Evlilik ve grup sex

Nasıl silicem bilmiyorum
Biz sizinle alay etmiyoruz. Gerçekten size boşan demekten başka verebileceğimiz bi tavsiye yok. Bunu da bizim dememize gerek yok. insan bu durumda ağlamaya ya da konu açmak için vakti anca bi atak yaptıktan sonra bulabilir. Garip yani. Konu da beyni yakan cinsten insan inanmakla inanmamak arasında kalıyor.

Polis jandarma fbi cia eksik kalmış 😂
images

Polis jandarma fbi cia eksik kalmış 😂
Bi insanın bilhassa eğer gerçekse 1 yaşında bir bebeğin ailesinin belki geleceği için babasından boşanacak olan annesinin ifşa olmasını istemiyorum. Gerçek olma ihtimali milyonda bir dahi olsa. İnsan olmak da bunu gerektirir bence

Bi insanın bilhassa eğer gerçekse 1 yaşında bir bebeğin ailesinin belki geleceği için babasından boşanacak olan annesinin ifşa olmasını istemiyorum. Gerçek olma ihtimali milyonda bir dahi olsa. İnsan olmak da bunu gerektirir bence
sen de haklısın

E düşünseydi kendi, aklı mı yok? İfşa olmaktan korkmuyor ki yazmış.

Gerçek olma ihtimali milyonda bir bile değil emin olun. Tanıyoruz üyeyi.

E düşünseydi kendi, aklı mı yok? İfşa olmaktan korkmuyor ki yazmış.

Gerçek olma ihtimali milyonda bir bile değil emin olun. Tanıyoruz üyeyi.
Umarım gerçek değildir. Konu iğrenç benim hayata bakışım açısından. Ancak beni ilgilendiren savunmasız bir bebeğin hakkı

X