Bırah ya Kudra, kadının biri ev yapımı yaprak döner tarifi verir gibi, salatalık fazla sert, patlıcanın formu uygun değil, denemelerim sonucunda karar verdim ki en ideali muz, muzu şöyle de duvara sürtün, şurasından da bantlayın diyerek evde dildo nasıl yapılır tarifi verdi buralarda. Travmam oldu la unutamıyorum, nimete her baktığımda aklıma geliyor "Tövbest" çekiyorum.
Sonra da "Ayy bunnar fantezilerini gocalarıynan gonuşmuşlağr" diye bize şey ediyorlar.
Ben de mi zerzavatlara karşı duruşumu bozayım ha?!111!!1 Seks şop muamelesi mi yapayım manavlara?!!
Kocamla konuşamayayım da buralara mı yazayım ha bunu mu istiyorsunuz?!!1111!111
Fantezi deyince hep uç şeyler geliyor akıllarına diyeceğim de birkaç ay önce haftalarca vücut çorabı, incili tanga falan konuştular burada
Ahahah o zaman +18 komedi anılar konusuna yazılırİncili tanga mı? Kaçar içeri ayol kopar da
Tabi bir uzmana sormak gerek ama bence önemli olan kullanılan alet değil pozisyon. Gırgır pozisyonunda kullanılıyorsa olur bence.Bende o bile yokEl süpürgesi gırgır yerine geçer mi?
Hımm anlıyorum, e gelin o zaman özele biraz dertleşelimEvet ben de bana kızmışsınız sanmışım o üyeye erkek dedim diye. Zaten gitmiş o.
Tek erkekli grup mu olur zaten, harem olur o ancak. Ne kaa erkek o kaa kadın.
Boşamalık adammış zatennn.Sapkınlikta sınır tanımayanlar var konu sahibinin eşi gibi. Geçen gün bir arkadaşım anlattı kocası sen bana oral yaparken ben eski sevgilimi arayayım onunla konuşayım o esnada demissonuc kadın evi terketti sapiktan boşanacak.
Bunun gibilerine adam deniyorsa eğer bence idamlık pis sapik demek daha doğruBoşamalık adammış zatennn.
Sapkınlikta sınır tanımayanlar var konu sahibinin eşi gibi. Geçen gün bir arkadaşım anlattı kocası sen bana oral yaparken ben eski sevgilimi arayayım onunla konuşayım o esnada demissonuc kadın evi terketti sapiktan boşanacak.
Su genelde elit k
kafayi yemis herifteki cesarete bak bu sitede ne tuhaf fantaziler var.. biri karisini wc de izler digeri sevisirken kendi burnuna yellendirir
Aynı senin gibiyim.. yazacak çok şey var elim gidiyor sonra boşver uzun süredir ban yememişsin edebinle ikizlerini büyüt, arada güzel ülkemde ne iğrençlikler var, kimler ne hayatlar yaşıyor diye üç beş dakika bak çık yeter sana diyorum...Cimer'e sikayet etme konusu gundeme gelmis, tam bir KK klasigi yani.Bir ucurumun kenarinda ufka bakarken uzun uzun dusunmus, saatler gecmesine ragmen diyecek bir sey bulamamis gibiyim suan. Ne yazsam diye dusundum, kelimeler kifayetsiz kaldi. izahi yok, sonsuz boşluk.
Bırakın hakareti küfür bile etse yüzüne tükürse değişen bişey olacağını sanmıyorumEşiniz sizi kontrol ediyor, benzer bir durumda daha sert, direk zoruna gidecek şekilde hareket etmez iseniz zor durumda kalacaksınız.
Tam tersi olabilir, o zaman suçlu konumuna düşebilir. Bir deneme yapılacaksa tekrar teklif etmesini beklerdim.Bence konuyu tekrar acın ve deneyin eşinizi.Ama inandirin gerçekten istediğinize.Bakalim ne yapacak.Ona gore siz de ne yapacağınıza karar verirsiniz.Bana kabul edecekmiş gibi geliyor.
Bir birlerine zaman ayıramayan nasıl başkasına zaman ayıracak?Bana da fake gibi gelmedi çok değişik hayatlar var aklımız almaz. Geçen kocasını 84 kişiyle aldatan bir abla vardı mesela tvde beterin de beteri var başımıza taş yağacak valla bebek emzirirken grup seks muhabbeti. Millet çocuk olunca karı koca birbirine zor zaman ayırıyor on parçaya bölündükleri için zaman kalmıyor bunlar grup seks peşinde
Ben de onu diyorum işteBir birlerine zaman ayıramayan nasıl başkasına zaman ayıracak?