- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.328
Mevzuyu yalnızca diplomayla ilişkilendirdiğiniz için evet olmamışsınızBen bugün doçent olarak post doktoraya başvurdum. Yine de işsiz güçsüz sayılır mıyım?
Biz sizinle alay etmiyoruz. Gerçekten size boşan demekten başka verebileceğimiz bi tavsiye yok. Bunu da bizim dememize gerek yok. insan bu durumda ağlamaya ya da konu açmak için vakti anca bi atak yaptıktan sonra bulabilir. Garip yani. Konu da beyni yakan cinsten insan inanmakla inanmamak arasında kalıyor.Nasıl silicem bilmiyorum
Kazen’i bile delirtti canım. Sonradan konularda hep itiraf ediyor dalga geçtim diyenasıl anladınız yahuu?ben hiç bir üyeliğini bilmiyorum mesela
Sen kknın fişlemesini mi yapıyorsun kız bu ne hafıza maşallah, isim de veriyorsunAaaa sen mistralagnentsin. Nerde görsem tanırım seni. Konu fake dağılabiliriz.
Ay lütfen olma, milkinodan yedim ben darbeyi zaten bir tane daha kaldıramamHiç mi erkek olma ihtimalim yok
Adının Cafer olma ihtimali var tabi. Şifreli nick almışsın bir de.Hiç mi erkek olma ihtimalim yok
Polis jandarma fbi cia eksik kalmış
Ooo büyük patladı zamanındanasıl anladınız yahuu?ben hiç bir üyeliğini bilmiyorum mesela
“Olmak” fiiliyle bir soru sormadım kiMevzuyu yalnızca diplomayla ilişkilendirdiğiniz için evet olmamışsınız
Fil hafızasıSen kknın fişlemesini mi yapıyorsun kız bu ne hafıza maşallah, isim de veriyorsun
Ay lütfen olma, milkinodan yedim ben darbeyi zaten bir tane daha kaldıramam
Hayır demeyin. Ben öyle yazmadım ki. Eşinizle kendi seks hayatınızdan bahsettim. Eşinize yatakta soğuk olmayın demek istedim yani.He eşimizin canı grup seks isterse başkasına gitmesin diye ok diyelim
Polis jandarma fbi cia eksik kalmış
Bi insanın bilhassa eğer gerçekse 1 yaşında bir bebeğin ailesinin belki geleceği için babasından boşanacak olan annesinin ifşa olmasını istemiyorum. Gerçek olma ihtimali milyonda bir dahi olsa. İnsan olmak da bunu gerektirir bencePolis jandarma fbi cia eksik kalmış
Boşverin ne demek istediğimi anlayabilirsiniz inşallah birgün“Olmak” fiiliyle bir soru sormadım kiNeye yanıt verdiniz acaba ?
sen de haklısınBi insanın bilhassa eğer gerçekse 1 yaşında bir bebeğin ailesinin belki geleceği için babasından boşanacak olan annesinin ifşa olmasını istemiyorum. Gerçek olma ihtimali milyonda bir dahi olsa. İnsan olmak da bunu gerektirir bence
E düşünseydi kendi, aklı mı yok? İfşa olmaktan korkmuyor ki yazmış.Bi insanın bilhassa eğer gerçekse 1 yaşında bir bebeğin ailesinin belki geleceği için babasından boşanacak olan annesinin ifşa olmasını istemiyorum. Gerçek olma ihtimali milyonda bir dahi olsa. İnsan olmak da bunu gerektirir bence
Kim o kim. Konu sahibi mi yoksa ?Kazen’i bile delirtti canım. Sonradan konularda hep itiraf ediyor dalga geçtim diye
haklı olabilirsinE düşünseydi kendi, aklı mı yok? İfşa olmaktan korkmuyor ki yazmış.
Gerçek olma ihtimali milyonda bir bile değil emin olun. Tanıyoruz üyeyi.
Umarım gerçek değildir. Konu iğrenç benim hayata bakışım açısından. Ancak beni ilgilendiren savunmasız bir bebeğin hakkıE düşünseydi kendi, aklı mı yok? İfşa olmaktan korkmuyor ki yazmış.
Gerçek olma ihtimali milyonda bir bile değil emin olun. Tanıyoruz üyeyi.
Teşekkür ederim. İltifat ediyorsunuzHarika bir mizah