Evlilik ve grup sex

Ressam Arda mı? Soyadınıda verir misiniz meslektasımın eşinizin. İşten dolayı çok arda tanıyorum da bi bakmışsınız fantezim çıkabilir konu sahibi. Soyadını merak ettim seviştik mi sevişmedik mi, ona göre bosanırsınız.

Ooo büyük patladı zamanında
Thekanckı hatırlıyorum ama nasıl patladığını bilmiyorum. Sevgilisinden hamile olduğu ve evleneceği konuyu hatorlıyorum, spnra aniden görümce kayın konuları açmaya başlamıştı yadırgamıştım, sonrası yok bende, patlamayı kaçırmışım

Flash Tv den senaryo dersi alın...

Kim o kim. Konu sahibi mi yoksa ?
Sürekli sahte hesap açıp kayınvalide, görümce gibi konularda sahte senaryolar yazan biri var. Bunun o olduğunu söylüyor arkadaşlar.
Hatta bir kez Kazen’i delirtti. Kazen de “Kk böyle ruh hastası görmedi” diye onun konularını paylaştı

Onu da seksen kere bu üye mistralagnent diye kibledim. Yönetim değil dedi. Sonra ne yaptılarsa bi şekilde tespit ettiler aynı kişi olduğunu. Sanal ortamda saklanmayı biliyor muhtemelen, onu biliyorsa hesap çalmak çocuk oyuncağı.

Bazı arkadaşlar knack arkadaşı fazla benimseyip bize saydırmıştı. Biz bir sıkıntı var bunda dedikçe bizi suçladılar. Ha bu arada o zaman adı BAŞAK idi. Sonra ifşa olmaya başlayınca hesabını kapattı. Kazen de bütün hesaplarını ifşa etti

ne hayatlar var arkadaş.ben ot gibi yaşıyormuşum meğerrr

Kurgusu çok iyi ama kabul edelim, her konusundan ayrı roman çıkacak bir hayal gücü var

Ay inşallah. Gerçekten sevinirim. Sinirimi bozuyor böyle şeyler çünkü
Evet yok. Bir kere hamile kaldı düştü ve depresyona girdi.
İkinci üyelikte evlenmeden hamile kaldı avukattı.
Bunda da bebe doğmuş yaşına girmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…