Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AHH CANIM BENİM BUNLARIN ALAYI EŞEK BEN 6 YILDIR BEKLİYORUM AMA NERDEEE ETMİYOR AMA SEN ŞANSLISIN EN AZINDAN YÜZÜĞÜ PARMAĞINA TAKMIŞSIN BİZDE ODA YOKK:çok üzgünüm:
vereliniortakvereliniortakcidden mi canım benimmm ne olacak bizim bu durumumuz yaaÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookharşeyiyle kader arkadaşlığımız hissediyorum. tamamen olayımız ve yılımız aynı. vereliniortak
bende klasik bi cevap olan "evet" i demek istemiyorum canım.. opuyorumnanaktan her ikimiz için de özel ve güzel bi anı olarak kalması için , güzel bir söz ya da romantik bi dörtlükle cevap vermek istiyorum.. :asigim: şimdiden başladım düşünmeye..ne olur ne olmaz,gerçi daha 2 ay var ama pat diye ediverir zemuszemus
vereliniortakvereliniortakcidden mi canım benimmm ne olacak bizim bu durumumuz yaaÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
ben 16 kasım doğum günümde evlikil teklifi bekliyordum dün bi konuşma oldu kasım ayındayız dedim adam bana ne dedi dersin aa kasımmı senin doğum günün var dimi dedii bende hiç bozuntuya vermedim duymazlıktan geldimmklava:
klava:
klava:
klava:
klava:
klava:
16 KASkaydirigubbakcemile2IM DOĞUM GÜNÜM BİR TEKLİF BEKLİYORUM BAKALIM
unutmamışsın canım evet teklif etti önce biraz can sıkıcı konuşmalarımız oldu ben teklifi unuttum gitti sonra pat diye evlenme teklif etti evet dedim ikimizde ağladık yaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:teklif ettimi dün canım opuyorumnanaktan
unutmamışsın canım evet teklif etti önce biraz can sıkıcı konuşmalarımız oldu ben teklifi unuttum gitti sonra pat diye evlenme teklif etti evet dedim ikimizde ağladık yaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
çok sağol canım allahım seninde gönlüne göre versin büyük ihtimalle dediğin gibi beklediğimi biliyordu çünkü her doğum gününmde beklediğimide bilir :asigim::asigim:sende anladığım kadarıyla sıkıntılıydın sıkıntılarının geçtiğine sevindim canımm dertler tasalar kaybolur inşallahhh hayatında canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanım ben bu topiği ilk defa okuyorum 16 kasımda evlilik teklifi bekliyorum diye okuyunca dünün 16 kasım olduğu geldi aklıma, merak ettimuzun süre evlilikle ilgili topiclere girip okuyamıyordum evlilikle ilgili hiçbirşeye bakamıyordum canım çok acıyordu ama artık çok şükür okuyabiliyorum. doğumgünün kutlu olsun bu arada nice yaşlar ve mutluluklar dilerim can sıkıcı konuşmaları da belkide bilerek yaptı sonrasında gelecek olan teklifle şaşırtmak ve sevindirmek için,hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin kaydirigubbakcemile5
16 KASkaydirigubbakcemile2IM DOĞUM GÜNÜM BİR TEKLİF BEKLİYORUM BAKALIM
canım benim sevgilim şuan askerde mayısta geliyo benim doğumgünümde temmuzda bende doğumgünümde bekliyorum bişeyler şimdi senin yazdıklarını okuyunca gülümsedim bi an inşallah bende alırım doğumgünümde bi teklif yeter artık 5yıldır bekliyorum hala gelmedi:sm_confused: