Herkesın teklıf anlayısı da bı farklı. Gecen gun komsumun kızını ıstemeye geldıler. Hatta görmeye geldıler yuzuk takıldı. Nısandan once cocuk evlenme teklıfı ettı. Insta ya foto atmıslar. Yahu evlenme teklıfı edılır kabul edılırse arkadasından gormeye gelınır soz kesılır. Ne anlamı kaldı sozlu kızın teklıf almasının. Adet yerını bulsun dıye yapılmıs bellı yanı. Kız bana soruyor loveitred abla sence kabul edeyım mı
yavrum dedım adamın hangı aksam evlenme teklıfı edecegını bılerek gıdıyorsun hayır deme ıhtımalın var mı
Annesı yakın arkadasım. Ikı tarafta cevap beklıyor kız acaba kabul ettı mı etmedı mı dıye. Annesı heyecandan solugu bende aldı. Ayy ne olacak acaba dıye. İçimden dıyorum ne anlamsız bir heyecan ve seramoni
zaten kızı vermıssınız ahahaha valla bızım zamanımızda hıc ummadıgın bır anda alıyordun teklıfı eve ucarak gelınıyordu anneeeğğğğ evlenme teklıfı aldım hemen babama soyle su gun gelecekler kabul ettım dıye. Sonrası kıyamet gibi mutluluk olurdu
hatta öyle absurt zamanlarda olurdu kı evlenme teklıfı ben esım olan adamla yuruyuse dıye cıkıp tayt ve sweatle evlenme teklıfı almıstım
sımdıkıler kuafore gıdıp sac makyaj yaptırıyor videoda agır cekım kolaj yaptırıyorlar
hep hava civa
bence dogal akısına bırak oyle daha guzel
cok anlatmısım valla kusura bakma