Evlilik teklifi almak

Ya tabi aşırı beklenti içine girmemek de gerekli. Sosyal medya sağ olsun çıtayı millet arşa çıkarınca bu sefer aşırılıklarda kaçınılmaz oluyor. Benim için önemli olan samimi içten bir teklifti mesela. Öyle de oldu. Eşim bir yürüyüş esnasında birkaç güzel cümleden sonra cebinden yüzüğü çıkarmıştı ve teklifini yapmıştı. Bu beni çok mutlu etmişti, yeterdi benim için yani...

Zaten o sosyal medyada görülen seyleri tek bir kelimeye sigiyor, cringe.

Cogu zaten düzmece. Kiz saç bas makjaj ile güya evlilik teklifini aliyor. Birçoguda çok saçma. Romantiklikten uzak, sadece disariya gösteris.

Ki bizim kültür bunu fazla kaldirmiyor. Daha düne kadar iliskisini saklayan kiz, simdi sokakta "benim ile evlenirmisin merve" banner ile, tüm herkesin içinde gül toplayip yüzügü aliyor. Hani duygunu bile gösteremiyorsun. Adami öpsen olmuyor, yarim sarilarak olay biraz kutlaniliyor.

Ha tabiki evlilik teklifi istenilebilir, bende istedim. Ancak ne bilim böyle herkesin içinde, samimiyettten uzak bana tuhaf geliyor. Tabi bizim millet birseyi show gösterise çevirmeseydi zaten sasirirdim. :KK14:

Erkek arkadaşım evlenmeyi çok istediği halde evlilik teklifi etmiyor. Böyle şeylere yakın değil. Ama ben istiyorum. Zaten suana kadar oyle romantiklikleri olmadı bari bu olsun. Bunu nasıl belli edebilirim aşırıya kaçmadan , nasıl bir yol izleyip neler yapabilirim ?
Zorla veya imayla yada sırf ben istiyorum diye yapılan şeylerin tadı olmuyor benim içime sinmiyor benim zorumls oldu sırf ben istiyorum diye yaptı kendi içinden gelerek bana bişeyler yapmadı diye düşünüp üzülüyorum bence oluruna bırak herkesin huyu farklı romantik olacağına hayırlı kadir kıymet bilen biri olsun.....bu benim düşüncem umarım hayalindeki teklifi alırsın....eşim bana müzikli bi restrodanda önce sanatçıdan bi aşk şarkısı istedi sonrada gözlerimin içine baka baka bundan sonra eşimsin dedi anlamadım dedim eşimsin ben seninle evlenicem yarın annemlere söyle hafta sonu damadınız geliyor de dedi kime anlatsam romantik buluyor kimilerine göre basit..bence beklemediğim anda beni şaşırtması ve bu kadar inat etmesi çok hoştu

Evlenmeyi istiyor da şu an hazır hissetmiyor olabilir yani lafı geçti mi aranızda evlenelim diye şu zamanda olur diye istediğiniz evlenmek mi evlilik teklifi almak mı? zorla evlilik olmaz bunu belli etseniz sizin isteğinizle sadece olmaz ki. Ama sorun teklifse belki de edecektir neden acele ediyorsunuz kesin yapmaz diye?

Zorla veya imayla yada sırf ben istiyorum diye yapılan şeylerin tadı olmuyor benim içime sinmiyor benim zorumls oldu sırf ben istiyorum diye yaptı kendi içinden gelerek bana bişeyler yapmadı diye düşünüp üzülüyorum bence oluruna bırak herkesin huyu farklı romantik olacağına hayırlı kadir kıymet bilen biri olsun.....bu benim düşüncem umarım hayalindeki teklifi alırsın....eşim bana müzikli bi restrodanda önce sanatçıdan bi aşk şarkısı istedi sonrada gözlerimin içine baka baka bundan sonra eşimsin dedi anlamadım dedim eşimsin ben seninle evlenicem yarın annemlere söyle hafta sonu damadınız geliyor de dedi kime anlatsam romantik buluyor kimilerine göre basit..bence beklemediğim anda beni şaşırtması ve bu kadar inat etmesi çok hoştu
Farkli olmuş :) illa olmazsa evlenmiycez diye birsey yok tabi. Kendisi beni bikac yildir bekliyor zaten evlenmek için. Ve bu beklemek ona bazı fedakarliklar yaptırdı benim için. Ben bunların kıymetini bilirim ama olursa da ufak bisey neden olmasin tabi :)

Evlenmeyi istiyor da şu an hazır hissetmiyor olabilir yani lafı geçti mi aranızda evlenelim diye şu zamanda olur diye istediğiniz evlenmek mi evlilik teklifi almak mı? zorla evlilik olmaz bunu belli etseniz sizin isteğinizle sadece olmaz ki. Ama sorun teklifse belki de edecektir neden acele ediyorsunuz kesin yapmaz diye?
O evliliğe çoktan hazır her anlamda ve gerçekten istiyor. Hatta ben bikac yildir cok istemesine ragmen beklettim onu . Ve şu sira bana bozuluyor artik daha ne kadar bekleyeceğiz evlenmek için diye . Yani illa bir teklif edecektir ama özel bir sey olsun anı kalsın istiyorum oyle 😊

Bunu siz yaptırdıktan sonra romantik de olmayacak bir önemi de kalmayacak.
Ben
Boşan demeyi unutmuşsunuz..:p:p
Ayy pardon o konu bu değildi yaa :KK64: :KK64:

Affınıza sığınıyorum ancak her konuda özellikle üyelere karşı negatif yorumlarınız dikkatimi çekiyor. Über-saçma konulara boşan fln hepimiz diyoruz tabi ama evlilik teklifi bekliyorum diyen bir kızın ilişkisi hakkında hiçbir şey bilmeden “seninle evlenmek istemiyor” demek çok acımasızca... ve çoğu yorumunuz bu minvalde
Ağzınıza elinize sağlık 👏😆

Simdi canim ablacim diyorsun ki odun turunden bir erkek yani oyle romantiklik falan bilmez, bu sekil kabul ediyorsa oyle evlen oncelikle onu soyleyeyim. Evlendikten sonra 1 kez cicek almadi okuz yazma :olamaz:

Konuya gelince bence kendisine degil, varsa kankasina citlat. Kankasi da essek degilse senin kiza guzel bir evlenme teklifi yapsan mi der.
Biseylerin farkinda ama eyleme dökemiyor 😀kankasina da demem ya hayırlısı bakalim 😀

Herkesın teklıf anlayısı da bı farklı. Gecen gun komsumun kızını ıstemeye geldıler. Hatta görmeye geldıler yuzuk takıldı. Nısandan once cocuk evlenme teklıfı ettı. Insta ya foto atmıslar. Yahu evlenme teklıfı edılır kabul edılırse arkadasından gormeye gelınır soz kesılır. Ne anlamı kaldı sozlu kızın teklıf almasının. Adet yerını bulsun dıye yapılmıs bellı yanı. Kız bana soruyor loveitred abla sence kabul edeyım mı :KK53: yavrum dedım adamın hangı aksam evlenme teklıfı edecegını bılerek gıdıyorsun hayır deme ıhtımalın var mı:deli:
Annesı yakın arkadasım. Ikı tarafta cevap beklıyor kız acaba kabul ettı mı etmedı mı dıye. Annesı heyecandan solugu bende aldı. Ayy ne olacak acaba dıye. İçimden dıyorum ne anlamsız bir heyecan ve seramoni:halay:zaten kızı vermıssınız ahahaha valla bızım zamanımızda hıc ummadıgın bır anda alıyordun teklıfı eve ucarak gelınıyordu anneeeğğğğ evlenme teklıfı aldım hemen babama soyle su gun gelecekler kabul ettım dıye. Sonrası kıyamet gibi mutluluk olurdu:dondurma:hatta öyle absurt zamanlarda olurdu kı evlenme teklıfı ben esım olan adamla yuruyuse dıye cıkıp tayt ve sweatle evlenme teklıfı almıstım:KK53:sımdıkıler kuafore gıdıp sac makyaj yaptırıyor videoda agır cekım kolaj yaptırıyorlar:rolleyes: hep hava civa:confused:bence dogal akısına bırak oyle daha guzel:KK71:cok anlatmısım valla kusura bakma:cool:

Neden bu kadar özeniliyor anlamış değilim. Yani boşandığım ilk eşim ki kendisi evliliğimizin kısa sürdüğü süre boyunca aldatıp şiddet uygulayan bir pislik. Çok romantik bir evlilik teklif etmişti. Aman Allahım herkes öldü bitti bayıldı. Sonuç adamla mutlu olunamayan bir evlilik. 2. eşim daha çıkmaya başlamadan ben seninle evlenecem diye başladı. Ne bir evlilik teklifi ne bir romantiklik yok olmadı.Ama evliliğimin içinde huzur, mutluluk ve beni düşündüğünü gösteren başkalarına göre romantik olmayan ama bana göre aşırı romantik tavırları mevcut.
Demem o ki bunlar boş şeyler. İyi insanlarla karşılaşın yeter.

X