• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

Diğer aktiviteler dediği yürüyüş falan bunlar zaten yapılır önemli olan diğerleri demek istedi 😂
Konuya çok vakıf olmayarak, hani para karşılığı ilişkiler yaşanıyor ya, bu da ona benzer bir tabir gibi.
Ben seni gezdirir ederim sende beni eğle olmuş, ondan forum kuralları çerçevesinde yorum yapamıyorum : )

Konuya çok vakıf olmayarak, hani para karşılığı ilişkiler yaşanıyor ya, bu da ona benzer bir tabir gibi.
Ben seni gezdirir ederim sende beni eğle olmuş, ondan forum kuralları çerçevesinde yorum yapamıyorum : )
Onu şunun için dedi bana biriyle bir şeyler yaşayıp yaşamadığımı sordu ne kadar yaşadın yaşadıysanda gibi ben de dedim ki bunlar ileride konuşulacak şeyler aktivitelerden konuşalım oda diğer aktiviteler zaten yapılır dedi 😂

Adam zaten yürüyen auara ben de bu konuda biraz şey yolunda ilgisini çekti bence 😂

İleride konuşuruz dediğimde ne zaman falan dedi yani bana göre erkendi o konuları konuşmak

Back