Evlilik ve grup sex

Hemen okumaya koşuyorum

Cimer'e sikayet etme konusu gundeme gelmis, tam bir KK klasigi yani.Bir ucurumun kenarinda ufka bakarken uzun uzun dusunmus, saatler gecmesine ragmen diyecek bir sey bulamamis gibiyim suan. Ne yazsam diye dusundum, kelimeler kifayetsiz kaldi. izahi yok, sonsuz boşluk.

Sapkınlikta sınır tanımayanlar var konu sahibinin eşi gibi. Geçen gün bir arkadaşım anlattı kocası sen bana oral yaparken ben eski sevgilimi arayayım onunla konuşayım o esnada demis sonuc kadın evi terketti sapiktan boşanacak.

Boşamalık adammış zatennn.

S
kafayi yemis herifteki cesarete bak bu sitede ne tuhaf fantaziler var.. biri karisini wc de izler digeri sevisirken kendi burnuna yellendirir

Son düzenleme:
Eşiniz sizi kontrol ediyor, benzer bir durumda daha sert, direk zoruna gidecek şekilde hareket etmez iseniz zor durumda kalacaksınız.

Aynı senin gibiyim.. yazacak çok şey var elim gidiyor sonra boşver uzun süredir ban yememişsin edebinle ikizlerini büyüt, arada güzel ülkemde ne iğrençlikler var, kimler ne hayatlar yaşıyor diye üç beş dakika bak çık yeter sana diyorum...

Eşiniz sizi kontrol ediyor, benzer bir durumda daha sert, direk zoruna gidecek şekilde hareket etmez iseniz zor durumda kalacaksınız.
Bırakın hakareti küfür bile etse yüzüne tükürse değişen bişey olacağını sanmıyorum

Bence konuyu tekrar acın ve deneyin eşinizi.Ama inandirin gerçekten istediğinize.Bakalim ne yapacak.Ona gore siz de ne yapacağınıza karar verirsiniz.Bana kabul edecekmiş gibi geliyor.
Tam tersi olabilir, o zaman suçlu konumuna düşebilir. Bir deneme yapılacaksa tekrar teklif etmesini beklerdim.

Bir birlerine zaman ayıramayan nasıl başkasına zaman ayıracak?

Senin de ağzını aramak için isterdim demen hata be bacım…. Bu soruyu sorabilecek yüreği de nerden bulduysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…