Evlilik teklifi almak

Zorlumacera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
949
486
29
Erkek arkadaşım evlenmeyi çok istediği halde evlilik teklifi etmiyor. Böyle şeylere yakın değil. Ama ben istiyorum. Zaten suana kadar oyle romantiklikleri olmadı bari bu olsun. Bunu nasıl belli edebilirim aşırıya kaçmadan , nasıl bir yol izleyip neler yapabilirim ?

Evleniriz tarzı muhabbet açtığında ''Evlilik teklifi ettin mi ki? Hem kabul edeceğim bu kadar nasıl eminsin?'' Sorularını sor bakalım

Böyle şeyleri sevmese dahi bir evlilik teklifi edemeyecek kadar değer vermeyen bir adamla hayatımı birleştirmeden önce baya düşünürdüm açıkçası...

Herkesin karakteri farkli. Evlilik teklifi dusuncesi yok diye kotu biri demek degildir. Mesela ben kesinlikle istemedim cunku bana cok sacma geliyor. Bana gore evlenecegim insani ben secmeliydim oyle de oldu.

Söyleyin? Bu kadar basit. Ben evlenme teklifi edilmesini istiyorum deyin. Teklif olmadan evlenme işine girişmek istemiyorum deyin.

Yani, anlatmadan bence biraz zor olur bunu söylemek? Kaldı ki çok da zor ve kötü bi şey değil. sonuçta sevgiliniz. Evlilik teklifi istiyorum diyeceksiniz olay bitecek.

Evlilik konusu açıldığında, bakalım nasıl teklif edeceksin bekliyorum gibi bir şeyler söyleyin anlar o zaman herhalde sürprizli bir beklentiniz olduğunu.
Ben kendi adıma söylüyorum çok utanırım öyle şeylerden hele insanlar içinde yaparsa.

Ya eder ama boyle soruverir ben biraz hazirlik plan falan yapsın istiyorum . Ama dediğiniz gibi laf çarpmak çok mantıklı :)

Herkesin karakteri farkli. Evlilik teklifi dusuncesi yok diye kotu biri demek degildir. Mesela ben kesinlikle istemedim cunku bana cok sacma geliyor. Bana gore evlenecegim insani ben secmeliydim oyle de oldu.
Zaten kötü biri demiyorum. Ben böyle bir seyi istediğim icin nasil olabilir diye fikir almak istedim sadece

Zaten sonu öyle olucak gibi ☺ ama ben biraz kendi anlayip yapsin istiyorum.

Ya eder ama boyle soruverir ben biraz hazirlik plan falan yapsın istiyorum . Ama dediğiniz gibi laf çarpmak çok mantıklı :)

Ya tabi aşırı beklenti içine girmemek de gerekli. Sosyal medya sağ olsun çıtayı millet arşa çıkarınca bu sefer aşırılıklarda kaçınılmaz oluyor. Benim için önemli olan samimi içten bir teklifti mesela. Öyle de oldu. Eşim bir yürüyüş esnasında birkaç güzel cümleden sonra cebinden yüzüğü çıkarmıştı ve teklifini yapmıştı. Bu beni çok mutlu etmişti, yeterdi benim için yani...

Ben de toplum içinde istemiyorum zaten kendi aramizda ama ozenilmis ugrasilmis bisey olsun istiyorum.

Ben de toplum içinde istemiyorum zaten kendi aramizda ama ozenilmis ugrasilmis bisey olsun istiyorum.
O zaman konusu açıldığında söyle, bakalım nasıl evlilik teklifi edeceksin, bak öyle üstünkörü olursa kabul etmem fln dersiniz gülerek tabi şaka yapıyor gibi. O anlar sanırım.

Zaten sonu öyle olucak gibi ☺ ama ben biraz kendi anlayip yapsin istiyorum.

Bence işinizi şansa bırakmayın. Biz daha sevgiliyiz ama sevgilime beğendiğim tektaş modelini dâhi gösterdim. Mesela onun bana “şu modeli alırdım” dediği yüzük benim tarzım değildi, öğrenmiş oldu. :) Evlenme teklifini de söylüyorum şöyle yaparsan çok hoşuma gider, böyle yap falan diye

Ayıp olan bi şey yok. Tam tersi bence daha iyi. Açık olunca karşı tarafın da ne istediği belli oluyor.

Çok iyiymiş ya yüzüğü söylemeniz

Bende de o kadar bahsetmesine rağmen yok ya etmiyor. Süsü bozulacak sanki.
Ben konuyu açtığında "sen bana evlenme teklifi ettin mi de evlilik konuşuyoruz" diyip 2 laf sokuyorum tamaaamm. Sende öyle yap. Bazı erkekler odun oluyorlar.

Evet ya kesinlikle :) ben de laf sokma işine gireyim bakalım nasil sonuc cikicak

Evet de ben de ona benzer böyle bir şey istiyorum . Oyle boğazda falan beklemiyorum zaten istemem de

Evlilik teklifi yapanların fotolarını gösterin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…