Dur şurada iki dk yumuşadım hemen çıkar ortaya. Mistral ise yani theknackAaaa sen mistralagnentsin. Nerde görsem tanırım seni. Konu fake dağılabiliriz.
Konu sahibi fake olsun olmasın tek tavsiyem grup yapılacaksa eşitlik olması yönünde. Zaten cimer denince ağlaması saçmaydı.He konu sahibini dedm ben. Ama konu sahibi de fake
Midem kalkınca en kötüsünü düşündüysem demek kiAa nerden biliyosun kıllı? Belki slav ırkı felandır
Bakkal amca da dahil olmak üzre evliysek tek eşliliği tercih etmişsek, sadakat sözü vermişsek neden grup sex gıbı uç bi fantaziyi konuşayım ki? Ha varsa böyle fanteziklerim evlenmem bakarım keyfime degıl mi?Her türlü fanteziyi eşimle konuşmayı tercih ederim. Bakkal amca pek açmıyor beni
Nasıl silicem bilmiyorumCanım bu kadar ayrıntı verip kendini ifşa etme. Lütfen sil o isimleri. Alay edenleri takma. Bi grup işsiz güçsüz zevzek hayatlarında tek eğlence mecrası olarak burayı kullanıyor insanlarla alay ediyorlar. Banlanıcam evet ama bu onların işsiz güçsüz zevzek ve zavallı olduğu gerçeğini değiştirmez
Güneşin annesiDur şurada iki dk yumuşadım hemen çıkar ortaya. Mistral ise yani theknack
Ta kendisi.Dur şurada iki dk yumuşadım hemen çıkar ortaya. Mistral ise yani theknack
Ben bugün doçent olarak post doktoraya başvurdum. Yine de işsiz güçsüz sayılır mıyım?Canım bu kadar ayrıntı verip kendini ifşa etme. Lütfen sil o isimleri. Alay edenleri takma. Bi grup işsiz güçsüz zevzek hayatlarında tek eğlence mecrası olarak burayı kullanıyor insanlarla alay ediyorlar. Banlanıcam evet ama bu onların işsiz güçsüz zevzek ve zavallı olduğu gerçeğini değiştirmez
Yalnız bütün hesapları silinirken bu nasıl kalmış kiTa kendisi.
Canım kimseye kendini ispatlamak zorunda değilsin. Evet burada aşırı derecede fakr hesaplar saçma sapan konular açıyorlar. Erkeklerin de işsizliği diyelim. O yüzden konunun fake oldugunu düşündük. Rabbim yardımcın olsun. Düşüncesi çok kötü. Umarım ileriye gitmezYalan değil 1 yıldır girmiyorum buraya geçen sene ağustosta dogum yaptım o zaman üye olmuştum daha sonra bebek uygulaması forumundan yazıyordum burayı kullanmadım hiç ama orda tanıdıklarım var diye bu konuyu açmadım yalan söylemiyorum yemin ederim bebeğim duymadığı içi herkese yazamıyorum lütfen kusura bakmayın
Siz konuşmayın size zorla konuşturmuyorlar öyle değil mi? İnsanların uç fantezileri olabilir. Grup seks benim de ilgimi çeken bir fantezi değil ama duyunca da tansiyonum düşmüyor sizler gibi. İki taraf da istiyorsa her şey normaldir.Bakkal amca da dahil olmak üzre evliysek tek eşliliği tercih etmişsek, sadakat sözü vermişsek neden grup sex gıbı uç bi fantaziyi konuşayım ki? Ha varsa böyle fanteziklerim evlenmem bakarım keyfime degıl mi?
nasıl anladınız yahuu?ben hiç bir üyeliğini bilmiyorum meselaYalnız bütün hesapları silinirken bu nasıl kalmış kineyse bu sefer bebe doğmuş büyümüş bir de
İnanirsan olur benceYalnız bütün hesapları silinirken bu nasıl kalmış kineyse bu sefer bebe doğmuş büyümüş bir de
eşinizle böyle bir şey konuşuyor olmanız bile mide bulandırıcıKızlar merhaba. Dün bana eşim çay suyu koyarken bazı şeylerin de suyunu çıkardı. Durduk yere kucağında Bi yaşında kızımız varken bana daha önce grup seks yaptın mı diye sordu. Hayır sen dedim hayır ama isterdim dedi. Niye bana bunları soruyorsun dedim oda birbirimizi artık tanıyoruz merak ettim bekarken yaptın mı diye dedi hayır ama isterdim dedim . Asla istemem sadece ağzını aradım. Oda bende isterim ama tek erkek ben olucam başka erkek olmayacak dedi. Bende sinirlendim ve sen ben sıkıldın başka kadınları istiyorsun demek ki bu nasıl Bi soru utanmıyor musun dedim sadece merak ettim dedi ama bence sadece Bi merak değil. Ayrıca neden sadece tek erkek o , aşırı derecede soğudum ondan. Konuşmaya çalıştım ama konuyu kapatıyor merak sadece öyle Bi niyetim yok diyo. İlişkimiz bozulur öyle biseu olur ise diyor. Bana pek merak gibi gelmedi. İlişkimiz güzel gidiyor bu arada 4 yıllık evliyiz. İhanet yok olsa muhakkak anlardım. Sizde sadece merak mı? Fena patladım ayrılığa kafar getirdim konuyu çünkü aklıma onun grup yaparken başka kadınla sevismesi ve benim onları izlediğim an geliyor. Çıldıracağım
Bu eski hesap muhtemelen çalınmış. Kk’da hesap çalmak biraz kolayYalnız bütün hesapları silinirken bu nasıl kalmış kineyse bu sefer bebe doğmuş büyümüş bir de