• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Evlilik teklifine nasıl cevaplar verdiniz??

Darısı tüm bekarların başına tabiki benimde :) yorumalrı heyecanlı,ama üzgün okudum Kızlarr :(
Yaklaşık 2 sene olucak ama tam emin olamadığım için ve fikir uyuşmazlığı yaşadığım için ayrılık kararı verdim 3 aydır ses seda yok.Korktum ve beraber yürüyeceğimiz yerde onu yarı yolda bıraktım eğer devam etmiş olsaydık bu ay veya aralıkta nişanımızın olucaktı :( Çok pişmanım çok odunluk yaptım ilk sevdiğimdi nasıl davranıcağımı bilemedim gpruşmelerimiz 30 dak.en fazla akşamları 1 saat oluyordu çünkü yoğun şekilde çalışıyoruz Olmadııı :(
Beni arayamaz cebimi değiştirdim ama ev telimi iş yerimi biliyor ama kapıyı açık bırakmasını bilemedim :(
DİYORUM ki ben nasıl evlenme taklifi etsem ben bitirdim benim adım atmam doğru olur diye düşünüyorum :) bir yandan çok gururluyum olmaz yapma diyorum ama böyle acı çekmektense niye MUTLU SON olmasın ki ;)

Ben ablamlarla yaşadım evlenmeden önceki son 8 yılımı..
Bi sabah bi dokunuşla uyandım..biri elimi tutuyodu sanki...
Gözümü açtım ve karşımda o zamanlar sevgilim olan eşim vardı..
Elinde bi buket,yüzümün tam yanında alyans kutusu..
Bi kaç saniye bakıştık öyle tabi ben mal gibiyim:68: sonra gülümsedim anlayınca..
"Kalbimin sahibi,ruhum,dünyam benimle evlenir misin" dedi..:71:

"Son nefesimi vereceğim o güne kadar her sabah senin yanında uyanmak istiyorum bitanem..seninle evlenirim" dedim...:69:

Evlendik..4 yıl oldu..
Aldığım en doğru kararmış...
Aksini düşündürücek en ufak bi şüphem dahi yok şimdilik..Allah bozmasın..:nazar:

bayıldım wala çok güzel bi süpriz olmuş bence :) mutluluklar dilerim :)

biz 4 seneyi çok sancılı geçirdik ama şimdi her şey yolunda gibi, ben de mayısta ilk tanıştığımız yerde ya da temmuzda doğum günümde bekliyorum artık bir tane :16: :)) umarım bir an önce buraya yazarım alınca ne cevap verdiğimi :)

şimdi başlığı görünce düşündüm ne dedim die acaba :53: çok heyecanlıydım o da çok heyecanlıydı hiç beklemiyordum açıkcası :52:
o gün doğumgünümde boğazda yer ayırmıstı butun ekıp bılıyordu. herkes etrafımızda fır donuodu butun ısıltı gozumu almıstı zaten. normalde çok sade insanlarız. pastamı falan kestım tam cebinden yüzüğümü çıkardı ve klasik ama çok anlamlı sözlerle benimle evlenir misin gibi cümleler dedi. gibi diyorum çünkü heyecandan ne söylediğini bile hatırlamıyorum. ben cevap vermedim bikaç saniye, sonra adımı tekrarlayınca kendime gelmiştim :52::52: evet evet diyebildim sadece :52: sonra yüzüğü takınca nasılda tam parmağıma göre almışsın aferin demiştim :52::52: meğer kardeşimi ayartıp parmağıma en uyan yüzüğü evden aşırtıp ona göre ölçü aldırmış. :69: çok düşüncelidir bitanem :nazar: çok seviyorum onu. geçen temmuz aynda evlilik teklifimi aldım. önümüzdeki ay mayısta sözümüz var biraz uzun oldu. askere gitti çünkü. kısmet artık.. :nazar:

Bende heycandan önce gülüp sora ağlamıştım eveet evet diyebilmiştim sadece sorada sarılıp öpmüştüm tabi bunların hepsi halka açık bankta olmuştu :52:

ya kızlar bende yakınlarda teklif alacak gibiyim. ama bir sürü soru işaretim var kararsızım.o da sürekli neyi bekliyoruz evlenelim modunda. ev bakıyor gelinlik bakıyor felan. şimdi teklif ederse hevesi kursağında da kalsın istemiyorum ama benim emin olmam gereken konular var .
teklif ederse evet desem olmaz hayır desem olmaz ne diyeceğim ben ya??
ne evet ne hayır mı? :lll

ya kızlar bende yakınlarda teklif alacak gibiyim. ama bir sürü soru işaretim var kararsızım.o da sürekli neyi bekliyoruz evlenelim modunda. ev bakıyor gelinlik bakıyor felan. şimdi teklif ederse hevesi kursağında da kalsın istemiyorum ama benim emin olmam gereken konular var .
bence emn değilseniz tekliften önce konuşun aklınızdakileri. evet dememek olmaz. hayır demekte ilişkininin bitmesidir bence.

biliyor aslında soru işaretlerim olduğunu o yüzden daha ilişkiye de başlamış değiliz. :l

Zaten evlilik hazırlıklarına çoktan girişmiş çiftlerin hala evlenme teklifi beklemesini anlayamıyorum bir türlü. Bir tanıdığım vardı, evlenmiş gitmiş, hala evlilik teklifi bekliyorum etmedi diyordu:KK53:

Adı üstünde: "Evlenme teklifi"; yani "buncadır amaçsız takılıyoruz ama sana bir teklifim var şu anda, evlensek nasıl olur?"

Eşim evlenme teklif ettiğinde yüzüğü kafasına geçirmediğim kalmıştı. "Biz zaten evlilik için yola çıkmadık mı, yeni mi düşündün evlenmeyi de teklif ediyorsun, gerek yoktu" demiştim:KK45:

ben bildiğiniz "bilmiyorum" dedim garibim yerden yarım saat kalkamadı dizlerinin üstünde öylece kaldı. yüzüğü de kabul etmedim haliyle sonra çok ısrar etti. bu yüzüğü gördün artık tak dedi saatler sonra taktım :D :D :D

Bana sorduğunda hiç beklemediğim bir anda olduğu için kalakaldım tutuldum o an. :) Gözlerim dolmuştu, ağzımdan kelime çıkamıyordu. Hatta "Eeee cevap vermeyecek misin?" diye sorup gülmüştü. "Evet!"i öyle zor söyleyebildim ki :)

Back