- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 29
-
- Konu Sahibi Zorlumacera
Ben de gidip simdi nolur bana evlilik teklif et diyecektimHediyeyi, suprizi kendi agziyla isteyen kadin kadar kendini kandiran bir canli var mi acaba? :)
En fazla icinde evlilik teklifi gecen tek bir cumle kurardim sanirim o bile çok.
Ben de gidip simdi nolur bana evlilik teklif et diyecektim
He canim heBir o eksik
valla teklif konusundaki hızını icraat konusunda da gösterseydi keşke de boşandığımda genç olsaydım bariBenimki odun oldugu kadar kırılgan daevlenmeyeceksek tamam falan diye trip atar ama sizin gayet hızlı tepki vermis
Yaa alemsinizvalla teklif konusundaki hızını icraat konusunda da gösterseydi keşke de boşandığımda genç olsaydım bari
yok kız yeniden evlendim merak etme mutluyumYaa alemsinizhakkinizda hayırlısı olsun inşallah
Arkadaşlar olayı idraj edemeyenler için söylüyorum tekrar gidip kimseye emri-vaki , zorla bisey yaptirmiyoruz. Kendi durumum icin söyleyim erkek arkadaşımın bu konuda cesarete ve biraz tesvike ihtiyacı olduğunu seziyorum . Her ne kadar bu konulara uzak da olsa ufak tefek seylee yapamayacak değil sadece ufak seylere ihtiyac var.Erkek arkadaşım evlenmeyi çok istediği halde evlilik teklifi etmiyor. Böyle şeylere yakın değil. Ama ben istiyorum. Zaten suana kadar oyle romantiklikleri olmadı bari bu olsun. Bunu nasıl belli edebilirim aşırıya kaçmadan , nasıl bir yol izleyip neler yapabilirim ?
Evet esprisi yapilabilirdümdüz söyleyinya da evlenmeyi çok istiyor diyorsunuz ya size bunu söylediğinde evlilik teklifi olmadan sana evet demem mümkün değil gibi şakayla karışıkta söyleyebilirsiniz
Allah bozmasınyok kız yeniden evlendim merak etme mutluyum
Genel bir yorumdu benimkisi.Bir kez bile instagramlik surpriz istiyorum yazdığımı okudunuz mu ? Sadece sade bir teklif istediğim biraz özenilmiş .
He mı? Yıllardır evlenmek istiyorum dıyıp oyalayan, teklif etmeyen biriyle berabersin ve bana bu dogru degılmıs gibi he mi dıyosunHe canim he
Desen de etmez ki, evlenmek istemiyor cunkuBen de gidip simdi nolur bana evlilik teklif et diyecektim
O zaman hic yapmasın. O asamaya gelindikten sonra amacından çıkıyor zorunluluğa geliyor durum . Öyle olsun istemem.
He mı? Yıllardır evlenmek istiyorum dıyıp oyalayan, teklif etmeyen biriyle berabersin ve bana bu dogru degılmıs gibi he mi dıyosunkıyamiş ya
Evlı olsa kesin bosan derdim ama degıl malesefBoşan demeyi unutmuşsunuz..
Ayy pardon o konu bu değildi yaa
Affınıza sığınıyorum ancak her konuda özellikle üyelere karşı negatif yorumlarınız dikkatimi çekiyor. Über-saçma konulara boşan fln hepimiz diyoruz tabi ama evlilik teklifi bekliyorum diyen bir kızın ilişkisi hakkında hiçbir şey bilmeden “seninle evlenmek istemiyor” demek çok acımasızca... ve çoğu yorumunuz bu minvalde
Evlı olsa kesin bosan derdim ama degıl malesefben öyle gordum oyle yorumladım acımasızca geliyorsa yorumlarım engelleyın beni, okuyup uzulmemıs olursunuz,
İlgilendirmez dıyıp elestırmek?Bana yapmadığınız yorumlar beni hiç ilgilendirmez dolayısıyla engellememe gerek yok. Ben sadece buraya gelen insanlar buradan bir umut bulmak gayesiyle, aslında çaresizlikten gelip konu açıyorlar ve onlara bir tekme de bizim vurmamamız adına nacizane düşüncemi söylemek istedim. Karar sizin, iyi günler.