- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.693
-
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Öncelikle ailemden dolayı çekiniyorum. Yani sevgilimin ailesi çok düzgün. Benim ailem bayağı bi ipsiz sapsız kalıyo. bunu ileride yüzüme vururlar diye korkuyorum. İkinci olarak şu an İlişkimde her şey güllük gülistanlık evet ama ilişki de 7 aylık zaten hani öyle yıllar yılı süper devam eden bi ilişki değil. Acaba her şey böyle güzel kalır mı kalırsa ne kadar kalır bilmiyorum. Ama sizin dedikleriniz de çok doğru. Muallakta kaldımpeki neden evlenmek istemiyosun?diğer konularını biliyorum.yaşına göre de inan oldukça güçlüsün.kendini küçümseme.yaşadıkların ve yaptıkların ufak şeyler değil.ama her zaman her duruma karşı güçlü duramayabiliriz.ben erkek arkadaşının evlilik teklifini çok doğru buldum.amacı senin okulunu bitirmen çünkü.evlenmeden de maddi destek kabul etmeyeceğini biliyor.yani madem 2 sene sonra da bu adamla evleneceksen şuan bu sıkıntıları çekip neden kendini yıpratasın?erken evlenmek evet iyi olmayabilir.ama her erken evlenen de kötü evlilik yaşıcak,şiddet görecek vs anlamına da gelmiyor.iyi düşünelim iyi olsun.
Amaaaan varıver olsun bitsinTeşekkür ederim iyi dilekleriniz ve yorumunuz için. O eski hoppa halimden tabi ki eser yok şimdişu an aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık durumundayım. Keşke bana hiç böyle bi teklifle gelmeseydi de bi de oturup bunu düşünmeseydim yahu
Evet hukuk okuyorum görüştüğüm birkaç büro beni tam zamanlı olarak istediği için giremedim zaten giren arkadaşlarım da hemen 1 ay sonra bıraktılar çünkü 800 lira her gün 8-5 mesai ve boş vakit olmuyormuş. Şimdi parttime bi işte çalışıyorum aynı zamanda arkadaşlarımdan bi dersin ses kaydını isteyorum ordan çıkardığım notları satıyorum. Zaten vizedeki en yüksek notum da o notunu tuttuğum dersti o da 35Bir yıllık stajım var demişsiniz de acaba hukuk mu okuyorsunuz? Hukuk okuyorsanız şöyle bir öneride bulunacağım: nerde çalıştığınızı bilmiyorum ancak avukat yanında çalışabilir cüzi bir ücret de alabilirsiniz. İş koşullarını konuşurken de boş zamanlarda ofiste ders çalışmak istiyorum diyin. Bu çalışma hem mezun olduktan sonra size tecrübe olarak fayda sağlar hem de öğrencilik yılınızda az da olsa elinize para geçmiş olur.
wow takıp edılmekde guzel.yasak varsa soylede ona gore adım atalım kuzumAy hiçbir yerden eksik olmuyorsunuz.
Muhtemelen hanımefendi sizin kişiliğinize ithafen değilde tıynetinize ithafen söyledi o sözü :)wow takıp edılmekde guzel.yasak varsa soylede ona gore adım atalım kuzum
Kesinlikle başka işte çalışmanızı önermiyorum. İlla ki yarı zamanlı büro bulursunuz elbette onların da ücreti tam zamanlıya göre daha az olur ancak bıkmadan arayın. Gerek staj dönemi gerekse staj bitince öğrenciyken bir büroda çalışmanın faydasını çok göreceksiniz. Hem de çalışırken başta icra olmak üzere diğer derslerde de bilginiz artacak. Ses kaydını yazıya dökme işi ders tekrarı mı oluyor yoksa zaman kaybı mı? Bana da okul zamanı bu teklif gelmişti, sayfa başına düşen ücret güzelse devam edin ben zaman kaybı olacağını düşündüğüm için(derslere okuyarak çalışmak faydalı gelmişti) reddetmiştim.Evet hukuk okuyorum görüştüğüm birkaç büro beni tam zamanlı olarak istediği için giremedim zaten giren arkadaşlarım da hemen 1 ay sonra bıraktılar çünkü 800 lira her gün 8-5 mesai ve boş vakit olmuyormuş. Şimdi parttime bi işte çalışıyorum aynı zamanda arkadaşlarımdan bi dersin ses kaydını isteyorum ordan çıkardığım notları satıyorum. Zaten vizedeki en yüksek notum da o notunu tuttuğum dersti o da 35ki benim bu dönemin başında ortalamam 3,12ydi. Sinirlerim bozuldu
can çıkar huy çıkmaz =DMuhtemelen hanımefendi sizin kişiliğinize ithafen değilde tıynetinize ithafen söyledi o sözü :)
şimdi öncelikle kimse ailesini seçemiyor bu sebeple hiçbir insan hiç kimseyi bu sebepten yargılayamaz,yargılamamalı.büyük terbiyesizlik çünkü.senin ailenin durumunda eşinin ailesi de olabilirdi.her şey insanlar için neticede.Öncelikle ailemden dolayı çekiniyorum. Yani sevgilimin ailesi çok düzgün. Benim ailem bayağı bi ipsiz sapsız kalıyo. bunu ileride yüzüme vururlar diye korkuyorum. İkinci olarak şu an İlişkimde her şey güllük gülistanlık evet ama ilişki de 7 aylık zaten hani öyle yıllar yılı süper devam eden bi ilişki değil. Acaba her şey böyle güzel kalır mı kalırsa ne kadar kalır bilmiyorum. Ama sizin dedikleriniz de çok doğru. Muallakta kaldım
Kendinle çelişiyorsunYani ben bu çocuğu doğursam da maddi anlamda ona bakabilirim gibi hissettim o konuşmadan sonra. Tabi ki en doğrusu önüme bakmak
Eski konularından biliyorumşu an aynı evde yaşadığını nerede yazmış?
Hayır kendimle çelişmiyorum diyorum ki bebeği sevgilime haber verene kadar çok endişeliydim ama sevgilimle konuştuktan sonra bebeği doğursam bile maddi anlamda sıkıntı çekmeyeceğimi sevgilimin bunları karşılayacağını anladım. Ben mi karışık anlattımKendinle çelişiyorsun
Masraflarım var yetişemiyorum diyorsun ama bebeğe maddi anlamda yetenikeceğini düşündün o zaman .
Çocuk bu kadar kolay birşey değil
Saksıda büyümüyor doğal olaak
Evlilikten korkup , evlenmeddn çocuk doğurup ona bakacağını düşünmek bana çok anormal geliyor
Neyse hakkında hayırlısı olsun
20 yaşındasınız ve 30 yaşındaki bir adamla aynı evde kalıyorsunuz yada kalmışsınız. Boş gebelik geçirmişsiniz. Evlenmekte tereddütleriniz var ailenizden dolayı. Ders notlarınız düşük ve buraya topik yazmışsınız nasıl red ederim diye. Bence siz bir çay demleyin oturun .
Çalışmayı bırakamam zaten esas sorun bu. Ailemle görüşmüyorum ayrı evde kalıyorum burslarımla da çalışmadan yaşamam imkansız.Bu adamla evlenirsen bile su aşamada şu şartlar altında evlenme derim
Adamla senin aranda ciddi bir yaş farki var aslında şu an seni rahatsız etmiyorsa sonra edebilir
Ailenle problemlerini düzeltmeden isteme nişanlanma nikahlanma gibi olaylara girisme sevgilinin ailesinin veya kendisinin bir ömür boyu senin başına kalkıp kalkmayacağını bilemezsin
Derslerinin en yoğun olduğu bunaldigin dönemde neden nikah işlemleriyle vs uğraşasin kafanı onlara yorasin
Sevgilinle bir defa aynı evde denemiş yurutememissiniz şimdi aynı olmayacağını nereden biliyorsun
Madem kimseden yardım almadan işlerini halletmek istiyorsun çalışmayı falan birak sadece ders çalış mezun ol
Kafani derslerinden başka şeye yorma
Stajin başlayana kadarda baska yerde çalış para biriktir