Evlilik testinde tuberklos olduğunu öğrendik

Bildiğim kadarıyla herhangi bir göğüs hastalıkları doktorunun bu konuda uzmanlığı olmuyor. Verem çalışmaları ile tanınan bir doktor tedavisini takip edecek. Yine de bildiğiniz iyi bir doktor varsa lütfen tavsiyede bulunun çok çaresiziz İnşallah değişecek ilaçlara bakteriler yanıt verir yoksa hiç ümidimiz kalmayacak

3 yıl önce babamda çıkmıştı. Tedavisi hemen başlanmıştı. Verem savaş dispanseri ilgileniyor. İlaçları onlar veriyor. Hatta gayet sıkı bir tedavi. Her sabah sağlık ocağına gidip sağlık ocağı hemşiresinin gözetiminde kullanması gerekti ilaçları. İlk başladığında kötü olduğu için biz sağlık ocağına gitmeden evde ilaçları içerken videoya çekip hemşireye hergün saatini kaçırmadan atardık. Çok şükür bitti gitti. Tedavisi olan bir hastalık artık bu.

Bizlerden de kolumuzdan test yapışmıştı nasıl olduğunu tam hatırlamıyorum ama. Kola yuvarlak bir çizgi ile iğneyle ilaçmı veriyorlardı neydi. Kardeşim ve bende çıkmamıştı. Annemde çıkmıştı. Oda birtane ilaç kullanmıştı.

Çok geçmiş olsun
Evlilik raporu verilmesine engel mi peki ?

İyi bir doktor bulup tedaviye başlayın

Evet verem tedavisi olan bir hastalık biz de bunu ümit ediyorduk ama ilaçlara karşı direnci çıktı. Yani ilaçlar tedaviye yanıt vermiyor başka ilaç denecek bunlar da olmazsa...

Evet verem tedavisi olan bir hastalık biz de bunu ümit ediyorduk ama ilaçlara karşı direnci çıktı. Yani ilaçlar tedaviye yanıt vermiyor başka ilaç denecek bunlar da olmazsa...
Bunlar işe yarardır inşallah olumlu düşünelim

Çok geçmiş olsun
Evlilik raporu verilmesine engel mi peki ?

İyi bir doktor bulup tedaviye başlayın
İnanın sonradan doktora sormadık tek isteğim bir an önce iyileşmesi. İlaçlara karşı direnci çıktığını öğrenince daha da beter sarıldım. Yani 1 aydır boşa günde 9 tane antibiyotik içti bu nedenle ilaçlar hiç işe yaramadığı için bulaş riski devam ediyor. Evlenmemiz için rapor vermezler

Çok nadir görülüyormuş başarı oranı da düşük gerçekten delirmek üzereyim
Yani benim babam hem akciğer kanseri tedavisi görürken bu hastalık çıktı. İkisi ile savaşırken yendi veremi Umutsuz olmayın lütfen moral çok önemli
İlaçlar çok ağır. İlk başlarda çok kötü oluyorlar zaten 10 küsür adet ilac birden içiliyor. Sonra ilaç adeti azaldıkca toparlanıyor

Anladımm
Çok çok geçmiş olsun
İnşallah düzelir en kısa zamanda

Teşekkür ederim inşallah

Bugün verdiğim kan sonuçları çıkmış geçen ay yüksek olmayan bakteri ile ilgili değerlerim yüksek çıkmış. Sanırım bana da bulaşmış.... Aramızda bilen varsa hangi değerler yüksek söyleyebilirim

Sizde özele gidin bence
Ciddi bir hastslıkta o ona atmış o ona
Ayrıca devlette cektırdıgınız fılmler testlerle ozele muayene olabılırsınız
Ben hamılelıgımdede tum testlerı devlette olup goturuyordum
Bence sızde hemen iyi bir doktora muayene olun
Sonucta bu hastalık tedavıyle duzelecek bırsey boşa gezmıs durmussunuz
Tabı sızın yuzunızden degıl şartlar tuhaflastı

Çok geçmiş olsun verem normalde kolay bulaşmaz size de buluşmasına çok üzüldüm dediğiniz gibi her hastanede yok ,olanlar kapsamlı köklü üniversite hastaneleri onlara basvurmanizi öneririm. Adana da balcalı hastanesi önermek için geldim ama depremden sonra hastane bölündü ve diğer hastanelere dağıldı. Kadro yer değiştiriyor sağlıklı bilgiye ulaşamadım yinde de aklınızda olsun babam çok hasta olduğu için balcali +dispanser beraber yürütmüştü tedaviyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…