Wc muhabbetini kaçırmışım benS
kafayi yemis herifteki cesarete bak bu sitede ne tuhaf fantaziler var.. biri karisini wc de izler digeri sevisirken kendi burnuna yellendirir
Kızın ağzına ettiniz tabi kaçar yaYine konuyu açıp giden konu sahibelerinden biri
Kızlar merhaba. Dün bana eşim çay suyu koyarken bazı şeylerin de suyunu çıkardı. Durduk yere kucağında Bi yaşında kızımız varken bana daha önce grup seks yaptın mı diye sordu. Hayır sen dedim hayır ama isterdim dedi. Niye bana bunları soruyorsun dedim oda birbirimizi artık tanıyoruz merak ettim bekarken yaptın mı diye dedi hayır ama isterdim dedim . Asla istemem sadece ağzını aradım. Oda bende isterim ama tek erkek ben olucam başka erkek olmayacak dedi. Bende sinirlendim ve sen ben sıkıldın başka kadınları istiyorsun demek ki bu nasıl Bi soru utanmıyor musun dedim sadece merak ettim dedi ama bence sadece Bi merak değil. Ayrıca neden sadece tek erkek o , aşırı derecede soğudum ondan. Konuşmaya çalıştım ama konuyu kapatıyor merak sadece öyle Bi niyetim yok diyo. İlişkimiz bozulur öyle biseu olur ise diyor. Bana pek merak gibi gelmedi. İlişkimiz güzel gidiyor bu arada 4 yıllık evliyiz. İhanet yok olsa muhakkak anlardım. Sizde sadece merak mı? Fena patladım ayrılığa kafar getirdim konuyu çünkü aklıma onun grup yaparken başka kadınla sevismesi ve benim onları izlediğim an geliyor. Çıldıracağım
sırf sana cevap yazmak için üye oldum. daha önce böyle bi ortama girmiş evli bi arkadasım vardı. eşi kadını paylasmaktan hoslanıyordu. arkadasım 2 erkek arasına girmişti. sadece olaya yok 2 erkek yok 2 kadın diye bakmamak lazım. belkide seni deniyor olabilir. bu arkadasım suan 2 cocuklu ve mutlu. bazı insanların bakıs acısı cok farklı nasıl mutlu olacaklarsa öyle davranıp anlayısla davranıyorlar. adam yada kadın farketmez 2 tarafta esinin mutlu olmasını istiyor.Kızlar merhaba. Dün bana eşim çay suyu koyarken bazı şeylerin de suyunu çıkardı. Durduk yere kucağında Bi yaşında kızımız varken bana daha önce grup seks yaptın mı diye sordu. Hayır sen dedim hayır ama isterdim dedi. Niye bana bunları soruyorsun dedim oda birbirimizi artık tanıyoruz merak ettim bekarken yaptın mı diye dedi hayır ama isterdim dedim . Asla istemem sadece ağzını aradım. Oda bende isterim ama tek erkek ben olucam başka erkek olmayacak dedi. Bende sinirlendim ve sen ben sıkıldın başka kadınları istiyorsun demek ki bu nasıl Bi soru utanmıyor musun dedim sadece merak ettim dedi ama bence sadece Bi merak değil. Ayrıca neden sadece tek erkek o , aşırı derecede soğudum ondan. Konuşmaya çalıştım ama konuyu kapatıyor merak sadece öyle Bi niyetim yok diyo. İlişkimiz bozulur öyle biseu olur ise diyor. Bana pek merak gibi gelmedi. İlişkimiz güzel gidiyor bu arada 4 yıllık evliyiz. İhanet yok olsa muhakkak anlardım. Sizde sadece merak mı? Fena patladım ayrılığa kafar getirdim konuyu çünkü aklıma onun grup yaparken başka kadınla sevismesi ve benim onları izlediğim an geliyor. Çıldıracağım
Bu nasil bir muhabbet eşler arasinda. Grup seks yaptin mi derken. Ya iki erkekle ya da baska bor kadinla sevisdin mi anlamina gelir ki bu artik iğrençlik sapiklik. Rezillik. Hele evliyken eşinin yaninda da başkasi. Şimdi linç yiycem ama iyice tirlattiniz yani. Nasil sapiklik ki kendi sevdigi insan ona yetmiyor. Ayni ten ayni cinsel organ olmasina ragmen başka bedenlerin de tadina bakmak istiyor. Siz ilk once sevginizi sorgulayin. Bana eşim oyle bir şey dese ya da geçmišinde yapmiş olsa dahi bu benim için boşanma nedenidir. Ozgurluk diye diye iyice b*kunu çikardiniz artikKızlar merhaba. Dün bana eşim çay suyu koyarken bazı şeylerin de suyunu çıkardı. Durduk yere kucağında Bi yaşında kızımız varken bana daha önce grup seks yaptın mı diye sordu. Hayır sen dedim hayır ama isterdim dedi. Niye bana bunları soruyorsun dedim oda birbirimizi artık tanıyoruz merak ettim bekarken yaptın mı diye dedi hayır ama isterdim dedim . Asla istemem sadece ağzını aradım. Oda bende isterim ama tek erkek ben olucam başka erkek olmayacak dedi. Bende sinirlendim ve sen ben sıkıldın başka kadınları istiyorsun demek ki bu nasıl Bi soru utanmıyor musun dedim sadece merak ettim dedi ama bence sadece Bi merak değil. Ayrıca neden sadece tek erkek o , aşırı derecede soğudum ondan. Konuşmaya çalıştım ama konuyu kapatıyor merak sadece öyle Bi niyetim yok diyo. İlişkimiz bozulur öyle biseu olur ise diyor. Bana pek merak gibi gelmedi. İlişkimiz güzel gidiyor bu arada 4 yıllık evliyiz. İhanet yok olsa muhakkak anlardım. Sizde sadece merak mı? Fena patladım ayrılığa kafar getirdim konuyu çünkü aklıma onun grup yaparken başka kadınla sevismesi ve benim onları izlediğim an geliyor. Çıldıracağım
İğrendim şu anda gerçekten. Bu nasıl bişey ya insan karısının karşısında durup nasıl böyle bişey konuşabilir.Kızlar merhaba. Dün bana eşim çay suyu koyarken bazı şeylerin de suyunu çıkardı. Durduk yere kucağında Bi yaşında kızımız varken bana daha önce grup seks yaptın mı diye sordu. Hayır sen dedim hayır ama isterdim dedi. Niye bana bunları soruyorsun dedim oda birbirimizi artık tanıyoruz merak ettim bekarken yaptın mı diye dedi hayır ama isterdim dedim . Asla istemem sadece ağzını aradım. Oda bende isterim ama tek erkek ben olucam başka erkek olmayacak dedi. Bende sinirlendim ve sen ben sıkıldın başka kadınları istiyorsun demek ki bu nasıl Bi soru utanmıyor musun dedim sadece merak ettim dedi ama bence sadece Bi merak değil. Ayrıca neden sadece tek erkek o , aşırı derecede soğudum ondan. Konuşmaya çalıştım ama konuyu kapatıyor merak sadece öyle Bi niyetim yok diyo. İlişkimiz bozulur öyle biseu olur ise diyor. Bana pek merak gibi gelmedi. İlişkimiz güzel gidiyor bu arada 4 yıllık evliyiz. İhanet yok olsa muhakkak anlardım. Sizde sadece merak mı? Fena patladım ayrılığa kafar getirdim konuyu çünkü aklıma onun grup yaparken başka kadınla sevismesi ve benim onları izlediğim an geliyor. Çıldıracağım
Töbeeee.. ne saçma bi merak yaa.. evlenmeden herşeyi yapsaymıs yaşasaymış evlendikten sonra bu nasıl bir merak töbeeeeKızlar merhaba. Dün bana eşim çay suyu koyarken bazı şeylerin de suyunu çıkardı. Durduk yere kucağında Bi yaşında kızımız varken bana daha önce grup seks yaptın mı diye sordu. Hayır sen dedim hayır ama isterdim dedi. Niye bana bunları soruyorsun dedim oda birbirimizi artık tanıyoruz merak ettim bekarken yaptın mı diye dedi hayır ama isterdim dedim . Asla istemem sadece ağzını aradım. Oda bende isterim ama tek erkek ben olucam başka erkek olmayacak dedi. Bende sinirlendim ve sen ben sıkıldın başka kadınları istiyorsun demek ki bu nasıl Bi soru utanmıyor musun dedim sadece merak ettim dedi ama bence sadece Bi merak değil. Ayrıca neden sadece tek erkek o , aşırı derecede soğudum ondan. Konuşmaya çalıştım ama konuyu kapatıyor merak sadece öyle Bi niyetim yok diyo. İlişkimiz bozulur öyle biseu olur ise diyor. Bana pek merak gibi gelmedi. İlişkimiz güzel gidiyor bu arada 4 yıllık evliyiz. İhanet yok olsa muhakkak anlardım. Sizde sadece merak mı? Fena patladım ayrılığa kafar getirdim konuyu çünkü aklıma onun grup yaparken başka kadınla sevismesi ve benim onları izlediğim an geliyor. Çıldıracağım
Sakin ol kardeş kafana silah dayayıp yatağına üçüncü kişiyi sokmuyorlarBu nasil bir muhabbet eşler arasinda. Grup seks yaptin mi derken. Ya iki erkekle ya da baska bor kadinla sevisdin mi anlamina gelir ki bu artik iğrençlik sapiklik. Rezillik. Hele evliyken eşinin yaninda da başkasi. Şimdi linç yiycem ama iyice tirlattiniz yani. Nasil sapiklik ki kendi sevdigi insan ona yetmiyor. Ayni ten ayni cinsel organ olmasina ragmen başka bedenlerin de tadina bakmak istiyor. Siz ilk once sevginizi sorgulayin. Bana eşim oyle bir şey dese ya da geçmišinde yapmiş olsa dahi bu benim için boşanma nedenidir. Ozgurluk diye diye iyice b*kunu çikardiniz artik
Yine mi senSakin ol kardeş kafana silah dayayıp yatağına üçüncü kişiyi sokmuyorlar
Biz yürütüyoruz artık konuyu. Sitecek grup seks yapanların evlerine ateşler salıyoruzBu konu hala devam mı ediyor ya. konu sahibi gitti arkadaşlar ve gerçek olduğu da meçhul
Al sana bombeBiz yürütüyoruz artık konuyu. Sitecek grup seks yapanların evlerine ateşler salıyoruz