- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 29
- Konu Sahibi Zorlumacera
Geçen bir arkadasimdan fotoları özellikle istedim gösteririm diyeEvlilik teklifi yapanların fotolarını gösterin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen bir arkadasimdan fotoları özellikle istedim gösteririm diyeEvlilik teklifi yapanların fotolarını gösterin
valla benim eski eşim de daha 1 yıllık bile sevgili değilken konuşmaların arasına evlenince şöyle, evlenince böyle demeye başladı (teklif yok bişey yok). Cevap dahi vermiyodum susuyodum. Bi süre sonra yine o tarz bi cümle kurduğunda birden sinirlendim, sen hayırdır dedim yaa, bir sor bakalım ben seninle evlenecek miyim, kendi kendine kaynatıyosun dedim. Çok bozuldu ama hemen toparladı, evlenmeyecek miyiz falan dedi üzgün suratla, bilmem cazip bi teklifle gelirsen belki düşünebilirim dedim 1 ay falan sonra yüzükle geldi ortalama bi teklif yaptı. 7 yıl sonra evlendikErkek arkadaşım evlenmeyi çok istediği halde evlilik teklifi etmiyor. Böyle şeylere yakın değil. Ama ben istiyorum. Zaten suana kadar oyle romantiklikleri olmadı bari bu olsun. Bunu nasıl belli edebilirim aşırıya kaçmadan , nasıl bir yol izleyip neler yapabilirim ?
Benimki odun oldugu kadar kırılgan da evlenmeyeceksek tamam falan diye trip atar ama sizin gayet hızlı tepki vermisvalla benim eski eşim de daha 1 yıllık bile sevgili değilken konuşmaların arasına evlenince şöyle, evlenince böyle demeye başladı (teklif yok bişey yok). Cevap dahi vermiyodum susuyodum. Bi süre sonra yine o tarz bi cümle kurduğunda birden sinirlendim, sen hayırdır dedim yaa, bir sor bakalım ben seninle evlenecek miyim, kendi kendine kaynatıyosun dedim. Çok bozuldu ama hemen toparladı, evlenmeyecek miyiz falan dedi üzgün suratla, bilmem cazip bi teklifle gelirsen belki düşünebilirim dedim 1 ay falan sonra yüzükle geldi ortalama bi teklif yaptı. 7 yıl sonra evlendik
Evet ya oysaki cok severim ben de o tarz seyleri şans işteUmarım olumlu bir tepki alırsın da hatasını anlar.
Millete romantik düşer bize ormantik. Şansımız yok hshshdhs
Ben normalde sevmem ama evlilik teklifi yaa, hayatında bir kere olan birşey. İnsanın en azından karşısındaki insana saygısından özenmesi birşeyler yapması lazım diye düşünüyorum.Evet ya oysaki cok severim ben de o tarz seyleri şans işte
Yok teklif olmadan düşünmüyorum zaten tanışma durumlarını. Ben direkt demem oyle zaten teklif et diye falan ama boyle sinyal verilebilir gibi düşündüm. Zaten aşırı büyük beklentili bir insan degilimdir bu konuda . Hatta ben tektastan falan hoşlanmıyorum onun yerine baska bir seyi tercih ederim . Sadece bunu düşünüp kendi aramizda küçük bir sey yapsin istiyorumNe yaparsanız yapın ama açıkça beklediğinizi söylemeyin bence. Şahsen ben söyleseydim ve ardından dünyanın en mükemmel teklifini etmiş olsaydı hiçbir anlamı olmazdı, farklı hissedeceğinizi düşünmüyorum sizin de. "Ben söyledim de yaptı" psikolojisi saracak çünkü ardından böyle bir durumda. Alttan alta imalar vs olabilir ama diğer aileyle tanışma konunuzdan da hatırlıyorum sizi, görünüş biraz teklifsiz gidecek gibi geldi bana. Herkesin fikri ayrıdır, illa teklif derken de saçma sapan ve kıroca köprülere isim yansıtmalar vs değil zaten de; sonuçta evlenecek olan diğer partnerden bir "evet" alınması gerektiğini düşünüyorum ben şahsen. Ortak arkadaşlarınız varsa onlar biraz çıtlatabilir alttan alttan. Bizimkinde mesela benim arkadaşımdan fikir istemiş tektaşım için benim hiç haberim yoktu sürpriz yapmıştı her şeyi ayarlayıp. Arkadaşlar destek olabilir aklında yoksa aklına sokması için böyle bir konuda. Bence teklifi almadan tanışma etme durumlarına çok girmeyin aileyle çünkü bir kere tanışma merasimleri filan başlayınca kendinizi isteme/söz/nişan tarihlerini belirlerken bulursunuz, sonra da gider kayınvalidenizle seçersiniz tektaşınızı.
Kesinlikle . Hatta evlendikten sonra yapanlar var ya onlara cok gıcık oluyorum. O zaman yapacagina hic yapmasin . Icten gelsin azcikBen normalde sevmem ama evlilik teklifi yaa, hayatında bir kere olan birşey. İnsanın en azından karşısındaki insana saygısından özenmesi birşeyler yapması lazım diye düşünüyorum.
O zaman hic yapmasın. O asamaya gelindikten sonra amacından çıkıyor zorunluluğa geliyor durum . Öyle olsun istemem.Teklif almadan evliliğin adını dahi ağzına alma. Konusunu açınca da “hayırdır teklif ettin de kabul ettim haberim mi yok?” de ve gül. Mesajı alacaktır.
Sizin nezdinizde söylemiyorum ancak kızlarımız maalesef isteme tarihini dahi kararlaştırıp sonra teklif bekliyor
Ya kötü olmuş . Mutlu olun yeter ama . Ben de kesin kakarım . Gecen yil yıldönümünü unuttu hala kakıyorum ama bisey degistirmiyor kiii.Evlilik teklifsiz evlendim. Hâlâ evlilik teklifiyle ilgili bir olaya denk gelsek başa kakıyorum.Benim gibi olma aman diyeyim.
He canim heEvlenmeyi cok istemiyor, bunu kabul edersen etmedıgı teklif seni uzmez.
Emrivaki kelime anlamı direkt şunu yap . Biz bundan bahsetmiyoruz. Sadece onu bu konuya tesvik ve cesaret meselemiz. Bunu nasil bir sekilde yapsam daha hos olur sorum zaten.Adama teklif etsin diye emrivaki yapmak bana çok saçma geliyor. Bir üye açık açık söyleyin demiş. Kendisi düşünmedikten sonra, siz adamı darladıktan sonra ne anlamı kalır? Olsun ben yine de istiyorum, milletten eksik kalmayayım diyorsanız son çare söyleyin tabii. Ama konuşurken cümle aralarında böyle şeylerden hoşlandığınızı belli ederseniz daha klas bir hareket olur.
Bir kez bile instagramlik surpriz istiyorum yazdığımı okudunuz mu ? Sadece sade bir teklif istediğim biraz özenilmiş .Evlilik konuşmaktan kaçan bir benim herhalde sjahsj
Biz daha kendi aramızda konuşmamışken ciddi ciddi arkadaşları ne zaman evleniyorsunuz muhabbetleriyle bizi bu durumun içine attılar. Bende sitem ettim bir süre sonra. Ben böyle şeyler konuşmak istemiyorum. Sanki beraberiz diye evliliğe gitmek zorunda mı bu ilişki. Yine beraber karar veririz tamam ama böyle oldu bittiye gelsin istemiyorum.
Şaşırmak istiyordum ben sürpriz sevmesem de dedim.
O da isteğime saygı duyup şaşırtacağını söyledi
Yani ne istiyorsanız onu konuşun ortak bir karara varın ama içinde romantiklik olmayan adamdan sürpriz, instagramlık teklif bekleyip komik olmayın. Samimi değil bence sipariş usülü.