Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konuya çok vakıf olmayarak, hani para karşılığı ilişkiler yaşanıyor ya, bu da ona benzer bir tabir gibi.
Ben seni gezdirir ederim sende beni eğle olmuş, ondan forum kuralları çerçevesinde yorum yapamıyorum : )
Konuya çok vakıf olmayarak, hani para karşılığı ilişkiler yaşanıyor ya, bu da ona benzer bir tabir gibi.
Ben seni gezdirir ederim sende beni eğle olmuş, ondan forum kuralları çerçevesinde yorum yapamıyorum : )
Onu şunun için dedi bana biriyle bir şeyler yaşayıp yaşamadığımı sordu ne kadar yaşadın yaşadıysanda gibi ben de dedim ki bunlar ileride konuşulacak şeyler aktivitelerden konuşalım oda diğer aktiviteler zaten yapılır dedi