Evlilik ve grup sex

ne tuhaf insan bunu hanıma nasıl sorar, güven ile alakalı sıkıntı var aranızda demek ki

Reactions: Z P
Her türlü fanteziyi eşimle konuşmayı tercih ederim. Bakkal amca pek açmıyor beni
Bakkal amca da dahil olmak üzre evliysek tek eşliliği tercih etmişsek, sadakat sözü vermişsek neden grup sex gıbı uç bi fantaziyi konuşayım ki? Ha varsa böyle fanteziklerim evlenmem bakarım keyfime degıl mi?

Nasıl silicem bilmiyorum

Ben bugün doçent olarak post doktoraya başvurdum. Yine de işsiz güçsüz sayılır mıyım?

Canım kimseye kendini ispatlamak zorunda değilsin. Evet burada aşırı derecede fakr hesaplar saçma sapan konular açıyorlar. Erkeklerin de işsizliği diyelim. O yüzden konunun fake oldugunu düşündük. Rabbim yardımcın olsun. Düşüncesi çok kötü. Umarım ileriye gitmez

Siz konuşmayın size zorla konuşturmuyorlar öyle değil mi? İnsanların uç fantezileri olabilir. Grup seks benim de ilgimi çeken bir fantezi değil ama duyunca da tansiyonum düşmüyor sizler gibi. İki taraf da istiyorsa her şey normaldir.

eşinizle böyle bir şey konuşuyor olmanız bile mide bulandırıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…