- 18 Şubat 2022
- 2.134
- 3.525
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Kendini yakma derimÖnceden çok berbat ilişkiler yaşadığım için belki bu ufak şeyler büyükmüş gibi geldi gözüme.
ben de hemen tanıdım. aşırı saçma sapan ilişkiler ve hep aynı üslupta sanki ilkmiş gibi anlatmakEvet ben Anna'yım. Nasıl tanıdınız?
Çocuk istiyorum. Ama annem bunun için bile aptallık ettiğimi söylüyor. Çocuk yapacaksan 30-35ten sonra yap hatta mümkünse hiç yapma diyor.Evlenme. Ama bu denklik meselesi yüzünden değil, daha evlilik için yeterli olgunlukta değilsin.
Ben ilk evliliğimi 20 yaşında yaptım. Eşimle birbirimize denktik. Eğitim, aile, yaş, boy-pos. Aşk evliliydi bizimkisi. Sonra ne mi oldu. Büyüdük. Hayattan beklentilerimiz, karakterlerimiz değişti. Sonuç 15 senenin sonunda boşandık.
2. Evliliğimi çokta bana denk olmayan, benzemeyen bir adamla yaptım. Evliliğimizin 3. Senesindeyiz. Ömür boyu mu sürer yoksa bu da biter mi bilmiyorum ama bu sefer ki evliliğim daha evlilik gibi. İkimizinde ortak bir amacı vardı “Çocuk” sahibi olmak. Çok şükür Allah nasip etti, oldukta.
Bence evlilik 1 amaç için olmalı. Beraber yaşlanmak olabilir. Aşk olabilir. Ya da bizimki gibi çocuk olabilir. Sizde geçerli bir sebep göremiyorum.
Siz de acaba hiç mi bu lafımla karşımdakini kırar mıyım diye düşünmez dan dun yazarsınız?Artıları diye bahsettikleriniz normal insan evladı olan sevgililerin yaptığı şeyler, adamın artısı yok yani
Hiç mi sevilmediniz? Bu kadar mı değersizsiniz çok ilginç.
Kırılmanız hayatınızı karartmanızdan iyidir merak etmeyinSiz de acaba hiç mi bu lafımla karşımdakini kırar mıyım diye düşünmez dan dun yazarsınız?
daha 25 yaşındasın25 :///
anneniz akıllı bir kadın bence onu dinleyinÇocuk istiyorum. Ama annem bunun için bile aptallık ettiğimi söylüyor. Çocuk yapacaksan 30-35ten sonra yap hatta mümkünse hiç yapma diyor.
Biyolojik yaş diye bir şey var malumunuz. İleride bir çocuğum olsun istiyorum. Gerçi bunu öne sürdüğümde annem yumurtalıklarını dondurtursun o zaman diyor.daha 25 yaşındasın
"aman evde kalma kızım evlen" diyen bir annen yok "evlensin gitsin evden boğaz eksilsin" diyen baban yok, erken menapoza girme riskinde, hemen bebek yap diye bağıran bir bünyen yok
aşık değilsin
dengin değil
zengin değil
ne evliliği?
neden yani, neyi ispatlamak istiyorsun kime neyi kanıtlamak istiyorsun?
Annen genç yaşta anne olmuş galibaÇocuk istiyorum. Ama annem bunun için bile aptallık ettiğimi söylüyor. Çocuk yapacaksan 30-35ten sonra yap hatta mümkünse hiç yapma diyor.
21 yaşındayken.Annen genç yaşta anne olmuş galiba
biyoloğum benBiyolojik yaş diye bir şey var malumunuz. İleride bir çocuğum olsun istiyorum. Gerçi bunu öne sürdüğümde annem yumurtalıklarını dondurtursun o zaman diyor.
Ama annanın çalısmiyor net çünkü burda ne yazarsak yazalım gider evlenir kendisi normal ilişki sevmiyor illa bir arızalı bi durum olacak o yüzden kimse boşa laf anlatmasın bence
Ne kadar romantiksin. Benim aklıma ilk gelen maddiyat oldu oysa. Çevresinde para kazanan, bakımlı, seksi birileri varmış gibi durmuyor.
Şimdi şöyle. Babası zengin ya, iş kurma ihtimali var. O zaman taksiciliği bırakır. Hatta toplu parayı faize koyabilirler falan filan. Ya da memlekete getirir kızı bir gösterir şöyle vitrin. Sonra biz burda geçinemedik orda düzenimiz iyiydi deyip geri dönüş. Bunlar şimdi ilk aklıma gelen seçenekler…memlekette yaşayacaklarmış ama
para kazananayacak dolayısıyla şimdiki bakımda olmayacak