- 11 Aralık 2018
- 39.667
- 245.816
He konu sahibini dedm ben. Ama konu sahibi de fakeBende öyle görünmüyor. 16 kasımda üye olmuş tek mesajı bu konuya. Beyazmanolyayi diyorsunuz değil mi? Konu sahibinden bahsetmiyorum ben.
İlk kez duymuyorum tabiki de. Arkadaşın uslubuna normalleştirmis gibi konuşmasına söyledim o lafımı.Yahu hayatınızda ilk kez mi duydunuz grup seks kavramını neyine şaşırıyorsunuz?
keske evet isterdim birden fazla erkekle deseydiniz gerci hosunada gidebilir bu tarz konularda agiz aramak yerine direkt sormak daha iyi hayirdie oyle bi niyetin var yolunumu yapiyisun demek lazim .Kızlar merhaba. Dün bana eşim çay suyu koyarken bazı şeylerin de suyunu çıkardı. Durduk yere kucağında Bi yaşında kızımız varken bana daha önce grup seks yaptın mı diye sordu. Hayır sen dedim hayır ama isterdim dedi. Niye bana bunları soruyorsun dedim oda birbirimizi artık tanıyoruz merak ettim bekarken yaptın mı diye dedi hayır ama isterdim dedim . Asla istemem sadece ağzını aradım. Oda bende isterim ama tek erkek ben olucam başka erkek olmayacak dedi. Bende sinirlendim ve sen ben sıkıldın başka kadınları istiyorsun demek ki bu nasıl Bi soru utanmıyor musun dedim sadece merak ettim dedi ama bence sadece Bi merak değil. Ayrıca neden sadece tek erkek o , aşırı derecede soğudum ondan. Konuşmaya çalıştım ama konuyu kapatıyor merak sadece öyle Bi niyetim yok diyo. İlişkimiz bozulur öyle biseu olur ise diyor. Bana pek merak gibi gelmedi. İlişkimiz güzel gidiyor bu arada 4 yıllık evliyiz. İhanet yok olsa muhakkak anlardım. Sizde sadece merak mı? Fena patladım ayrılığa kafar getirdim konuyu çünkü aklıma onun grup yaparken başka kadınla sevismesi ve benim onları izlediğim an geliyor. Çıldıracağım
Hiç mi erkek olma ihtimalim yokAy herkesten şüphe ederim senden etmem sanırım, o kadar tanıdıksın artık
Grup sex mi konusucaz eşimizle(eşit şartlarda)Niye gerçek olmasın ki? Ben şu an burdaki kadınlara şaşırıyorum mesela. İnsan bu tip şeyleri eşiyle konuşmayacaksa kiminle konuşur ki? Bakkal amcayla mı konuşalım?
Sizin gibi derken pardon? Ben ressamım ele aldığım konular cinsellik ve seks. Sanatımda bunları konu ediyorum arzular, fanteziler ve ruhsal hastalıklar haliyle çok araştırmak, okumak gerekiyor çizmeyle boyamayla bitecek bir iş değil. 15 senedir karşımda sevişen fantezi yapan insanları çizdim.O terapistler yüzünden sizin gibi sasirmayacak insanlar doguyor. Sonrası için artık susuyorum.
Aaaa sen mistralagnentsin. Nerde görsem tanırım seni. Konu fake dağılabiliriz.
E normal çünkü. Bunu yapan yaşayan milyonlarca insan var. Sabah kahvesi içtiğiniz komşunuz, kardeşiniz, kuzeniniz vs. Bilmiyorsunuz diye yok olmuyor ya da anormal olmuyor ki.İlk kez duymuyorum tabiki de. Arkadaşın uslubuna normalleştirmis gibi konuşmasına söyledim o lafımı.
Çok ayrıntı vermişsiniz. Deşifre olabilirsiniz. Bence silinArkadaşlar bakın ben daha 25 yaşındayım. Kızım 1 yaşında adı doğa, eşim 37 yaşında adı arda. Ben İstanbul Beşiktaş ta otuyorum. Eşim ressam ben drama egitmeniyim. Şuan gerçekten başıma gelen bu şey yüzünden ağlıyorum. Bebeğimle ilgilenmek varken eşimin beni buralarda forum da başlık acacak duruma düşürdüğü için o kadar öfkeliyim ve yalnızım ki. Birileri cimer demiş fake konu demiş linç gelmiş ne saçmalıyorlar anlamıyorum. Bu senaryoları yazacak vaktim yok şuan bile bunu zar zor yazıyorum. Şifremi unutmuştum onu bile zor alıp başlık açtım burda. Detaylı anlatamadığım için konuyu linç gelmiş hep. Ben eşime aşık Bi kadındım bu konu yüzünden ne kadar kötü durumda olduğumu anlayacak kaç insan var aramızda. Alay edenler de olmuş. Ben akıl istemek için yazdım.alay istemedim sizden, var olun bir kez daha. Umarım bugün Bi kadın ve en başka Bi anne olarak başıma gelen şeyi yaşamazsınız. Ağlıyorum dedim diye alay etmişler. Ne şikayeti dedin diye korktun mu demişler. Ne diyebilirim ki, beni anlayan insanlar içi de teşekkür ederim. İyi geceler
madem fake ne diye ağlamasına şok oldum yazdım diye bana sitem etti buHe konu sahibini dedm ben. Ama konu sahibi de fake
Asla yanılmam kaç hesabını bulduk kadının. Hayal gücü zayıf.Aynı kişi gelmiş aklımıza , yanılmış olamayız dimi?
Eder o öyle. Değişik bi arkadaşımız.madem fake ne diye ağlamasına şok oldum yazdım diye bana sitem etti bu
Keşke kendinizi bu kadar ifşa etmeseydiniz. Lütfen kişisel bilgilerinizi silin. Eşinizin yaptığı sensizlik ama çok masum değil. Bunun için ayrılır mısınız sanmıyorum. Verdiğiniz tepkiden sonra da bu konu zaten bir daha zor açılırArkadaşlar bakın b yüzünden ağlıyorum. Bebeğimle ilgilenmek varken eşimin beni buralarda forum da başlık acacak duruma düşürdüğü için o kadar öfkeliyim ve yalnızım ki. Birileri cimer demiş fake konu demiş linç gelmiş ne saçmalıyorlar anlamıyorum. Bu senaryoları yazacak vaktim yok şuan bile bunu zar zor yazıyorum. Şifremi unutmuştum onu bile zor alıp başlık açtım burda. Detaylı anlatamadığım için konuyu linç gelmiş hep. Ben eşime aşık Bi kadındım bu konu yüzünden ne kadar kötü durumda olduğumu anlayacak kaç insan var aramızda. Alay edenler de olmuş. Ben akıl istemek için yazdım.alay istemedim sizden, var olun bir kez daha. Umarım bugün Bi kadın ve en başka Bi anne olarak başıma gelen şeyi yaşamazsınız. Ağlıyorum dedim diye alay etmişler. Ne şikayeti dedin diye korktun mu demişler. Ne diyebilirim ki, beni anlayan insanlar içi de teşekkür ederim. İyi geceler
Aa nerden biliyosun kıllı? Belki slav ırkı felandırKıllı kıllı adamlar ığyyyBende rüyama girer diye tırsıyorum arınmam lazım. Psikolojim bozuldu resmen.
Canım bu kadar ayrıntı verip kendini ifşa etme. Lütfen sil o isimleri. Alay edenleri takma. Bi grup işsiz güçsüz zevzek hayatlarında tek eğlence mecrası olarak burayı kullanıyor insanlarla alay ediyorlar. Banlanıcam evet ama bu onların işsiz güçsüz zevzek ve zavallı olduğu gerçeğini değiştirmezArkadaşlar bakın ben daha 25 yaşındayım. Kızım 1 yaşında adı doğa, eşim 37 yaşında adı arda. Ben İstanbul Beşiktaş ta otuyorum. Eşim ressam ben drama egitmeniyim. Şuan gerçekten başıma gelen bu şey yüzünden ağlıyorum. Bebeğimle ilgilenmek varken eşimin beni buralarda forum da başlık acacak duruma düşürdüğü için o kadar öfkeliyim ve yalnızım ki. Birileri cimer demiş fake konu demiş linç gelmiş ne saçmalıyorlar anlamıyorum. Bu senaryoları yazacak vaktim yok şuan bile bunu zar zor yazıyorum. Şifremi unutmuştum onu bile zor alıp başlık açtım burda. Detaylı anlatamadığım için konuyu linç gelmiş hep. Ben eşime aşık Bi kadındım bu konu yüzünden ne kadar kötü durumda olduğumu anlayacak kaç insan var aramızda. Alay edenler de olmuş. Ben akıl istemek için yazdım.alay istemedim sizden, var olun bir kez daha. Umarım bugün Bi kadın ve en başka Bi anne olarak başıma gelen şeyi yaşamazsınız. Ağlıyorum dedim diye alay etmişler. Ne şikayeti dedin diye korktun mu demişler. Ne diyebilirim ki, beni anlayan insanlar içi de teşekkür ederim. İyi geceler
Her türlü fanteziyi eşimle konuşmayı tercih ederim. Bakkal amca pek açmıyor beniGrup sex mi konusucaz eşimizle(eşit şartlarda)
calcifer abeyyyyyyyHiç mi erkek olma ihtimalim yok