Dün neden bilmem, oturdum sizin bütün konularınızı okudum. Sonra şarjım %10'u gördü bende bıraktım uyudum :) sanki sigarayı yakmışsınız karşımda, anlattınız durdunuz bende dinledim bütüüün her şeyi.
Sonuç olarak müdahil olmam gerektiğini düşündüm son konunuza yazayım dedim :)
Evlenin. Ama anlaşmalı evlenin :) yani şu şekilde, nişan takarsınız okul biter ve evlenirsiniz.
Ya da şimdi evlenirsiniz, kurtulursunuzz :) çünkü rahat kafa demek, zihin açıklığı demek. Önce mutlu olmanız gerekiyor. Önce kaygılarınızın azalması gerekiyor. Siz bu koşullarda nasıl okuyorsunuz ben onu merak ediyorum. Tabi eğer evlenmeye karar verirseniz erkek arkadaşınızla bir anlaşma yapmanız gerekiyor, sorumluluklar paylaşılacak. Nasıl şimdi pasaklı ev arkadaşlarınızla yaşamaya çalışıyorsunuz, emin olun daha az yorulup daha kurallı yaşamaya başlamış olacaksınız. Yani emin olun daha kötüsü değildir bu adamla evlenmeniz. Aksine size mutluluk lazım biraz :)
Önceden bazı "hatalar" yapmışsınız. Hatalar diye değerlendiriyorum, (siz her ne kadar bundan memnun olsanız bile) :) ama artık bir adama aşıksınız ve oda size çok değer veriyor. Birbirinize ait hissediyorsunuz. O eski flörtöz haliniz kalmadı (umuyorum) :)
Zaman geçtikçe daha olgunsunuz. Daha çok düşünüyorsunuz. Emin adımlar atmak istiyorsunuz. Yaşınız henüz çok genç, ama kafa yaşınızla siz kesin kaldırırsınız bunları :)