- 7 Ocak 2023
- 293
- 264
- 18
- Konu Sahibi Tazeportakal
-
Türkiyede tedavisini yapan 4 hastane var zatenbence iyi bir profesör bulun bir an önce.
Yaptırdığımız testlere göre yakın çevresinden kimseye bulaştırmamışannesi babası ne durumda.
rabbim acil şifa versin
Evet verem tedavisi olan bir hastalık biz de bunu ümit ediyorduk ama ilaçlara karşı direnci çıktı. Yani ilaçlar tedaviye yanıt vermiyor başka ilaç denecek bunlar da olmazsa...3 yıl önce babamda çıkmıştı. Tedavisi hemen başlanmıştı. Verem savaş dispanseri ilgileniyor. İlaçları onlar veriyor. Hatta gayet sıkı bir tedavi. Her sabah sağlık ocağına gidip sağlık ocağı hemşiresinin gözetiminde kullanması gerekti ilaçları. İlk başladığında kötü olduğu için biz sağlık ocağına gitmeden evde ilaçları içerken videoya çekip hemşireye hergün saatini kaçırmadan atardık. Çok şükür bitti gitti. Tedavisi olan bir hastalık artık bu.
Bunlar işe yarardır inşallah olumlu düşünelimEvet verem tedavisi olan bir hastalık biz de bunu ümit ediyorduk ama ilaçlara karşı direnci çıktı. Yani ilaçlar tedaviye yanıt vermiyor başka ilaç denecek bunlar da olmazsa...
İnanın sonradan doktora sormadık tek isteğim bir an önce iyileşmesi. İlaçlara karşı direnci çıktığını öğrenince daha da beter sarıldım. Yani 1 aydır boşa günde 9 tane antibiyotik içti bu nedenle ilaçlar hiç işe yaramadığı için bulaş riski devam ediyor. Evlenmemiz için rapor vermezlerÇok geçmiş olsun
Evlilik raporu verilmesine engel mi peki ?
İyi bir doktor bulup tedaviye başlayın
Çok nadir görülüyormuş başarı oranı da düşük gerçekten delirmek üzereyimBunlar işe yarardır inşallah olumlu düşünelim
Yani benim babam hem akciğer kanseri tedavisi görürken bu hastalık çıktı. İkisi ile savaşırken yendi veremiÇok nadir görülüyormuş başarı oranı da düşük gerçekten delirmek üzereyim
Anladımmİnanın sonradan doktora sormadık tek isteğim bir an önce iyileşmesi. İlaçlara karşı direnci çıktığını öğrenince daha da beter sarıldım. Yani 1 aydır boşa günde 9 tane antibiyotik içti bu nedenle ilaçlar hiç işe yaramadığı için bulaş riski devam ediyor. Evlenmemiz için rapor vermezler
Teşekkür ederim inşallahYani benim babam hem akciğer kanseri tedavisi görürken bu hastalık çıktı. İkisi ile savaşırken yendi veremiUmutsuz olmayın lütfen moral çok önemli
İlaçlar çok ağır. İlk başlarda çok kötü oluyorlar zaten 10 küsür adet ilac birden içiliyor. Sonra ilaç adeti azaldıkca toparlanıyor
Sizde özele gidin benceBugün verdiğim kan sonuçları çıkmış geçen ay yüksek olmayan bakteri ile ilgili değerlerim yüksek çıkmış. Sanırım bana da bulaşmış.... Aramızda bilen varsa hangi değerler yüksek söyleyebilirim
Teşekkür ederimGeçmiş olsun çok üzücü
Çok teşekkür ederim bana bulaştı şu anlık kesin değil kan tahlillerim öyle olabileceğini gösteriyor deri testi vs yapılacak. İnanın bana bulaşıp bulaşmamış olması umrumda bile değil bu durumu nişanlımdan saklayamam ama kesinleşmeden söylemeyeceğimCerrahpaşada mi tedavi görecek nişanliniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?