• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Evlilik teklifine nasıl cevaplar verdiniz??

Neee? Erken değil mi? sonra sor bu soruyu dedim :kedi: delikafadulden

Hayatimmm benim tanidigim biri bunu gecen gun bana soylemisti "sabır insanı maksadına ulaştıran bir klavuzdur" Sabir anam sabir.. Seninkisi askerden bi gelsin, teklif yolda onunla gelir merak etme aklinialirimsmile

amin canım hayırlısıyla bi gelsinde baktım icraat yok ben teklif ederim sempatiksalakcinni

en iyisi tatlim.. oda olmadi ay sonuna kadar teklif ettin ettin etmedin yuzumu bidaha goremezsin de kaydirigubbakcemile5 heheheheh

hangi ay şekerim çıkmaz ay mı?? benimkini beklersem öyle olcak çünkü 5yıldır aysonunu bekleseydim ohoo

Geri kalan hayatımdaki anlamın ,
her sabah uyandığımda avucumun içindeki o ellerin sahibinin sen olmanı istiyorum
iyi günlerinde yanağındaki gamzen,kötü gününde gözündeki akan gözyaşın olmak istiyorum.
Benimle evlenirmisin ...

Bu tarz birşey söylemişti :asigim:
ama tam hatırlamıyorum ben de ;

Seninle tüm hayatımı paylaşmaya hazırım demiştim :asigim:

biz görüşüyoduk ama benm aklımda evlilik falan yoktu , o da sürekli evlenelim diyordu a.s.
en son beni yine evlilik mesajlarıyla bunalttı bu , o gece de alkol almış birazcık. bende tamam düşünücem biraz zaman ver bana konuşalım dedim.o da alkolun de verdiği gazla ailesine demiş yarın istemeye gidelim diye ertesi gün babası babamı aramış hayırlı bi iş için gelicez diye:oklava: ailelerimiz tanıyolar birbirlerini. yani bırakın evlilik teklifini benim isteme olacağindan o gün öğlen 3 te haberim oldu :mymeka:
öyle sabırsız sevgili olunca insanın basında böyle oluyo Şeniz

Bizz ablamın evindeydikk..Başbaşa.. saat 7. 7 bucuk gibiydii hava kararmıştı biraz oda karanlıktı ..balkonun camından haif ışık sızıodu içeri.. aşkım bana sıcak çikolata yapmıştı tabş kendinedee.. onda bide sigara vardı.. bizm şarkımız çalıoduu Yani sezen aksu-HOŞGELDıN .. ben ona aşkım bu bizm dügün de dans şarkımız olsunmu diip sıcak çikolatamdan bi yudum almıştım.. o odanında çok farklı bi atmosferi vardıı biz oraya girince gözgöze gelmeyelm bi aglardık susturana aşkolsun..işte bana laflar ediyoduu aşkım beni hiç bırakmaaa bende ona aslaa aşkımm nasıl bırakırım.. işte seni seviyorumlar havada uçuşuyoo..
sonra bana bişe söylicem dedii..[ söyle aşkım dedim..
yok ya neyse dedii.. söyle yaa fln dedim sustukk ikimizdeee elimde sıcak çikolatamm.. benimle evlenirmisn dediii.. tabi ben Şok ! o sırada agzıma sıcak çikolata almıştm 1 yudum önce onu bi yuttum sonraa gözlerim dolduuuuu.. evetttttttttttttttt diye bagrdım ve aşkıma bi buse konduruppp sımsıkııı sarılmıştımmmmm.. harikaaa bişeydi buu.. hiç beklemiodumm... ahh ahh

Bi kitap hazırlamış sevgilim. Nasıl tanıştığımızdan başlayıp geçen 2buçuk yılı anlatmış, sanki başkasının gözünden anlatır gibi. Hikaye gibi, roman gibi... Birde bunu matbaada bastırıp arka kapağınada fotoğrafını koyup, adını soyadını kısaca özgeçmişini yazıp "yazarın çıraklık eseri diyebileceğimiz bu eserde bir aşkın hikayesi anlatılmıştır ve okuyucusuna sonsuzluğa yolculuk vaadedilmektedir."yazıyordu. Tabi kitabın içide çk güzeldi, bnm hatırlayamadığım bir sürü hatıralar, ayrıntılar... Bide bulmaca vardı içinde. Bizimle ilgili kısa sorulardan oluşan bi çengel bulmaca. Bulmaca sonunda numaralandırılmış kilit harflerden çıkan şifre tabiiki "benimle evlenir misin" di. Bunların yanında bir CD ve bir de kutu vardı. Kutudan gelin arabamız çıktı:) oyuncak bi araba süslenmiş isimlerimizin baş harfleri ve mutluyuz evleniyoruz yazılmış, CDde de resimlerimizle hazırlanmış slayt vardı. Slaytın sonunda yine duyguları ve teklifi vardı hem şarkılarla hem yazdıklarıyla.:asigim:
Bende cwp olarak bi slayt hazırladım ona. Montajla gelinlik-damatlıklı fotolarımız sonra bnm kucağımda bebekli fotolarımdan fln oluşan:) fondada ebru gündeşin "evet"i çalıyordu. yada zafer pekerin "evlenirim ben onunla" şarkısı. Bebek kucağımda olarak montajlı fotoyada Yalının "bi ev bi yuwa 2de çocuğa yok bn sensiz karışamam" şarkısı.. bence güzeldi kendm bile duygulandım bittiğinde izlerkenopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bende 2 yıldır bekle bekle bekle...hala bekliyorum..etmedı essek..zaten etseydı ilk cewabım "ne zaman" olurdu heralde..eee artık sözlendık etmez heralde..essseek yaaa..o kadar da istedigimi belli etmiştim halbukı..bu sefer edecek bu sefer kesın etcek eee artık bu son sans etmeli die diee sözlendım...belki dugunden sora eder dımı??

Bana sözden sonra nişandan bir gün önce etti. "Bir sürü insandan evlenme tekifi aldım ben şimdiye kadar, eğer evlenmeyi düşündüğüm adam evlenme teklif etmezse evlenmem " demiştim daha önceden. Zaten teklifte sayılmaz, yüzüğü taktı, "benimle evlenirsin di mi " dedi. Ben de "bilmem ki" dedim..

Bir arkadaşım da evlilik yıldönümünde evlenme teklifi aldı..

Son düzenleme:
Umarım bi gün bende nasıl evlenme teklifi aldığımı burada sizlerle paylaşırım..:Saruboceq:
Ama öncelikle hayatıma birisinin girmesi gerekiyor.... a.s

Bi kitap hazırlamış sevgilim. Nasıl tanıştığımızdan başlayıp geçen 2buçuk yılı anlatmış, sanki başkasının gözünden anlatır gibi. Hikaye gibi, roman gibi... Birde bunu matbaada bastırıp arka kapağınada fotoğrafını koyup, adını soyadını kısaca özgeçmişini yazıp "yazarın çıraklık eseri diyebileceğimiz bu eserde bir aşkın hikayesi anlatılmıştır ve okuyucusuna sonsuzluğa yolculuk vaadedilmektedir."yazıyordu. Tabi kitabın içide çk güzeldi, bnm hatırlayamadığım bir sürü hatıralar, ayrıntılar... Bide bulmaca vardı içinde. Bizimle ilgili kısa sorulardan oluşan bi çengel bulmaca. Bulmaca sonunda numaralandırılmış kilit harflerden çıkan şifre tabiiki "benimle evlenir misin" di. Bunların yanında bir CD ve bir de kutu vardı. Kutudan gelin arabamız çıktı:) oyuncak bi araba süslenmiş isimlerimizin baş harfleri ve mutluyuz evleniyoruz yazılmış, CDde de resimlerimizle hazırlanmış slayt vardı. Slaytın sonunda yine duyguları ve teklifi vardı hem şarkılarla hem yazdıklarıyla.:asigim:
Bende cwp olarak bi slayt hazırladım ona. Montajla gelinlik-damatlıklı fotolarımız sonra bnm kucağımda bebekli fotolarımdan fln oluşan:) fondada ebru gündeşin "evet"i çalıyordu. yada zafer pekerin "evlenirim ben onunla" şarkısı. Bebek kucağımda olarak montajlı fotoyada Yalının "bi ev bi yuwa 2de çocuğa yok bn sensiz karışamam" şarkısı.. bence güzeldi kendm bile duygulandım bittiğinde izlerkenopuyorumnanaktan

canim sende sevglinde cok romantik ve duygusalmissiniz...ben bile okurken duygulandim...mutlulugunuz daim olsun tatlim...olumunekankayizsmile

canim sende sevglinde cok romantik ve duygusalmissiniz...ben bile okurken duygulandim...mutlulugunuz daim olsun tatlim...olumunekankayizsmile

sağol cnm bizi normalde gören çok odun bir çift diye düşünebilr:) birbrmze karşı gayet rahat, kanka gbi=) öyle hiç romantik olmayan tawırlar içindeyiz hep=) ama asıl hissettiklerimizi belli etme zamanı gelince böle oluyoruz sanırım:)

evlilik yıldönümünde evlenme teklifi eden adamı da kutlamalı. En azından unutmamış :roflol:

Bende sabırsızlıkla bekliyorum artık nerdeyse 3 yıl oldu:(gerçi bi kaç kere mesajla benimle evlenirmisin filan dedi ama ben saymam dedim onları:))

Back