- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.171
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Avukat Başak Hanım diyeceksiniz.Bazı arkadaşlar knack arkadaşı fazla benimseyip bize saydırmıştı. Biz bir sıkıntı var bunda dedikçe bizi suçladılar. Ha bu arada o zaman adı BAŞAK idi. Sonra ifşa olmaya başlayınca hesabını kapattı. Kazen de bütün hesaplarını ifşa etti
Anaam bütün forum bu konuda ya 164 ziyaretci
Yok yav çok zayıf bence. Her seferinde yakalanıyor. Kurgu iyi olsa yakalanmazKurgusu çok iyi ama kabul edelim, her konusundan ayrı roman çıkacak bir hayal gücü var
Ay iyi bari. Banlancam ama olsun rahatladım gerçek olmadığını duyunca sağ olEvet yok. Bir kere hamile kaldı düştü ve depresyona girdi.
İkinci üyelikte evlenmeden hamile kaldı avukattı.
Bunda da bebe doğmuş yaşına girmiş
Avukat Başak Hanım diyeceksiniz.
Ya yanlış anlaşıldım ben ya. Ben bayanım ve aldatılma paranoyam var. Kıskançlık krizleri geçiriyorum. Aldatılma sebeplerini yazmak istedim. Ben de bi yablışlık var galiba anlatamamışım. Ben yeni üyeyim ama grup seks başlığı çıktı aldatılma konusunu ararken baktım. Kadına erkelerin kafa yapısının bu olduğunu anlatmak istesim. Hepsi bunu düşünüyo kusura bakmayın. Yüzde 90 nı aldatıyor. Kadınlar da erkekler de rezİl durumdalar ahlaksızlık diz boyu diyorum size söylemiyolar sadece korkuyorlar. Çıkıyorum sizin sayfanızdan da insan burda daha çok sinir olur. Linç etmeye mi geldiniz buraya. Beni yanlış anladınız. Sen de girmiş grup seksi okuyosun bu arada hayırdır. HaDi size bay.Yeni üye direkt grup sex konusuna damlayıp dertleşelim diyor. Şikayet ettim seni Hasan abi.
Sanatçı kişiliğindenAy yine mi gelmis. Nerden anladiniz?
Siz çok iyi hafiyesiniz ondan yakalanıyorYok yav çok zayıf bence. Her seferinde yakalanıyor. Kurgu iyi olsa yakalanmaz
Sanatçı kişiliğinden tanıdım şahsenAy yine mi gelmis. Nerden anladiniz?
Bay canım abim bay.Ya yanlış anlaşıldım ben ya. Ben bayanım ve aldatılma paranoyam var. Kıskançlık krizleri geçiriyorum. Aldatılma sebeplerini yazmak istedim. Ben de bi yablışlık var galiba anlatamamışım. Ben yeni üyeyim ama grup seks başlığı çıktı aldatılma konusunu ararken baktım. Kadına erkelerin kafa yapısının bu olduğunu anlatmak istesim. Hepsi bunu düşünüyo kusura bakmayın. Yüzde 90 nı aldatıyor. Kadınlar da erkekler de rezİl durumdalar ahlaksızlık diz boyu diyorum size söylemiyolar sadece korkuyorlar. Çıkıyorum sizin sayfanızdan da insan burda daha çok sinir olur. Linç etmeye mi geldiniz buraya. Beni yanlış anladınız. Sen de girmiş grup seksi okuyosun bu arada hayırdır. HaDi size bay.
Sanatçı kişiliğinden
Bir de şey diyordu mesai saatleri harici yardımcı olamamAvukat Başak Hanım diyeceksiniz.
Hayali mesleğiyle soru sorunlara trip attı resmen, ruh hastası.Bir de şey diyordu mesai saatleri harici yardımcı olamam
Başak sen misin?Ya yanlış anlaşıldım ben ya. Ben bayanım ve aldatılma paranoyam var. Kıskançlık krizleri geçiriyorum. Aldatılma sebeplerini yazmak istedim. Ben de bi yablışlık var galiba anlatamamışım. Ben yeni üyeyim ama grup seks başlığı çıktı aldatılma konusunu ararken baktım. Kadına erkelerin kafa yapısının bu olduğunu anlatmak istesim. Hepsi bunu düşünüyo kusura bakmayın. Yüzde 90 nı aldatıyor. Kadınlar da erkekler de rezİl durumdalar ahlaksızlık diz boyu diyorum size söylemiyolar sadece korkuyorlar. Çıkıyorum sizin sayfanızdan da insan burda daha çok sinir olur. Linç etmeye mi geldiniz buraya. Beni yanlış anladınız. Sen de girmiş grup seksi okuyosun bu arada hayırdır. HaDi size bay.
O zaman konuda fake bulduğunuz ne?Siz konuşmayın size zorla konuşturmuyorlar öyle değil mi? İnsanların uç fantezileri olabilir. Grup seks benim de ilgimi çeken bir fantezi değil ama duyunca da tansiyonum düşmüyor sizler gibi. İki taraf da istiyorsa her şey normaldir.
Biz eski üyelikleri ortaya dökünce sus pus oldu farkettiyseniz. En son hesap bilgilerini düzenlemeye çalışmışHer an Kazen cikip gelecek ve diyecek ki konu gercek konu sahibesi gercek dagilin diyecek Gibi
Üye fake üye. Tanıyoruz biliyoruz kendisini.O zaman konuda fake bulduğunuz ne?