Evlilik ve grup sex

keske evet isterdim birden fazla erkekle deseydiniz gerci hosunada gidebilir bu tarz konularda agiz aramak yerine direkt sormak daha iyi hayirdie oyle bi niyetin var yolunumu yapiyisun demek lazim .

O terapistler yüzünden sizin gibi sasirmayacak insanlar doguyor. Sonrası için artık susuyorum.
Sizin gibi derken pardon? Ben ressamım ele aldığım konular cinsellik ve seks. Sanatımda bunları konu ediyorum arzular, fanteziler ve ruhsal hastalıklar haliyle çok araştırmak, okumak gerekiyor çizmeyle boyamayla bitecek bir iş değil. 15 senedir karşımda sevişen fantezi yapan insanları çizdim.

Nasıl ki kadın doğum uzmanı vajina göre göre alışıyorsa, gördüğü an birşey hissetmiyorsa. Fantezilerde beni şaşırtmıyor. Mesleki deformasyon diye bir sey var. Son olarak bencede susun.

İlk kez duymuyorum tabiki de. Arkadaşın uslubuna normalleştirmis gibi konuşmasına söyledim o lafımı.
E normal çünkü. Bunu yapan yaşayan milyonlarca insan var. Sabah kahvesi içtiğiniz komşunuz, kardeşiniz, kuzeniniz vs. Bilmiyorsunuz diye yok olmuyor ya da anormal olmuyor ki.

Çok ayrıntı vermişsiniz. Deşifre olabilirsiniz. Bence silin

Keşke kendinizi bu kadar ifşa etmeseydiniz. Lütfen kişisel bilgilerinizi silin. Eşinizin yaptığı sensizlik ama çok masum değil. Bunun için ayrılır mısınız sanmıyorum. Verdiğiniz tepkiden sonra da bu konu zaten bir daha zor açılır

Canım bu kadar ayrıntı verip kendini ifşa etme. Lütfen sil o isimleri. Alay edenleri takma. Bi grup işsiz güçsüz zevzek hayatlarında tek eğlence mecrası olarak burayı kullanıyor insanlarla alay ediyorlar. Banlanıcam evet ama bu onların işsiz güçsüz zevzek ve zavallı olduğu gerçeğini değiştirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…