Evlilik teklifi almak

dümdüz söyleyin 😅 ya da evlenmeyi çok istiyor diyorsunuz ya size bunu söylediğinde evlilik teklifi olmadan sana evet demem mümkün değil gibi şakayla karışıkta söyleyebilirsiniz

Erkek arkadaşım evlenmeyi çok istediği halde evlilik teklifi etmiyor. Böyle şeylere yakın değil. Ama ben istiyorum. Zaten suana kadar oyle romantiklikleri olmadı bari bu olsun. Bunu nasıl belli edebilirim aşırıya kaçmadan , nasıl bir yol izleyip neler yapabilirim ?
Arkadaşlar olayı idraj edemeyenler için söylüyorum tekrar gidip kimseye emri-vaki , zorla bisey yaptirmiyoruz. Kendi durumum icin söyleyim erkek arkadaşımın bu konuda cesarete ve biraz tesvike ihtiyacı olduğunu seziyorum . Her ne kadar bu konulara uzak da olsa ufak tefek seylee yapamayacak değil sadece ufak seylere ihtiyac var.

Bir kez bile instagramlik surpriz istiyorum yazdığımı okudunuz mu ? Sadece sade bir teklif istediğim biraz özenilmiş .
Genel bir yorumdu benimkisi.
Evlilik teklifi almadan evlenmek istemiyorsanız söyleyin. Ama sade veya abartı aklınızdan geçen organizasyon ısmarlama olmaz. Olursa da samimi olmaz :)

He mı? Yıllardır evlenmek istiyorum dıyıp oyalayan, teklif etmeyen biriyle berabersin ve bana bu dogru degılmıs gibi he mi dıyosun🤣🤣🤣🤣🤣kıyamiş ya 💓

Boşan demeyi unutmuşsunuz..:p:p
Ayy pardon o konu bu değildi yaa :KK64: :KK64:

Affınıza sığınıyorum ancak her konuda özellikle üyelere karşı negatif yorumlarınız dikkatimi çekiyor. Über-saçma konulara boşan fln hepimiz diyoruz tabi ama evlilik teklifi bekliyorum diyen bir kızın ilişkisi hakkında hiçbir şey bilmeden “seninle evlenmek istemiyor” demek çok acımasızca... ve çoğu yorumunuz bu minvalde

Simdi canim ablacim diyorsun ki odun turunden bir erkek yani oyle romantiklik falan bilmez, bu sekil kabul ediyorsa oyle evlen oncelikle onu soyleyeyim. Evlendikten sonra 1 kez cicek almadi okuz yazma :olamaz:

Konuya gelince bence kendisine degil, varsa kankasina citlat. Kankasi da essek degilse senin kiza guzel bir evlenme teklifi yapsan mi der.

Boşan demeyi unutmuşsunuz..:p:p
Ayy pardon o konu bu değildi yaa :KK64: :KK64:

Affınıza sığınıyorum ancak her konuda özellikle üyelere karşı negatif yorumlarınız dikkatimi çekiyor. Über-saçma konulara boşan fln hepimiz diyoruz tabi ama evlilik teklifi bekliyorum diyen bir kızın ilişkisi hakkında hiçbir şey bilmeden “seninle evlenmek istemiyor” demek çok acımasızca... ve çoğu yorumunuz bu minvalde
Evlı olsa kesin bosan derdim ama degıl malesef🤣 ben öyle gordum oyle yorumladım acımasızca geliyorsa yorumlarım engelleyın beni, okuyup uzulmemıs olursunuz, 💓

Evlı olsa kesin bosan derdim ama degıl malesef🤣 ben öyle gordum oyle yorumladım acımasızca geliyorsa yorumlarım engelleyın beni, okuyup uzulmemıs olursunuz, 💓

Bana yapmadığınız yorumlar beni hiç ilgilendirmez dolayısıyla engellememe gerek yok. Ben sadece buraya gelen insanlar buradan bir umut bulmak gayesiyle, aslında çaresizlikten gelip konu açıyorlar ve onlara bir tekme de bizim vurmamamız adına nacizane düşüncemi söylemek istedim. Karar sizin, iyi günler.

Bana yapmadığınız yorumlar beni hiç ilgilendirmez dolayısıyla engellememe gerek yok. Ben sadece buraya gelen insanlar buradan bir umut bulmak gayesiyle, aslında çaresizlikten gelip konu açıyorlar ve onlara bir tekme de bizim vurmamamız adına nacizane düşüncemi söylemek istedim. Karar sizin, iyi günler.
İlgilendirmez dıyıp elestırmek? 🎶

X