli tayt?Fantezi deyince hep uç şeyler geliyor akıllarına diyeceğim de birkaç ay önce haftalarca vücut çorabı, incili tanga falan konuştular burada
Kırmızı saten siyah dantelli gecelikGırgır ve leopar desenli tayt?
Eşini başka kadınla paylaşmak istememek namusluluk yarışı olmuş. Kimse fantezi konuşmuyoruz demedi üçüncü kişilerin olduğu fantezileri konuşmuyoruz dedi. Ben hiç fantezi konuşmuyorum diye bir tane üye bile yazmadı. Nerden hangi mesajdan bu sonuç çıkmış olabilir çok merak ediyorum.Aman tamamen buraların en namuslu, en temiz gadını benim yarışı o bana göre. Sanki kocamızla fantezi konuşunca kaçan çorap gibi namus kaçıyor, nikah düşüyor, ruhumuz kirleniyor
Eşini başka kadınla paylaşmak istememek namusluluk yarışı olmuş. Kimse fantezi konuşmuyoruz demedi üçüncü kişilerin olduğu fantezileri konuşmuyoruz dedi. Ben hiç fantezi konuşmuyorum diye bir tane üye bile yazmadı. Nerden hangi mesajdan bu sonuç çıkmış olabilir çok merak ediyorum.
Kırmızı ponponlu topuklu terlik.Kırmızı saten siyah dantelli gecelik
Bende bu fantezi öğrelerinden sadece gırgır var. Seksapelsiz miyim acaba?Kırmızı ponponlu topuklu terlik.
Bende o bile yokBende bu fantezi öğrelerinden sadece gırgır var. Seksapelsiz miyim acaba?
Arkadaşlar gerçekten abartmış ama siz de aşağı kalmamışsınız abartma konusunda.arkadaşlar ne cimeri cia, kgb, fbi falan çağırın.
ne kadar abarttınız ayrıca hayatınızda ilk kez mi grup seks fantazisi duydunuz hiç mi eşinizle böyle şeyleri konuşmuyosunuz
Bırah ya Kudra, kadının biri ev yapımı yaprak döner tarifi verir gibi, salatalık fazla sert, patlıcanın formu uygun değil, denemelerim sonucunda karar verdim ki en ideali muz, muzu şöyle de duvara sürtün, şurasından da bantlayın diyerek evde dildo nasıl yapılır tarifi verdi buralarda. Travmam oldu la unutamıyorum, nimete her baktığımda aklıma geliyor "Tövbest" çekiyorum.