Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KonyaHangi şehirdesiniz
2 ucu da şey … olan her koşulda bana olacak iyi bir işi var evi arabası çevresi her şeyi … ben ise her şeyi yarım bırakıp geldim tekrar bi uyum süreci yaşıcam .
Yaşlarınızı merak ettim?1 yıldır evliyim . Eşim için şehir değiştirdim onların yaşadığı şehre geldim. Özet geçmek gerekirse evlendiğimiz günden beri eşimin ailesine aşırı düşkünlüğü oldu ailesi de ona karşı öyle sanki ellerinden alıp götürecekmişim gibi davranıyorlar . Görümcem evli fakat sürekli abisine hediye göndermeler ofisine gitmeler ben hastayken bile tek evine yemeğe çağırmalar .. çok değişik şeylere şahit oluyorum eşimle aramızda hiç sıcaklık vs oluşmuyor bunlar böyle yaptıkça ben daha çok soğup eşimden uzaklaşıyorum çünkü eşim beni hiç görmüyor varsa yoksa onlar . İşimi ailemi bırakıp onun iÇinşehir değiştirdim psikolojim alt üst beni zerre anlamıyor ve değişik adetlerine uymamı bekliyor. Annesi ailesi sürekli onu dolduruyor eşin bizi sevmiyor bize uymak istemiyor vs diye . Ne yapacağımı çok şaşırdım bunların böyle yapması beni her şeyden soğutuyor . Bulunduğun şehre de alışamadım aklım İstanbul’da hala … işe de girmemi istemiyor eşim. bütün gün tek başıma evdeyim. Eşim işi gereği çok yoğun bulduğu ilk vakitte de ya arkadaşları ile vakit geçiriyor ya da ailesine gidiyoruz aşırı mutsuzum sorunlarımı anlatınca de kendini haklı görüyor sadece sen geldin sen hep bize uyacaksın Sen alışacaksın diyor hiç beni düşünecek bi tavrı yok. Nasıl bir hayattan yaşantıdan geldiğimi unutuyor hiç bu kadar değişeceğini ummamıştım . Fikirlerinize ihtiyacım var
SIzi deplasmanda goruyo belli ki. Evliligin ilk yili genelde kavga cok olur ama askin tutkunun da en yogun oldugu yildir. Gercekten seven bi kez gormez anlamazsa digerinde gorup anlar. Esiniz sizi sevmiyo. Evlendi mi evet. Falanca da yuvasini kurdu desinler. Yemegi yapilsin camasiri bulasigi yikansin. Free seks de var ohh cennet. Calismaniza bile karsi neden cunku ona bagimli kalin diye. Cocuk falan yokke bitirin1 yıldır evliyim . Eşim için şehir değiştirdim onların yaşadığı şehre geldim. Özet geçmek gerekirse evlendiğimiz günden beri eşimin ailesine aşırı düşkünlüğü oldu ailesi de ona karşı öyle sanki ellerinden alıp götürecekmişim gibi davranıyorlar . Görümcem evli fakat sürekli abisine hediye göndermeler ofisine gitmeler ben hastayken bile tek evine yemeğe çağırmalar .. çok değişik şeylere şahit oluyorum eşimle aramızda hiç sıcaklık vs oluşmuyor bunlar böyle yaptıkça ben daha çok soğup eşimden uzaklaşıyorum çünkü eşim beni hiç görmüyor varsa yoksa onlar . İşimi ailemi bırakıp onun iÇinşehir değiştirdim psikolojim alt üst beni zerre anlamıyor ve değişik adetlerine uymamı bekliyor. Annesi ailesi sürekli onu dolduruyor eşin bizi sevmiyor bize uymak istemiyor vs diye . Ne yapacağımı çok şaşırdım bunların böyle yapması beni her şeyden soğutuyor . Bulunduğun şehre de alışamadım aklım İstanbul’da hala … işe de girmemi istemiyor eşim. bütün gün tek başıma evdeyim. Eşim işi gereği çok yoğun bulduğu ilk vakitte de ya arkadaşları ile vakit geçiriyor ya da ailesine gidiyoruz aşırı mutsuzum sorunlarımı anlatınca de kendini haklı görüyor sadece sen geldin sen hep bize uyacaksın Sen alışacaksın diyor hiç beni düşünecek bi tavrı yok. Nasıl bir hayattan yaşantıdan geldiğimi unutuyor hiç bu kadar değişeceğini ummamıştım . Fikirlerinize ihtiyacım var
Eş ailesi degil de eşiniz problem. Hep boyle miydi rvlenince degismemistir herhalde. İşe girme dedi diye dinlemek zorunda degilsiniz. Sizi dinlememiski o hicbir konusa. Siz niye bu kadar onemlo komuda onu dinleyeceksoniz. İşe girin arkadas edinin esinize bagimli olmayin. Eşiniz garip madem oyle niye evlenmis dursaydı bekar bekar1 yıldır evliyim . Eşim için şehir değiştirdim onların yaşadığı şehre geldim. Özet geçmek gerekirse evlendiğimiz günden beri eşimin ailesine aşırı düşkünlüğü oldu ailesi de ona karşı öyle sanki ellerinden alıp götürecekmişim gibi davranıyorlar . Görümcem evli fakat sürekli abisine hediye göndermeler ofisine gitmeler ben hastayken bile tek evine yemeğe çağırmalar .. çok değişik şeylere şahit oluyorum eşimle aramızda hiç sıcaklık vs oluşmuyor bunlar böyle yaptıkça ben daha çok soğup eşimden uzaklaşıyorum çünkü eşim beni hiç görmüyor varsa yoksa onlar . İşimi ailemi bırakıp onun iÇinşehir değiştirdim psikolojim alt üst beni zerre anlamıyor ve değişik adetlerine uymamı bekliyor. Annesi ailesi sürekli onu dolduruyor eşin bizi sevmiyor bize uymak istemiyor vs diye . Ne yapacağımı çok şaşırdım bunların böyle yapması beni her şeyden soğutuyor . Bulunduğun şehre de alışamadım aklım İstanbul’da hala … işe de girmemi istemiyor eşim. bütün gün tek başıma evdeyim. Eşim işi gereği çok yoğun bulduğu ilk vakitte de ya arkadaşları ile vakit geçiriyor ya da ailesine gidiyoruz aşırı mutsuzum sorunlarımı anlatınca de kendini haklı görüyor sadece sen geldin sen hep bize uyacaksın Sen alışacaksın diyor hiç beni düşünecek bi tavrı yok. Nasıl bir hayattan yaşantıdan geldiğimi unutuyor hiç bu kadar değişeceğini ummamıştım . Fikirlerinize ihtiyacım var
Yaşlarınızı merak ettim
Bende böyle bi durum yaşadım ve illerdeki kendimi gördüm sanki iyiki bitmiş mi o zman bilemedimYaşıtız 31
Sizi manipule ediyor demekki. Hemen en acilinden iş bulup ortam kurun. Arkadas gezmesi falan yapin sizi kiskanorsa etrafinizda doner bence..sizi hep evde avucunun icinde goruyor sindirmiş ezik diyor sizr muhtemelen. Yoksa insan bu kadar esine kiymet vermezlik yapmaz ustelik yeni evlisiniz dahaHayır izin almak değil hiçbir yer hiçbir şey bilmiyorum burası İstanbul gibi dğeil her yer çok uzak bide beni öyle sindirdi ki özgüvenim gitti 10 kilo zayıfladım evden çıkamaz oldum . Eskiden böyle bi insan değildim dışa dönüktür beni çok kıskanırdı hatta şu an kendine bakmayan sürekli yatan uyuyan bi insan oldum
Sizi çok manipule ediyor yaa. Her konuda sizi suclu gorüyor bencil narsist. Demiyorki iyi es olamadim demekki esimin tereddütleri var demiyor. Onun yerine sizi suçluyir. Sakın cocuk yapmayın. SakınÇocuk o istiyor ben asla istemiyorum çğnkü başıma gelecekleri biliyorum bide çocukla tek kalıcam . Bunun da lafını yapıyor senin yüzünden yeğenimle Özlem gideriyorum diyor
Yaşlarınızı merak ettim
Bende böyle bi durum yaşadım ve illerdeki kendimi gördüm sanki iyiki bitmiş mi o zman bilemedimSizi manipule ediyor demekki. Hemen en acilinden iş bulup ortam kurun. Arkadas gezmesi falan yapin sizi kiskanorsa etrafinizda doner bence..sizi hep evde avucunun icinde goruyor sindirmiş ezik diyor sizr muhtemelen. Yoksa insan bu kadar esine kiymet vermezlik yapmaz ustelik yeni evlisiniz daha
Aslında bana da dedi arada çok kakıyorum dedi çünkğ onlar beni çok şikayet ediyor anladığım kadarıyla annesi brni çok zorluyor alışacaksın edeceksin damarıma çok basıyor bunlara rağmen eşimi doldurmuyorum ama onlara uymak istemediğim için eşime sürekli laf yapıyorlar o da onalrı değil brni uyarıyor . Çok değişik ya bi insandan 30dan sonra her şeyi değişmesini bekleyemezsiniz diyorum bu beni öldürmek gibi bir şey olur ama bir şekilde sıyrılıyorlarEş ailesi degil de eşiniz problem. Hep boyle miydi rvlenince degismemistir herhalde. İşe girme dedi diye dinlemek zorunda degilsiniz. Sizi dinlememiski o hicbir konusa. Siz niye bu kadar onemlo komuda onu dinleyeceksoniz. İşe girin arkadas edinin esinize bagimli olmayin. Eşiniz garip madem oyle niye evlenmis dursaydı bekar bekar
Evlenmek için çok uğraştı ailesi ile iyi olunca o da iyi ama ben bu kadar. Taviz vermek istemiyorum olan bana oluyorSIzi deplasmanda goruyo belli ki. Evliligin ilk yili genelde kavga cok olur ama askin tutkunun da en yogun oldugu yildir. Gercekten seven bi kez gormez anlamazsa digerinde gorup anlar. Esiniz sizi sevmiyo. Evlendi mi evet. Falanca da yuvasini kurdu desinler. Yemegi yapilsin camasiri bulasigi yikansin. Free seks de var ohh cennet. Calismaniza bile karsi neden cunku ona bagimli kalin diye. Cocuk falan yokke bitirin
Ah canım benim inan ki bu günler geçecek hiç merak etme geçici bunlar. Zaman ile olacak.İnanır mısın bide bana diyor ki biz aile gibi değiliz sen benim yanımda dğeilsin diyor artık kafayı yemek üzereyim . Hepimizi aynı anda idare etmek istiyor ama öyle bi dünya yok bana bunların olacağını söylememişti . Bir pazar günümüz dahi yok ayrı geçirdiğimiz . On dakikalık mesafede oturuyor ailesi görüntülü aramalar konuşmalar yazışmalar onlarsız bir günümüz yok benim ailem kaç km uzakta kendimi artık enayi gibi
Sakın çocuk yapma eşimle güzel konuş gerekirse bir güzel cinnet geçir kavganı yap , düzelmezse ciddi ciddi boşanacağını söyle ve de boşa, asla düzelmez yoksa , şimdiden sınır çiz...1 yıldır evliyim . Eşim için şehir değiştirdim onların yaşadığı şehre geldim. Özet geçmek gerekirse evlendiğimiz günden beri eşimin ailesine aşırı düşkünlüğü oldu ailesi de ona karşı öyle sanki ellerinden alıp götürecekmişim gibi davranıyorlar . Görümcem evli fakat sürekli abisine hediye göndermeler ofisine gitmeler ben hastayken bile tek evine yemeğe çağırmalar .. çok değişik şeylere şahit oluyorum eşimle aramızda hiç sıcaklık vs oluşmuyor bunlar böyle yaptıkça ben daha çok soğup eşimden uzaklaşıyorum çünkü eşim beni hiç görmüyor varsa yoksa onlar . İşimi ailemi bırakıp onun iÇinşehir değiştirdim psikolojim alt üst beni zerre anlamıyor ve değişik adetlerine uymamı bekliyor. Annesi ailesi sürekli onu dolduruyor eşin bizi sevmiyor bize uymak istemiyor vs diye . Ne yapacağımı çok şaşırdım bunların böyle yapması beni her şeyden soğutuyor . Bulunduğun şehre de alışamadım aklım İstanbul’da hala … işe de girmemi istemiyor eşim. bütün gün tek başıma evdeyim. Eşim işi gereği çok yoğun bulduğu ilk vakitte de ya arkadaşları ile vakit geçiriyor ya da ailesine gidiyoruz aşırı mutsuzum sorunlarımı anlatınca de kendini haklı görüyor sadece sen geldin sen hep bize uyacaksın Sen alışacaksın diyor hiç beni düşünecek bi tavrı yok. Nasıl bir hayattan yaşantıdan geldiğimi unutuyor hiç bu kadar değişeceğini ummamıştım . Fikirlerinize ihtiyacım var