• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Evlilik teklifine nasıl cevaplar verdiniz??

özel bi teklif olmadı biz çıkmaya başladıgımız ilk günden beri evlenmeyi söyleyip dururduk zaten :)

bende hep telefonla mjla aşkımdan evlılık teklıfı alıyorum yüzyüzede yaptı tabi de evlilik merasimide istemeye yakında güzel bi teklif beklıyorum tabi cevabıda öpüşerek vermeyi düşünüyom daha sıcak daha romantik yerimseniben

Benimde birgün hayatımda biri olur ve böyle bir günü yaşarsam yazarım.
Bu konuları okuyup hevesleniyorum ama kimse yok bilmiyorumkismile

bende bi aksilik olmazsa seneye bekliyorum teklifi sonrada nişan olur ardından kızkulesinde eder sanırım istediğimi biliyodu:)

QUOTE=smyraaa;13225419] Bi kitap hazırlamış sevgilim. Nasıl tanıştığımızdan başlayıp geçen 2buçuk yılı anlatmış, sanki başkasının gözünden anlatır gibi. Hikaye gibi, roman gibi... Birde bunu matbaada bastırıp arka kapağınada fotoğrafını koyup, adını soyadını kısaca özgeçmişini yazıp "yazarın çıraklık eseri diyebileceğimiz bu eserde bir aşkın hikayesi anlatılmıştır ve okuyucusuna sonsuzluğa yolculuk vaadedilmektedir."yazıyordu. Tabi kitabın içide çk güzeldi, bnm hatırlayamadığım bir sürü hatıralar, ayrıntılar... Bide bulmaca vardı içinde. Bizimle ilgili kısa sorulardan oluşan bi çengel bulmaca. Bulmaca sonunda numaralandırılmış kilit harflerden çıkan şifre tabiiki "benimle evlenir misin" di. Bunların yanında bir CD ve bir de kutu vardı. Kutudan gelin arabamız çıktı:) oyuncak bi araba süslenmiş isimlerimizin baş harfleri ve mutluyuz evleniyoruz yazılmış, CDde de resimlerimizle hazırlanmış slayt vardı. Slaytın sonunda yine duyguları ve teklifi vardı hem şarkılarla hem yazdıklarıyla.:asigim:
Bende cwp olarak bi slayt hazırladım ona. Montajla gelinlik-damatlıklı fotolarımız sonra bnm kucağımda bebekli fotolarımdan fln oluşan:) fondada ebru gündeşin "evet"i çalıyordu. yada zafer pekerin "evlenirim ben onunla" şarkısı. Bebek kucağımda olarak montajlı fotoyada Yalının "bi ev bi yuwa 2de çocuğa yok bn sensiz karışamam" şarkısı.. bence güzeldi kendm bile duygulandım bittiğinde izlerkenopuyorumnanaktan
[/QUOTE]

bayıldım :) evliliğinizde hep böyle güzel anılarla dolu olur inşallah...:nazar:

ben hemen apt die evet demezdim heralde düşünmemmm lazım falan derdim banane ohh ii yapıorum:dilcikar:

Bi kitap hazırlamış sevgilim. Nasıl tanıştığımızdan başlayıp geçen 2buçuk yılı anlatmış, sanki başkasının gözünden anlatır gibi. Hikaye gibi, roman gibi... Birde bunu matbaada bastırıp arka kapağınada fotoğrafını koyup, adını soyadını kısaca özgeçmişini yazıp "yazarın çıraklık eseri diyebileceğimiz bu eserde bir aşkın hikayesi anlatılmıştır ve okuyucusuna sonsuzluğa yolculuk vaadedilmektedir."yazıyordu. Tabi kitabın içide çk güzeldi, bnm hatırlayamadığım bir sürü hatıralar, ayrıntılar... Bide bulmaca vardı içinde. Bizimle ilgili kısa sorulardan oluşan bi çengel bulmaca. Bulmaca sonunda numaralandırılmış kilit harflerden çıkan şifre tabiiki "benimle evlenir misin" di. Bunların yanında bir CD ve bir de kutu vardı. Kutudan gelin arabamız çıktı:) oyuncak bi araba süslenmiş isimlerimizin baş harfleri ve mutluyuz evleniyoruz yazılmış, CDde de resimlerimizle hazırlanmış slayt vardı. Slaytın sonunda yine duyguları ve teklifi vardı hem şarkılarla hem yazdıklarıyla.:asigim:
Bende cwp olarak bi slayt hazırladım ona. Montajla gelinlik-damatlıklı fotolarımız sonra bnm kucağımda bebekli fotolarımdan fln oluşan:) fondada ebru gündeşin "evet"i çalıyordu. yada zafer pekerin "evlenirim ben onunla" şarkısı. Bebek kucağımda olarak montajlı fotoyada Yalının "bi ev bi yuwa 2de çocuğa yok bn sensiz karışamam" şarkısı.. bence güzeldi kendm bile duygulandım bittiğinde izlerkenopuyorumnanaktan

ahhh ne kdar romantik yaa ben böyle bi teklife teklif derim işte nedense bana önüne diz çöküp teklif edenler basit kalıo çünkü herkes aynı şeyi yapıo yaa diz çökmenin yanında başka şeylerde yapmalı bence:a015:

Bi kitap hazırlamış sevgilim. Nasıl tanıştığımızdan başlayıp geçen 2buçuk yılı anlatmış, sanki başkasının gözünden anlatır gibi. Hikaye gibi, roman gibi... Birde bunu matbaada bastırıp arka kapağınada fotoğrafını koyup, adını soyadını kısaca özgeçmişini yazıp "yazarın çıraklık eseri diyebileceğimiz bu eserde bir aşkın hikayesi anlatılmıştır ve okuyucusuna sonsuzluğa yolculuk vaadedilmektedir."yazıyordu. Tabi kitabın içide çk güzeldi, bnm hatırlayamadığım bir sürü hatıralar, ayrıntılar... Bide bulmaca vardı içinde. Bizimle ilgili kısa sorulardan oluşan bi çengel bulmaca. Bulmaca sonunda numaralandırılmış kilit harflerden çıkan şifre tabiiki "benimle evlenir misin" di. Bunların yanında bir CD ve bir de kutu vardı. Kutudan gelin arabamız çıktı:) oyuncak bi araba süslenmiş isimlerimizin baş harfleri ve mutluyuz evleniyoruz yazılmış, CDde de resimlerimizle hazırlanmış slayt vardı. Slaytın sonunda yine duyguları ve teklifi vardı hem şarkılarla hem yazdıklarıyla.:asigim:

ayy çok duygulandım :gitme: ne kadar güzel,hiç unutamayacağınız bi evlilik teklifi ve cevabı olmuş.ikiniz de çok düşünceli davranmışsınız. boshayallersmile mutluluğunuz hep böyle daim olsun :nazar: darısı başıma inş :asigim:

:asigim::asigim::asigim::asigim:::gitme:

ayy çok duygulandım :gitme: ne kadar güzel,hiç unutamayacağınız bi evlilik teklifi ve cevabı olmuş.ikiniz de çok düşünceli davranmışsınız. boshayallersmile mutluluğunuz hep böyle daim olsun :nazar: darısı başıma inş :asigim:

sedef valla bu aralr senle kardeşmiydik acaba die düşünmüo değilim ama ha:1:duygulandığımız şeyler bile aynı yani ne zırıldağız biz dimikaydirigubbakcemile3

sedef valla bu aralr senle kardeşmiydik acaba die düşünmüo değilim ama ha:1:duygulandığımız şeyler bile aynı yani ne zırıldağız biz dimikaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 özel günümde de değilim ama her şeye ağlıyorum bu aralar kaydirigubbakcemile3 kız fazla duygusalız napalım, içimizde kalıcağına dök gözyaşlarını,akıt içindekileri :gitme: kardeşim benimmm :1hug:

kaydirigubbakcemile3 özel günümde de değilim ama her şeye ağlıyorum bu aralar kaydirigubbakcemile3 kız fazla duygusalız napalım, içimizde kalıcağına dök gözyaşlarını,akıt içindekileri :gitme: kardeşim benimmm :1hug:

ay canım ya ağlaya ağlaya göz pınarlarım kurudu ya yeter artık hasret çek ağla,kavga et ağla, ters bişi gitsin ağla,sonra mutluluktan ağla bakim ağla ne çok ağlıyoruz ama ya ben özel günlerimde bi extra ağlıyorum da her gün mü özel gün be şekerim ben eskiden kolay ağlayamazdım bu gıcık sevgili beni ağlak yaptı:oklava:daha çok ben özel günlerimde sinir küpü oluyorum yaklaşanı yakarım hesabıkaydirigubbakcemile3

ayrılmak üzereyedik ailevi nedenlerden yıpranmıştık iice... dedik ki bizim bi günümüz olsun güzel bi anımız.. bnm mezuniyet baloma geldi... 23 mayıs 2009.... bnmki biraz içkiyi kaçırmış tabi akşam eğlencede birazda bnm arkadaşların gazıyla attı kendini sahneye mekan da var 600 kişi... bnde en yakın arkadaşımla dans ediyorum... seda diince bi irkildim... videoyu her izlediğimde hala dudaklarımı okuyup katılıyorum gülmekten.. "napıo lan bu orda" gbi bişey demişim...önce şarkı sölemeye başladı (seside güseldir hani) bu yazdı tabi bi sürü bişey kafasıda güsel... evlen benmle... benmle evlen die bağırıyo.. gittim yanına aşağı in dicem tuttu elimi başladık dans etmeye... meğer bu organizasyonda 25 kişi çalışmışta haberim yok.. baloyu bide biz tertipledik sözde. :D:D:D 13 haziran'09 da istediler 20 haziranda sözlendim 25 temmuzda nişanlandım Allahın izniyle 11 temmzda da düğünüm var :)))

biz çıkmaya ilk başladığımız günden beri evlilik diyip duruyorduk
nişanlandık düğünüme 4 ay kala dedimki bana hala evlenme teklifi etmedin güldü geçiştirdi şuan düğünüme 14 hafta var iş yerime bi paket geldi
işte benle evlenirsen seni her akşam kucağıma alıp yatağına yatırırım
hasta olunca çorba tutarım ağzına seni ümreye götürürüm.. sayfalarca böyle şeyler yazıdığının yanarına da anlattıklarına uygun resim yapmış.çok latif ve çok güzeldi
hemde çok farklıydı okadar doğal okadar içtendiki

bende 3 4 sayfa birşeyler yazdım ona sonra fotoshopla boğaz köprüsüne çıkmış resmimi koydum benimle evlenmekten vazgeçersen kendimi burdan atarımsempatiksalakcinni dedim
şuan şehir dışında geldiği gün o dosyaları kayınvalideme vericem uyurken yatağının baş ucuna koysun

önce gırgırına baya bi hayır hayır dedim
o da her seferinde teklif etti güzel şekillerde
en sonunda doğum gününde eğlencedeydik evet evet diye haykırdım (kulağına) kaydirigubbakcemile3

Benim söylecek sözlerim coktaaaaaannnn hazir da henüz teklif edemedi bey efendi... kaydirigubbakcemile3

Sen ki gönlüme yar,
Sen ki hayatima huzur,
Sen gülümsemelerimin en büyük nedeni!
Ahirim... Ezelim... Ebedigim...
Iki Cihanda da "EVET" dedigimsin! :asigim:

Benim söylecek sözlerim coktaaaaaannnn hazir da henüz teklif edemedi bey efendi... kaydirigubbakcemile3

Sen ki gönlüme yar,
Sen ki hayatima huzur,
Sen gülümsemelerimin en büyük nedeni!
Ahirim... Ezelim... Ebedigim...
Iki Cihanda da "EVET" dedigimsin! :asigim:

wuuuu harikaaaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kızlar ne kadar şanslısınız ya çok duygulandım okudukça. benimki ile söz hazırlıklarına başladık benden kesin tarih bekliyordu. ama şimdi bunları okuduktan sonra vazgeçtim. öle kolaya kız almak yokk :olmaz:

aşkım bana evlılık teklıfı ettğinde aynen şu cevabı verdım '' hadi leennn '' :)))))
meger ciddiymişşş ne bileeemmm şuan 10 aylık evlıyımm :D Allah bozmasın :nazar:

Ben evlilik teklifi almadım :D Öyle romantik bi sevgili bulamadım :D Ama seviyor ve seviliyorum, sözlendik, ay sonu nişanlanıyoruz :)

Back