Evlilik ve grup sex

Allah akıl fikir versin ya. Evladinizdan da mı hiç utanmıyor. Rabbim böyle zihniyetten evladinizi korusun. Bu adamın ne yapcagi belli olmaz.

Geniş ve midesiz bir erkek. Bunun bir tık üstü gavatlik bacım

O terapistler yüzünden sizin gibi sasirmayacak insanlar doguyor. Sonrası için artık susuyorum.

Peşpeşe yapacak kapasite her erkekte yok ya oradan bağladım, ilaç kesin alır o da doğru. Offf iğrenç be
Çoğu erkekte yok mudur? Bilmiyorum ki bu konuyu hiçbir erkekle konuşmadım. Peş peşe iki ilişki bile olmuyorsa bu erkekler kadınların peşinde niye deli divane oluyor, yatağa atmaya çalışıyor falan?
Bizim hiç tek olmuyor desem

Arkadaşlar bakın ben daha 25 yaşındayım. Kızım 1 yaşında , eşim 37 yaşında . Ben İstanbul otuyorum. Eşim ressam ben drama egitmeniyim. Şuan gerçekten başıma gelen bu şey yüzünden ağlıyorum. Bebeğimle ilgilenmek varken eşimin beni buralarda forum da başlık acacak duruma düşürdüğü için o kadar öfkeliyim ve yalnızım ki. Birileri cimer demiş fake konu demiş linç gelmiş ne saçmalıyorlar anlamıyorum. Bu senaryoları yazacak vaktim yok şuan bile bunu zar zor yazıyorum. Şifremi unutmuştum onu bile zor alıp başlık açtım burda. Detaylı anlatamadığım için konuyu linç gelmiş hep. Ben eşime aşık Bi kadındım bu konu yüzünden ne kadar kötü durumda olduğumu anlayacak kaç insan var aramızda. Alay edenler de olmuş. Ben akıl istemek için yazdım.alay istemedim sizden, var olun bir kez daha. Umarım bugün Bi kadın ve en başka Bi anne olarak başıma gelen şeyi yaşamazsınız. Ağlıyorum dedim diye alay etmişler. Ne şikayeti dedin diye korktun mu demişler. Ne diyebilirim ki, beni anlayan insanlar içi de teşekkür ederim. İyi geceler

Son düzenleyen: Moderatör:
Aaaa sen mistralagnentsin. Nerde görsem tanırım seni. Konu fake dağılabiliriz.

Konuyu tekrar açın, sizinde niyetiniz varmış gibi konuşun. Uygulamak için ne yaparız tarzı şeyler sorun bakalım nasıl yaparız birini nasıl buluruz diye araştırmış mı? Hatta farkettirmeden telefonun ses kaydedicisinide açın konuşmayı kaydedin. Çok zor bi durum böyle bi konuyu bi anda açmaz bence öncesinde düşündü çok kez.

Bana çok tanıdık geldi bu sanatçı ruh.

Portakal suyu da var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…