• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Evlilik teklifine nasıl cevaplar verdiniz??

benim nişanlım evlenme teklifi etmedi herşey ani ve hızlı gelişti

AHH CANIM BENİM BUNLARIN ALAYI EŞEK BEN 6 YILDIR BEKLİYORUM AMA NERDEEE ETMİYOR AMA SEN ŞANSLISIN EN AZINDAN YÜZÜĞÜ PARMAĞINA TAKMIŞSIN BİZDE ODA YOKK:çok üzgünüm:

harşeyiyle kader arkadaşlığımız hissediyorum. tamamen olayımız ve yılımız aynı. vereliniortak

harşeyiyle kader arkadaşlığımız hissediyorum. tamamen olayımız ve yılımız aynı. vereliniortak
vereliniortakvereliniortakcidden mi canım benimmm ne olacak bizim bu durumumuz yaaÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
ben 16 kasım doğum günümde evlikil teklifi bekliyordum dün bi konuşma oldu kasım ayındayız dedim adam bana ne dedi dersin aa kasımmı senin doğum günün var dimi dedii bende hiç bozuntuya vermedim duymazlıktan geldimm:oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:

bende klasik bi cevap olan "evet" i demek istemiyorum canım.. opuyorumnanaktan her ikimiz için de özel ve güzel bi anı olarak kalması için , güzel bir söz ya da romantik bi dörtlükle cevap vermek istiyorum.. :asigim: şimdiden başladım düşünmeye..ne olur ne olmaz,gerçi daha 2 ay var ama pat diye ediverir zemuszemus

bence önceden hazırladığınız bir cümle ya da kelimeyi söylemeyin eşinize...doğal olsun cevabınız. en güzeli öyle. evlenme teklifinin de en güzeli çok şatafatlı değil içten gelerek yapılmasıdır zaten...gözler anlatsın her şeyi o an... a.s.

ben çok heyecanlanmıştım 1 saat kadar cevap veremedim sonra dedimki "soyadını gururla taşıyacağım." sadece onu diyebildim :))

vereliniortakvereliniortakcidden mi canım benimmm ne olacak bizim bu durumumuz yaaÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
ben 16 kasım doğum günümde evlikil teklifi bekliyordum dün bi konuşma oldu kasım ayındayız dedim adam bana ne dedi dersin aa kasımmı senin doğum günün var dimi dedii bende hiç bozuntuya vermedim duymazlıktan geldimm:oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:

sorma canım. bu saatten sonra ayrılsam bir dert, ayrılmasam daha büyük bir dert. etrafımdakiler bana baskı yapıyor. ne olacak halimiz bilmem. benimki sorumlouluktan korkuyormuş. ne yapayım ben bununla. bir 6 yıl daha mı bekleyeyim, yoksa 6 yılımı birden unutup ayrılayım mı.

of ki ne of...

teklif ettimi dün canım opuyorumnanaktan
unutmamışsın canım evet teklif etti önce biraz can sıkıcı konuşmalarımız oldu ben teklifi unuttum gitti sonra pat diye evlenme teklif etti evet dedim ikimizde ağladık yaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

unutmamışsın canım evet teklif etti önce biraz can sıkıcı konuşmalarımız oldu ben teklifi unuttum gitti sonra pat diye evlenme teklif etti evet dedim ikimizde ağladık yaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

canım ben bu topiği ilk defa okuyorum 16 kasımda evlilik teklifi bekliyorum diye okuyunca dünün 16 kasım olduğu geldi aklıma, merak ettim :utangac: uzun süre evlilikle ilgili topiclere girip okuyamıyordum evlilikle ilgili hiçbirşeye bakamıyordum canım çok acıyordu ama artık çok şükür okuyabiliyorum. doğumgünün kutlu olsun bu arada nice yaşlar ve mutluluklar dilerim can sıkıcı konuşmaları da belkide bilerek yaptı sonrasında gelecek olan teklifle şaşırtmak ve sevindirmek için,hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin kaydirigubbakcemile5

canım ben bu topiği ilk defa okuyorum 16 kasımda evlilik teklifi bekliyorum diye okuyunca dünün 16 kasım olduğu geldi aklıma, merak ettim :utangac: uzun süre evlilikle ilgili topiclere girip okuyamıyordum evlilikle ilgili hiçbirşeye bakamıyordum canım çok acıyordu ama artık çok şükür okuyabiliyorum. doğumgünün kutlu olsun bu arada nice yaşlar ve mutluluklar dilerim can sıkıcı konuşmaları da belkide bilerek yaptı sonrasında gelecek olan teklifle şaşırtmak ve sevindirmek için,hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin kaydirigubbakcemile5
çok sağol canım allahım seninde gönlüne göre versin büyük ihtimalle dediğin gibi beklediğimi biliyordu çünkü her doğum gününmde beklediğimide bilir :asigim::asigim:sende anladığım kadarıyla sıkıntılıydın sıkıntılarının geçtiğine sevindim canımm dertler tasalar kaybolur inşallahhh hayatında canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

durup dururken benımle evlenır mısın dıye soruyor ama bunları saymam dedım.. güzel bı şekılde teklıf etmezsen de evlenmem dedım.. yalnız haftada 1-2 kere sorunca soru etkısını kaybettı bende :P

bır tanıdık düüğün hazırlıkları ıçındeyken barı kıza bı teklıf edeyım demış.. yemek vs. her şey güzelce hazırlanmış. benımle evlenır mısın dıyınce kız evet falan dememış ZATEN EVLENMIYCEK MIYDIK demış. çocuk dumur olmuş tabı :P

Arabadan indi. Arka kapıyı açtı.Bende indim arabadan o sırada. Çiçek verdi doğum günün kutlu olsun aşkım dedi.Daha sonra yüzüğü çıkardı ve diz çöktü benimle evlenirmisin dedi.Şaşırdım eğildim öptüm ve yüzüğü takmasını söyledim:asigim:

bana direkt evlenme teklif ettiği için çok büyük bi şaşkınlık yaşamıştım.. yani sevgili falan değildik, geldi ve evlenme teklif etti doğrudan kaydirigubbakcemile3

ne evet diyebildim nede hayır, baktım kaldım sadece.. evet demiyceksen hiç cvp verme sus sadece dedi, bende cvp vermedim sustumkaydirigubbakcemile3 sonra 1ay boyunca hergün yurttan aldı "bugün son" diye diye saatlerce konuştu anlattı 1.5yıldır tüm hissettiklerini..

sonra bi sabah uyandım aklımda o, ve ben "evet" demek için can atıyorum:kedi: dedim de.. şimdi nişanlıyız, yazada evlenioruz inş :Saruboceq:

sana sadece şunu sölim, emin ol çok klasik bi "evet" cvbı okadar anlamlı oluoki sen o anı yaşadığındaa.s

O günü hic bir zaman unutamam...hatta arkadaslarla konusuruz ve ben anlatirken gözlerim dolar, hatta yaslar akar hala o heycani yasayabiliyorum....
Insan nasil cevap verecegini bilmiyor...biz restorandaydik ve cevap vermeliydim...ama bir türlü o EVET agizimdan cikmiyordu...söylemek istiyordum ama o heycan Allah'im cok güzeldi yaaaaaa....en sonunda EVET dedim ama nasil bilmyiorum o heycan, o sevinc....tirtirtriyordum ayyyy su an bile yaslar dökülüyor....harikaydi tek kelimeyle....

bizde aşkımla yemeye çıkacaktık restoranta gittik kimse yok restorantı kapattırmış birden ışıklar söndü eyvahh elektrikler kesildi sandım daha sonra bütün arkadaşları toplamış ışıklar açıldı yaş pasta falan hayırdır bişeymi kutluyoruz dedim oda sonsuza dek benim olurmusun dedi ben öle kaldım 5 dk ayakta durduk sadece baka kaldım şok oldum aşkımda korktu halimden :) zavallım ne yapacagını bilemedi kendime geldikten sonra bende sonsuza dek seninim dedim çok romantikti o anı hiç unutamam hala ilk günkü gibi aklımda ahh ahh :) evleneli 5 ay oldu hala anar gözlerimiz dolar :)

tekliften önce elimi tuttu (oda çok heyecanlıyı demekki ki elimi koparcak sandım biran) çok güzel şeyler söyledi söyledi ve benimle bir ömür beraber olurmusun eşim olurmusun dedi yanında çok rahat olan benim o an sesi falan çıkmadı kısık bir sesle tabiki dedim sonra benimle ewlenirmisin dedi eweeeet dedim yüzüğümü parmağıma taktı elimi öptü sarıldık.... klasik oldu ama çok anlamlıydı özelliklede ilk buluştuğumuz yerde etmesi apayrıydı

16 KASkaydirigubbakcemile2IM DOĞUM GÜNÜM BİR TEKLİF BEKLİYORUM BAKALIM

canım benim sevgilim şuan askerde mayısta geliyo benim doğumgünümde temmuzda bende doğumgünümde bekliyorum bişeyler şimdi senin yazdıklarını okuyunca gülümsedim bi an inşallah bende alırım doğumgünümde bi teklif yeter artık 5yıldır bekliyorum hala gelmedi:sm_confused:

canım benim sevgilim şuan askerde mayısta geliyo benim doğumgünümde temmuzda bende doğumgünümde bekliyorum bişeyler şimdi senin yazdıklarını okuyunca gülümsedim bi an inşallah bende alırım doğumgünümde bi teklif yeter artık 5yıldır bekliyorum hala gelmedi:sm_confused:

Hayatimmm benim tanidigim biri bunu gecen gun bana soylemisti "sabır insanı maksadına ulaştıran bir klavuzdur" Sabir anam sabir.. Seninkisi askerden bi gelsin, teklif yolda onunla gelir merak etme aklinialirimsmile

Back