Çocuğum yok yazıyor hesap bilgilerindeBiz eski üyelikleri ortaya dökünce sus pus oldu farkettiyseniz. En son hesap bilgilerini düzenlemeye çalışmış
Fırsat bulamamıştır çocuğu eklemeyeÇocuğum yok yazıyor hesap bilgilerinde
Basri o daha çok. Gelin dertleşelim diyerek kucak açıyor.Başak sen misin?
Daha doğalı bir yıl olmuş, eklememiş demek ki.Çocuğum yok yazıyor hesap bilgilerinde
Hay Allah! Fake mi bu simdi? Bende oturmus düsünüyordum hangi Ardayla sevistim diye. Ne güzel bir boşanma gerceklestirecektim yalan oldu.Üye fake üye. Tanıyoruz biliyoruz kendisini.
Daha çok bizi kucağa almaya çalışıyor gibiBasri o daha çok. Gelin dertleşelim diyerek kucak açıyor.
Tamam da adamın istediği sapkınca bir şey yatakta soğuk olup olmamakla alakası yok bunun. İstediği normal bir şey değil yaniHayır demeyin. Ben öyle yazmadım ki. Eşinizle kendi seks hayatınızdan bahsettim. Eşinize yatakta soğuk olmayın demek istedim yani.
Bir yıl dediğin nedir ki alt tarafı 365 günDaha doğalı bir yıl olmuş, eklememiş demek ki.
Kendisi gibi başka bir basrinin kucağına düşmese bari.Daha çok bizi kucağa almaya çalışıyor gibi
Hesap bilgilerini düzenliyor. Neden acabaDaha doğalı bir yıl olmuş, eklememiş demek ki.
Yani. Zaman göreceli bir şey. Bir bakmışsın çocuk okula başlamış sen daha akrabalarına diyememissin hamileyim ben.Bir yıl dediğin nedir ki alt tarafı 365 gün
Çocuğu ekleyecektir, firsat bulduysa.Hesap bilgilerini düzenliyor. Neden acaba
Hahaha aynı anda yazmışız. Cimer konusu korkutmus olabilirHesap bilgilerini düzenliyor. Neden acaba
Konuların yorumlarını okumadım ama konulara bakınca fake değil gibi sanki.Hahaha aynı anda yazmışız. Cimer konusu korkutmus olabilir
Sizin şıp diye anladığınızı yönetim anlayamıyor mu ya da geç mi anlıyor? Bazı yeni üyelerin fake olmasa da üye olduğuna pişman edilip gittiğini düşünüyorum çünkü konusu geyik muhabbeti uğruna laçka ediliyor. Ayrıca birinin ilk konusu cinsellikle alakalı ya da bize absürt gelen değişik konular da olabilir gayette ama bakıyorum da hemen bu tarz bi yeni üye ilk konu oldu mu fake fakeler havada uçuşuyor. Yakışmiyi bu foruma.Üye fake üye. Tanıyoruz biliyoruz kendisini.