- 17 Aralık 2015
- 26.431
- 48.122
- Konu Sahibi Zorlumacera
instagramlik surpriz ne demekBir kez bile instagramlik surpriz istiyorum yazdığımı okudunuz mu ? Sadece sade bir teklif istediğim biraz özenilmiş .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
instagramlik surpriz ne demekBir kez bile instagramlik surpriz istiyorum yazdığımı okudunuz mu ? Sadece sade bir teklif istediğim biraz özenilmiş .
İlgilendirmez dıyıp elestırmek?
Ya tabi aşırı beklenti içine girmemek de gerekli. Sosyal medya sağ olsun çıtayı millet arşa çıkarınca bu sefer aşırılıklarda kaçınılmaz oluyor. Benim için önemli olan samimi içten bir teklifti mesela. Öyle de oldu. Eşim bir yürüyüş esnasında birkaç güzel cümleden sonra cebinden yüzüğü çıkarmıştı ve teklifini yapmıştı. Bu beni çok mutlu etmişti, yeterdi benim için yani...
Benim ustumden yaratmayın cunku bende etkili olmuyor pekEleştirmek deil, farkındalık yaratmaya çalışmak. Bunu bile isteye yapıyorsanız zaten diyecek bir şey yok.
Benim ustumden yaratmayın cunku bende etkili olmuyor pek
Size de ınsallahNe âlâ... iyi günler
Zorla veya imayla yada sırf ben istiyorum diye yapılan şeylerin tadı olmuyor benim içime sinmiyor benim zorumls oldu sırf ben istiyorum diye yaptı kendi içinden gelerek bana bişeyler yapmadı diye düşünüp üzülüyorum bence oluruna bırak herkesin huyu farklı romantik olacağına hayırlı kadir kıymet bilen biri olsun.....bu benim düşüncem umarım hayalindeki teklifi alırsın....eşim bana müzikli bi restrodanda önce sanatçıdan bi aşk şarkısı istedi sonrada gözlerimin içine baka baka bundan sonra eşimsin dedi anlamadım dedim eşimsin ben seninle evlenicem yarın annemlere söyle hafta sonu damadınız geliyor de dedi kime anlatsam romantik buluyor kimilerine göre basit..bence beklemediğim anda beni şaşırtması ve bu kadar inat etmesi çok hoştuErkek arkadaşım evlenmeyi çok istediği halde evlilik teklifi etmiyor. Böyle şeylere yakın değil. Ama ben istiyorum. Zaten suana kadar oyle romantiklikleri olmadı bari bu olsun. Bunu nasıl belli edebilirim aşırıya kaçmadan , nasıl bir yol izleyip neler yapabilirim ?
Farkli olmuş :) illa olmazsa evlenmiycez diye birsey yok tabi. Kendisi beni bikac yildir bekliyor zaten evlenmek için. Ve bu beklemek ona bazı fedakarliklar yaptırdı benim için. Ben bunların kıymetini bilirim ama olursa da ufak bisey neden olmasin tabi :)Zorla veya imayla yada sırf ben istiyorum diye yapılan şeylerin tadı olmuyor benim içime sinmiyor benim zorumls oldu sırf ben istiyorum diye yaptı kendi içinden gelerek bana bişeyler yapmadı diye düşünüp üzülüyorum bence oluruna bırak herkesin huyu farklı romantik olacağına hayırlı kadir kıymet bilen biri olsun.....bu benim düşüncem umarım hayalindeki teklifi alırsın....eşim bana müzikli bi restrodanda önce sanatçıdan bi aşk şarkısı istedi sonrada gözlerimin içine baka baka bundan sonra eşimsin dedi anlamadım dedim eşimsin ben seninle evlenicem yarın annemlere söyle hafta sonu damadınız geliyor de dedi kime anlatsam romantik buluyor kimilerine göre basit..bence beklemediğim anda beni şaşırtması ve bu kadar inat etmesi çok hoştu
O evliliğe çoktan hazır her anlamda ve gerçekten istiyor. Hatta ben bikac yildir cok istemesine ragmen beklettim onu . Ve şu sira bana bozuluyor artik daha ne kadar bekleyeceğiz evlenmek için diye . Yani illa bir teklif edecektir ama özel bir sey olsun anı kalsın istiyorum oyleEvlenmeyi istiyor da şu an hazır hissetmiyor olabilir yani lafı geçti mi aranızda evlenelim diye şu zamanda olur diye istediğiniz evlenmek mi evlilik teklifi almak mı? zorla evlilik olmaz bunu belli etseniz sizin isteğinizle sadece olmaz ki. Ama sorun teklifse belki de edecektir neden acele ediyorsunuz kesin yapmaz diye?
Yok ya öyle yapmam ama belki kendi ve benim arkadaslarimdan gördüğü örnekler işe yararMadem etmiyor ya da bilmiyor sizde sipariş verir gibi anlattın :))
BenBunu siz yaptırdıktan sonra romantik de olmayacak bir önemi de kalmayacak.
Ağzınıza elinize sağlıkBoşan demeyi unutmuşsunuz..
Ayy pardon o konu bu değildi yaa
Affınıza sığınıyorum ancak her konuda özellikle üyelere karşı negatif yorumlarınız dikkatimi çekiyor. Über-saçma konulara boşan fln hepimiz diyoruz tabi ama evlilik teklifi bekliyorum diyen bir kızın ilişkisi hakkında hiçbir şey bilmeden “seninle evlenmek istemiyor” demek çok acımasızca... ve çoğu yorumunuz bu minvalde
Biseylerin farkinda ama eyleme dökemiyor kankasina da demem ya hayırlısı bakalimSimdi canim ablacim diyorsun ki odun turunden bir erkek yani oyle romantiklik falan bilmez, bu sekil kabul ediyorsa oyle evlen oncelikle onu soyleyeyim. Evlendikten sonra 1 kez cicek almadi okuz yazma
Konuya gelince bence kendisine degil, varsa kankasina citlat. Kankasi da essek degilse senin kiza guzel bir evlenme teklifi yapsan mi der.
Alalade soruverirse kabul etmeyin. Kabul etmem için daha guzel olması lazım dersiniz :)Ya eder ama boyle soruverir ben biraz hazirlik plan falan yapsın istiyorum . Ama dediğiniz gibi laf çarpmak çok mantıklı :)