Evlilik teklifi almak

Neden bu kadar özeniliyor anlamış değilim. Yani boşandığım ilk eşim ki kendisi evliliğimizin kısa sürdüğü süre boyunca aldatıp şiddet uygulayan bir pislik. Çok romantik bir evlilik teklif etmişti. Aman Allahım herkes öldü bitti bayıldı. Sonuç adamla mutlu olunamayan bir evlilik. 2. eşim daha çıkmaya başlamadan ben seninle evlenecem diye başladı. Ne bir evlilik teklifi ne bir romantiklik yok olmadı.Ama evliliğimin içinde huzur, mutluluk ve beni düşündüğünü gösteren başkalarına göre romantik olmayan ama bana göre aşırı romantik tavırları mevcut.
Demem o ki bunlar boş şeyler. İyi insanlarla karşılaşın yeter.
Haklısınız ama.bunlar çok ayri konular. Ben de bu sekilde romantiklik seven diğer insanlar da romantik insan çok iyi olmayan kötü demiyoruz. Ben yillardir ondan çok memnunum . Tabi Allah şaşırtmasın kötülerle karşılaştırmasın . Herkesin hakkinda hayırlısı olsun.

Herkesın teklıf anlayısı da bı farklı. Gecen gun komsumun kızını ıstemeye geldıler. Hatta görmeye geldıler yuzuk takıldı. Nısandan once cocuk evlenme teklıfı ettı. Insta ya foto atmıslar. Yahu evlenme teklıfı edılır kabul edılırse arkadasından gormeye gelınır soz kesılır. Ne anlamı kaldı sozlu kızın teklıf almasının. Adet yerını bulsun dıye yapılmıs bellı yanı. Kız bana soruyor loveitred abla sence kabul edeyım mı :KK53: yavrum dedım adamın hangı aksam evlenme teklıfı edecegını bılerek gıdıyorsun hayır deme ıhtımalın var mı:deli:
Annesı yakın arkadasım. Ikı tarafta cevap beklıyor kız acaba kabul ettı mı etmedı mı dıye. Annesı heyecandan solugu bende aldı. Ayy ne olacak acaba dıye. İçimden dıyorum ne anlamsız bir heyecan ve seramoni:halay:zaten kızı vermıssınız ahahaha valla bızım zamanımızda hıc ummadıgın bır anda alıyordun teklıfı eve ucarak gelınıyordu anneeeğğğğ evlenme teklıfı aldım hemen babama soyle su gun gelecekler kabul ettım dıye. Sonrası kıyamet gibi mutluluk olurdu:dondurma:hatta öyle absurt zamanlarda olurdu kı evlenme teklıfı ben esım olan adamla yuruyuse dıye cıkıp tayt ve sweatle evlenme teklıfı almıstım:KK53:sımdıkıler kuafore gıdıp sac makyaj yaptırıyor videoda agır cekım kolaj yaptırıyorlar:rolleyes: hep hava civa:confused:bence dogal akısına bırak oyle daha guzel:KK71:cok anlatmısım valla kusura bakma:cool:
Keyifle okudum 😂😂sözlenip teklif nedir ya dediğiniz gibi göstermelik olmuş. Ben de dogal sade ama bi tık ozenilmis ve surpriz olmasini cok isterim . Bakalim 😊

Valla evlilik teklifinin erkegin karar verip yaptigi birsey olmasi, kadinin edilgen bir rolde olmasi ve hayati boyunca bugünü beklemis gibi gozyaslarina bogulmasi falan yillardir bana komik geliyor acikcasi. Eskiden izledigim filmlerden okuduğum kitaplardan dolayi romantik gelirdi ama yasim ilerledikce giderek daha sacma gelmeye basladi.
Yine de size önerim, madem hevesli,evlilikle ilgili her konu açtığında "hele evlilik teklifi gelsin, kabul edeyim de, ondan sonra konuşuruz" diye tık lafi ağzına :) en azından o adimin yolunun bundan gectigini bilir

esim sevgili olduktan bi hafta sonra pat diye evlenelim dedi yani romantik falan bisey yapmadi.cok takilmayin boyle seylere olsa ne olmasa ne.hep amerikanin oyunlari bunlar :KK66:

X