- Konu Sahibi cansubeauty
-
Evlilik teklifi almadım. Eşim tanıştığımızın 1. ayından itibaren evlilik planları yaptığı için, hiç evlilik teklifi beklemedim. opuyorumnanaktan
bizde öyle.. tanistigimizdan itibaren hep evlilik planlari yapiyoruz.. ama evlilik teklifinin yeri ayni bu demek degildir ki teklif gerek yok... bence yinede olmali
Bana kalırsa gerek yok. Zaten evlilik palanı yapıyorsunuz, birde teklife gerek duymuyorum ben.:ecrin_bebek:
eşyalara kadar hallettik ama evlilik teklifi olmadan bu iş olmaz dedimlmaz: çocuklarımıza anlatacak anı olsun hemde yalapşap olmasın,hemde böyle günlere önem verdiğimi biliyor zaten,ve özel günlerde özel şeyleri yapmayı çok sever,gerçi internetten okuyp yapıyor ama olsun:teselli: kasımda doğum günüm var belki ozaman eder,nasıl ettiğini yazarım burda:)
maalesef bende çok önem veririm özel günlere ama bnm sevgi sevgilim de tanışmamızın ilk ayından evleniceksem seninle evlenicem ben dedi o günden beri evlilik planları yapmaya başladık şuan aileler tanıştı bayramdan sonra istemeye gelicekler ama hala evlilik teklifi yok şaka yollu arada söylüyorum herşey hazır ama karar veremediğim bi nokta var diyor kafamçokkarıştı bakalım ne zaman nerde gelicek :sm_confused: ama umarım bnmde öle kalabalık bir ortamda gelmezhee bnmle evlenirmisin demese evlenmicekmiyim tabiki evlenicem ama neden olmasın o eksik olsun sonuçta söyleyeceği iki kelime çok zor değil dağa falan kazıamasını istemiyorum bi tek taş yeter :1closedeyes: çokta alçak gönüllüyüm :lepi:
Ha bu arada istenip verildikten sonra ayağa kalktık ikimiz "benimle evlenir misin" dedi ve benim cevabım ne oldu sizce?
"e artıkkkkkk!"
herkes çok gülmüştü
Şeniz4 ay sonra evlenme teklif etmişti...hemde mükemmel bir teklifti Ankara atakulenin tepesinde.....hiç beklemiyordum çok şaşırmıştım aşkım benim evet dedim 11 ay sonrada evlendik zaten ........konusu hiç geçmemişti muhteşem bir andı her detay düşünülmüştü :teytey:Şeniz
Ha bu arada istenip verildikten sonra ayağa kalktık ikimiz "benimle evlenir misin" dedi ve benim cevabım ne oldu sizce?
"e artıkkkkkk!"
herkes çok gülmüştü
:asigim:
kızzzlaarrrr alamadığım evlilik teklifi vardı ya eyvahedigeldismile
bu sabah dükkanı açtığımda bir süpriz dükkanda beni bekliyordu zemuszemus ben erkek arkadaşımı ankaraya gitti diye sandığım sıralarda o ablamla plan yapıyormuş meğerr olumunekankayizsmile dükkanı tamamen balonlarla doldurmuşlar açtım kapıyı o sıradada telefonda konuşuyorduk haayatım burda balonlar var nerden çıktı acaba bunlar dedim ama gerçekten hiç aklıma bile gelmedi böyle bişey bütün şaşkınlığımla sordum :1shok:
sonra "hayatım ben bi tel kapatıyım " dedi arkamdan dükkana grdi ben tabi yine bi şok :1shok: delikafadulden
bi sarılma mutluluk seli sonra kutudan yüzüğü çıkarttıı dizlerinin üstüne çöktü
"bir ömür boyu iyi günde kötü günde benimle olmaya varmısın ? bnmle evlenimisin ? " dediii bnm gözlerim doldu atladım tabi boynuna bi yarım saat falan sarıldık gülüşmeler sırıtmalar :kedi: :kedi:
abartı bişey olmadı ama ben yinede bayıldımmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ablamla birlikte aldıkları için yüzüğü , yüzüğün parasınıda öğrenince bir kez daha şok oldum valla :1shok: :1shok:[/QUOTE
canımya tebrikler hep gülün inşallah:lepi:
:asigim:
kızzzlaarrrr alamadığım evlilik teklifi vardı ya eyvahedigeldismile
bu sabah dükkanı açtığımda bir süpriz dükkanda beni bekliyordu zemuszemus ben erkek arkadaşımı ankaraya gitti diye sandığım sıralarda o ablamla plan yapıyormuş meğerr olumunekankayizsmile dükkanı tamamen balonlarla doldurmuşlar açtım kapıyı o sıradada telefonda konuşuyorduk haayatım burda balonlar var nerden çıktı acaba bunlar dedim ama gerçekten hiç aklıma bile gelmedi böyle bişey bütün şaşkınlığımla sordum :1shok:
sonra "hayatım ben bi tel kapatıyım " dedi arkamdan dükkana grdi ben tabi yine bi şok :1shok: delikafadulden
bi sarılma mutluluk seli sonra kutudan yüzüğü çıkarttıı dizlerinin üstüne çöktü
"bir ömür boyu iyi günde kötü günde benimle olmaya varmısın ? bnmle evlenimisin ? " dediii bnm gözlerim doldu atladım tabi boynuna bi yarım saat falan sarıldık gülüşmeler sırıtmalar :kedi: :kedi:
abartı bişey olmadı ama ben yinede bayıldımmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ablamla birlikte aldıkları için yüzüğü , yüzüğün parasınıda öğrenince bir kez daha şok oldum valla :1shok: :1shok:
pazar günü ailelerimizi tanıştırıyoruz ama hala bir teklif almadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?